Бебеправене- тема 9 - за още повече положителни тестчета

• 23 012
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви, момичета! Аз все още не вярвам не мога да се зарадвам. Вторник съм на лекар, ще видим и гинеколога какво ще каже по въпроса, а вторник сутринта отново ще направя тест, за да видя какво ще отчете. ЦЯЛО чудо ще е ако това е истина, защото и БТ не е покачена и не се е качвала над 36.7, а знам, че ако има бременност трябва да бъде около 37.00 newsm78 Но дано ... Simple Smile Ухх, кофти е да не можеш да се зарадваш истински Simple Smile

# 46
Благодаря ви, момичета! Аз все още не вярвам не мога да се зарадвам. Вторник съм на лекар, ще видим и гинеколога какво ще каже по въпроса, а вторник сутринта отново ще направя тест, за да видя какво ще отчете. ЦЯЛО чудо ще е ако това е истина, защото и БТ не е покачена и не се е качвала над 36.7, а знам, че ако има бременност трябва да бъде около 37.00 newsm78 Но дано ... Simple Smile Ухх, кофти е да не можеш да се зарадваш истински Simple Smile
Аз точно по този повод днес гледах графиката на Биби,нейната темп. се покачва доста време след ову!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=albena13

# 47
Здравейте момичета в новата темичка която съм обедена че ще донесе на всички ни  EFP. Исках тоест ви споделих миналата тема за моята болка която е режеща на момети само като на импулси близо до пъпа горе от дясно която на другия ден спря, но започна болка в яйчниците която не е спряла и до днес доста ме боли десния яйчник все едно ще ми дойде всеки момент а е още много рано не чакам на 12 август никога не ми се е случвало толкова рано да ме боли и толкова силно даже не мога да спя по корем как мислите от какво може да е това  smile3518 много се притеснявам да не е нещо лошо .... дайте съвет на някои случвало ли му се е това? Sad

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 13:50 от rosalinda 86

# 48
  • София
ФСХ и прогестерона колко е?

Още за: Имплантация (implantatio) | Анатомия
от framar.bg
Помня, че съотношението на ЛХ и ФСХ беше около 1,3. Ако помня правилно ЛХ - 4,2. А за прогестерона не помня, но лекаря каза, че е добре. Ако намеря изследванията, после ще напиша точните данни.
Тази сутрин се събудих в 5 часа със страхотно гадене и повръщах. Явно съм пипнала някой летен вирус. Тъкмо навреме - докато правим ремонт и пиша дипломна работа! Супер!  Cry
Росалинда, аз съм имала подобна болка по време на О., а както и по време на цикъл.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:29 от veseto87

# 49
# 50
... Рано е още, затова и е учудващо за мен. НЕ чакам около 8-9август  newsm78 затова и ми е чудно това отчитане на теста ... не е особено въображаемо, но не и наситена Simple Smile  може би ще изчакаме още няколко дни преди да се радваме истински и разгласяваме новината Simple Smile
Честито мила  bouquet бременна си много  се радвам и  при мен когато направих теста беше доста по рано от времето за цикъла и втората черта беше съвсем бледа,след няколко дни стана по тъмничка но все още не е еднакво тъмна като другата явно хормона все още не се е покачил достатъчно затова!Успех мила лека бременност и здраво бебче накрая Hug

# 51
Росалинда, аз съм имала подобна болка по време на О., а както и по време на цикъл.

Веси и аз съм имала такава болка, но само при цикъл а има още 2 седмици до него и повече, а овуто ми мина незнам вече какво става с мен  smile3518 и никои нищо не пише да ме посъветва а няма и с кого да споделя тук никои не ми обръща внимание имам чувството, че съм невидима явно не съм за вашата тема  smile3518 явно ще се спасявам сама  newsm45

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 16:20 от rosalinda 86

# 52
  • София
и никои нищо не пише да ме посъветва а няма и с кого да споделя тук никои не ми обръща внимание имам чувството, че съм невидима явно не съм за вашата тема  smile3518 явно ще се спасявам сама  newsm45
Не, че никой не ти обръща внимание, явно никой няма обяснение за нещата, които ти се случват. Аз лично не знам какво да ти кажа, не знам тази болка на какво се дължи, опитай се да се успокоиш  Hug И на мен никой не ми обърна внимание...но аз нищо не казвам

# 53
Аз лично не писах,защото никога не съм изпитвала подобно нещо,тъпа болка-ДА,режеща-НЕ!Единственото,което бих могла да те посъветвам е,да идеш на лекар да види какво става,хем и ти ще се успокоиш!  bouquet Дано всичко е наред!
П.П.Събота и неделя активността във форума е малка,утре като се върнат на работа, Simple Smile може някой който го е изпитвал да ти пише! Peace

# 54
Roaalinda възможно е да е възпален яйчника, лятото се случва, изпотяваме се и има вятър . Може и задържан фоликул и киста да е, тя също боли. Трябва лекар да каже. Яйчника не е до пъпа а е ниско долу и болката прилича като бъбрек, бърка се, но само хирург и гинеколог може да види за какво иде реч, ние само чоже да гадаем  newsm78

# 55
Росалинда, ако ову е минала значи имаш по-малко от две седмици до м. Не искам да те обнадеждавам напразно, но аз този месец имах такова боцкане, направо мушене Grinning дясно от пъпа и видях две чертички. Надявам се и при теб да е заради това Hug

# 56
Здравейте,сладурки   bouquet
Нова тема сме започнали,супер..има много полезна информация в началото,благодарим ти Алекс Simple Smile

Иииии тихичко честито на rose i toito.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Имаме силен старт с добрите новини,mini-mami какво стана с теб?
И добре дошли на новите дами...  bouquet
Желая Ви една спокойна и усмихната неделна вечер,аз се връщам на първа страница Simple Smile

# 57
  • На топло в неговото сърце.
Записвам се и аз.Моя страхотен мъж ме изведе на вечеря.Толкова е хубаво когато сме заедно.....дано скоро станем трима.Днес докато спеше,стоях и го гледах и се натъжих много.Колко много искам да си имаме едно мъниче,което да има неговите мигли,неговите очи.Не че аз съм лоша,но искам да прилича на него по някои неща. Weary В този момент се помолих на онзи горе,да дари и нас с най-сладкото слънчице на света.
От все сърце ти желая скоро едно мъниче,мила...ще стане,ще видиш newsm10
ще се получи и тогава ще видиш какво е целия свят да се събере в едно единствено съкровище -твоето дете

# 58
Със сигурност не е от бъбреци, нито от възпален яйчник остава да е от  fertilization дано  smile3508

Росалинда, ако ову е минала значи имаш по-малко от две седмици до м. Не искам да те обнадеждавам напразно, но аз този месец имах такова боцкане, направо мушене Grinning дясно от пъпа и видях две чертички. Надявам се и при теб да е заради това Hug

чул те господ деситка  Hug а боляха ли те айчниците сега е тъпа болка ниско доло в дясно ?  newsm78

# 59
Roaalinda възможно е да е възпален яйчника, лятото се случва, изпотяваме се и има вятър . Може и задържан фоликул и киста да е, тя също боли. Трябва лекар да каже. Яйчника не е до пъпа а е ниско долу и болката прилича като бъбрек, бърка се, но само хирург и гинеколог може да види за какво иде реч, ние само чоже да гадаем  newsm78

Знам, че не е яйчника горе до пъпа аз казах просто, че единия ден имах там режеща болка като боцкане с нож а следващите дни яйчниците ме почнаха и тъка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт