Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 578
  • 797
  •   1
Отговори
# 30
Джой, дано да играеш с него Heart Eyes Hug

# 31
Да не ви изпусна! Mr. GreenПоли-   bouquet   Много сте красиви и оригинални! Hug

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Джой, че ти беше с такъв хубав представител на водния свят...
Аз и сега съм с него Mr. Green
И в играта пак ще съм с него, намерих вече яки подводни снимки от някакво обяснение за дължина на размаха Joy

Плами, ако си с Фелпс, отпадаш от моята класация, при всичката мми либоф към теб Mr. Green

# 33
  • Ямбол
 hahaha
Подозирах!
Ама да не мислиш, че му гледам лицето като го пуснеш по плувки?
 Joy

# 34
Случва му се и на него да е облечен, понякога Joy

# 35
Играйте, играйте с плувци. Аз не съм пристрастна към имена, важното е красота да има. Laughing Heart Eyes

# 36
Аз пък си ги подбирам, претенциозна съм Crazy. Ама към постижения в басейна най-вече Mr. Green

# 37
  • КиТ
Плами, ако си с Фелпс, отпадаш от моята класация, при всичката мми либоф към теб Mr. Green

Аз няма да играя с него бре hahaha hahaha hahaha Пф,пак ша ма обичаш нали  Flutter Flutter Flutter

# 38
Мен как ме напъва да си сложа Camille Lacourt, ама ще устискам до след играта  Laughing

# 39
joy_r облечен, съблечен все си е Убавец...разбира се за предпочитане е второто.  Laughing

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 15:51 от ˘Galeto˘

# 40
Мен как ме напъва да си сложа Camille Lacourt, ама ще устискам до след играта  Laughing
Охх, много е красив и той, че и в супер красива дисциплина плува Heart Eyes. Довечера ще му стискам палци Blush

# 41
  • КиТ
Мен как ме напъва да си сложа Camille Lacourt, ама ще устискам до след играта  Laughing

Аз на французите съм им обидена от вчера  Crossing Arms Joy Joy Joy

Джой,Джой не ми отговори на въпроса Cry

# 42
  • София
Здравейте, аватарки-прекрасници! Следя ви изкъсо, но нямам време пред компютъра. Поздрави!

# 43
Той там не плува, не му се сърди

Плами, щом нема да има обратна захапка по снимките, ще си помисля Mr. Green

# 44
  • Sofia
Тъкмо щях да питам на плуването или на красота наблягате.  Grinning  Виждам и на двете  Peace

Готова съм,  ooooh!  Преоблечените ми харесват, и как иначе, като видях до тук май четири варианта, някой изцяло други от части съвпадащи с тези, които си бях харесала.

Общи условия

Активация на акаунт