Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 578
  • 797
  •   1
Отговори
# 765
Ха, Лори, и ти ли... Crossing Arms Казах ви аз - лоши сте, лоши... Naughty Laughing

# 766
Ти па, още не сме станали лоши....

# 767
  • Бургас
Аз винаги за играта си избирам една комбинация и край - това е. Ама сега какво ми стана, не знам.  hahaha

# 768
Нещо ми стана некомфортно да се разхождам из форумното пространство с група пожарникари  Mr. Green

# 769
От Колин Фарел изпитвам погнуса на чисто физиологично ниво.
Ааа, угодия нямате `начи.  Wink

Ох, Съни, разкошна си!
Ето ме и мен за последно - кой харесал харесал - Киану Рийвс, първата ми любов (от актьорското съсловие).

# 770
Тъкмо ви подредих и сега ще преподреждам. Само ми създавате работа 'начи... Whistling Laughing

# 771
  • Бургас
Тази игра и аз ще прибягна до списъче май.

Киану е суперр.   Flutter

# 772
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз никога не сменям заявена комбинация, колебая се преди това

# 773
  • КиТ
Дами, представям ви Г-н Трапчинка !  bowuu

ООООООООООООо ето още един с 20 точки  Blush

Оооо Crazy и Мама на Боян,за тоз младеж битки се водят  Whistling Whistling Whistling

# 774
Нещо ми стана некомфортно да се разхождам из форумното пространство с група пожарникари  Mr. Green

Маме, дай ги насам....комфорта е мой/... Laughing ...дискомфорта за теб...пожарната е до нас... Laughing Laughing Laughing

# 775
И аз никога не сменям заявена комбинация, колебая се преди това
И аз съм така. Peace Честно казано много се обърках вече ... WhistlingЧакам общия пост и ще правя списъка. Mr. Green

# 776

Маме, дай ги насам....комфорта е мой/... Laughing

smile3521 Бяха страхотни!  Heart Eyes

# 777
ААААААААААААААА!!! 5-те ми точки си намериха притежател! Обичам го! Познайте, де?

# 778
да и ММ каза така... Joy и до него се допитах  Joy ще ги връщам

нещо пак не ми се получи с прикачи-снимките са ми размазани  Crossing Arms  Hug Силве  Hug Hug Hug ще го махам

# 779
Силвано искам револвинг....първа бях..искам си петте процента... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт