Китайски капсули - 9 /за отслабване и още нещо/

• 87 514
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
За проблем незнам със сигурност ама доста пъти вече ми се случва да разбирам за жени забременели докато са пиели Лида или Мейзитанг, включително братовчедка ми, която имаше проблем и не можеше да забременее преди това. За щастие сега всичко е наред. Само едно се чудя - възможно ли е да има връзка едното с другото....

и аз четох за една жена,която забременяла,докато пиела Лида,че се чудеше какво да прави.....дано да няма връзка,че.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 46
  • София
момичета моля ви се , недейте да ги пиете тези боклуци . Аз пих Лида преди 2 год и 6м и да ви кажа първо главоболието е голямо ,второ удари ме в зъбите , трето напълнях след като ги спрях и то двойно  и ред други неща така че преценете си заслужава ли си .
Аз сега съм на БВД и не че е много но за първите 9 дни свалих 3 кг ине съм се отровила с химия така че преценявайте !!!!!

# 47
Незнам дали има връзка с това, ние уж се пазиме, защото още сме с малко дете и засега неискаме второ и как се получи това  Shocked Това което сте писали наистина е учудващо. Мен ме е страх да няма вреда за детето и плюс това сме с малко дете още и с тези заплати в Кърджали  Close, за сега няма да можем да изгледаме второ дете  Confused оффффф незнам  Sad Confused

# 48
  • Sofiq
Fibs не се тревожи, всичко ще е наред. При братовчедка ми да чукна на дърво са напълно нормални нещата, а тя доста време беше пила Лида. Виж за финансовия въпрос вече е друго нещо. Вие ще си вземете най-правилното решение.

# 49
  • Варна
аз да се отчета-след 3 седмици на Мейзитанг А1 съм -6,7кг..........  bouquet

# 50
Браво kalinka!Радвам се за твоите резултати.Аз имам още около 7 хапчета от ЛИДА ама така и не ми подейства сега съм на диета безвъглехидратна за 5 дни съм 3 килограма на долу.Но като я свърша мисля да си взема и аз МЗТ А1 защото имам доста да свлям. Shocked

# 51
  • Варна
Браво kalinka!Радвам се за твоите резултати.Аз имам още около 7 хапчета от ЛИДА ама така и не ми подейства сега съм на диета безвъглехидратна за 5 дни съм 3 килограма на долу.Но като я свърша мисля да си взема и аз МЗТ А1 защото имам доста да свлям. Shocked

мерси!
тази безвъглехидратна диета да не е Дюкан?
не знам как ще ти подейства МЗТ,но не очаквай чудеса,ако чакаш само на хапчето-то те кара да пиеш повече вода и да ядеш по-малко....аз ям малко на принципа на системата -60,т.е. сутрин ям до 1ч след събуждането и ям каквото има-сандвич,манджа от снощи,но по-малко количество,за обяд и вечеря ям по-простички неща-варена царевица,плодове,зеленчуци,ориз,домашно сирене,неща,в които знам какво има(в смисъл храни,които не са салами,кашкавали,вафли и т.н. с куп консерванти)....вечерята ми е най-късно 18ч,като в случая вечерите ми не са винаги според системата минус 60.......не прекалявам с храната,но и не се лишавам мн-салата като си правя,добавям малко олио...

# 52
Не е на Дюкан.Ето линка към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665581.360;topicseen За мен лично е много лесна тази диета първия път когато я правих свалих 13 кг за 24 дни.Виж я може да ти хареса.

# 53
  • Варна
Не е на Дюкан.Ето линка към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665581.360;topicseen За мен лично е много лесна тази диета първия път когато я правих свалих 13 кг за 24 дни.Виж я може да ти хареса.

успех с диетата и дано задържиш свалените кг,това е най-трудното....

# 54
Да така е това е най-трудното , но сега по ми е трудно да ги сваля защото са доста ,но се опитвам.Дори днес изобщо не мис е ядеше ,което много ме учуди.Успех и на теб

# 55
Fibs не се тревожи, всичко ще е наред. При братовчедка ми да чукна на дърво са напълно нормални нещата, а тя доста време беше пила Лида. Виж за финансовия въпрос вече е друго нещо. Вие ще си вземете най-правилното решение.

val_s  newsm51

И на всички желая, успех със свалянето на килограми  Kissing Heart

# 56
момичета моля ви се , недейте да ги пиете тези боклуци . Аз пих Лида преди 2 год и 6м и да ви кажа първо главоболието е голямо ,второ удари ме в зъбите , трето напълнях след като ги спрях и то двойно  и ред други неща така че преценете си заслужава ли си .
Аз сега съм на БВД и не че е много но за първите 9 дни свалих 3 кг ине съм се отровила с химия така че преценявайте !!!!!
Какво е БВД?
Аз пак качих кг и незнам какво да пия ...преди година имах поразяващ ефект с Лида....после пих и нищо.....

# 57
  • варна
Да кажа че днес взех първото хапче от спирулината  Thinking за резултата но времето ще покаже. От първата опаковка на лида свалих 10 кг а  от втората ефекта се загуби

# 58
  • Варна
Radi,споделях как ти влияе Спирулина....

аз днес си поръчах втора опаковка МЗТ А1....

# 59
  • варна
Да се отчета след един ден на спирулина съм 1200гр. надолу. Странични ефекти при мен са главоболие като не съм сигурна дали е от нея-имам и периоди в които главата ме боли от нищото, лека сухота в устата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт