Китайски капсули - 9 /за отслабване и още нещо/

• 87 522
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Да се отчета след един ден на спирулина съм 1200гр. надолу. Странични ефекти при мен са главоболие като не съм сигурна дали е от нея-имам и периоди в които главата ме боли от нищото, лека сухота в устата и това е.
[/quote
А с апетита как си?Яде ли ти се като преди или имаш намален апетит?Е то от едно хапче не можа да се каже много ,но жсе пак да попитам?

# 61
  • Sofiq
Леле radi333 то тая Спирулина по-силна и от лидата, заинтригува ме. Кажи моля те от къде си я взе и от кой тип е, тази китайската ли?

# 62
Здравейте,да споделя и аз моята борба с килограмите .Не издържам на диети и реших да слабея по лесният начин с хапчета Лида- стара формула .Купих ги от super stoki и ги пия вече трети ден.За сега нямам странични действия,но и на килограми не  съм отслабнала. Дано след няколко дни да имам с какво да се похваля...

# 63
  • варна
Здравейте, няма да мога да отчета свалени кг., че сме малко на почивка и няма кантар, но нямам никакъв апетит със спирулина, поръчах ги от оригиналналида.ком  както си поръчах и лидата. При мен първата опаковка от лида имаше невероятен ефект 10 кг за 20 дена но на 2 опаковка изобщо не ми действаше може и да са ми пробутали фалшива или тялото ми да е привикнало а за спирулината първата опаковка има ефект поне при мен.

# 64
Браво radi333 дано да има добри резултати от спирулина.Аз вече не мога да реша кои хапчета да си поръчам.Стара лида не ми подейства сега изобщо не мога да реша мейзитанг или спирулина   newsm78

# 65
  • Варна
аз от днес съм на втората опаковка МЗТ А1.....от първата опаковка свалих 6,7кг....последната седмица нямам свалени кг,но и си позволявах да хапвам хляб през деня.....както и да е....почвам вече да си спазвам режима Система минус 60 стриктно....целта ми е да достигна 70кг до края на септември.....

# 66
Здравейте отслабващи!!!Да споделя и моят опит с "вълшебните"капсули със сибутрамин - пих преди Линдакса близо два месеца и се докарах до депресия.Както и да е- знам,че ги спряха,не отричам ,че имаха голям ефект върху апетита!
Малко отклонение:работя в куриерска фирма и вчера клиент /руснак/ изпрати нещо подобно-останах много изненадана от факта,че ги има и в руски вариант тези хапчета.Казват се Редуксин и се продават свободно в Русия-30кап. от 10мг. са 1037руб. или около 50лв.

# 67
Хайде,отново и аз "Цоп" във вашите редици Hug
 Преди известно време пих La Jiao shou shen,свалих с него 4 кг....Лабава работа... :35
 От днес започвам  това:  http://novalinij.dir.bg/_wm/basic/?df=763065
Рекох си-сега е ред на Акай бери,да видя какво ще постигна от него-ще споделям резултати с вас.крайната цел и този път ми е 5кг.......вечната борба с тия пет кила.....еми папкам си какво да правя!!!
пия нещо,посваля си ги-после спра да пия-и не съумявам да ги запазя-и пак ги качвам...Късмет на всички!

# 68
Хайде,отново и аз "Цоп" във вашите редици Hug
 Преди известно време пих La Jiao shou shen,свалих с него 4 кг....Лабава работа... :35
 От днес започвам  това:  http://novalinij.dir.bg/_wm/basic/?df=763065
Рекох си-сега е ред на Акай бери,да видя какво ще постигна от него-ще споделям резултати с вас.крайната цел и този път ми е 5кг.......вечната борба с тия пет кила.....еми папкам си какво да правя!!!
пия нещо,посваля си ги-после спра да пия-и не съумявам да ги запазя-и пак ги качвам...Късмет на всички!

....подкрепям-задържането на свалените кг е мнооооого по-трудно от самото сваляне,но с воля и желание-става. Peace

# 69
Здравейте дами! Доста неща прочетох във форума относно Лида и в момента съм пред голяма дилема какво точно да правя....От 5 месеца ако не са и повече редовно си ходя на фитнес,но резултат в килограмите си не виждам,а имам да смъкна към 10,та се чудя дали тази лида не би ми помогнала....Бихте ли споделили от къде е най-добре да си я поръчам защото срещнах много противоречиви мнения за сайтовете разпространяващи Лида...и дали съчетано с фитнес ще постигна що годе добри резултатиии  Thinking Thinking Thinking Rolling Eyes

# 70
  • Sofiq
RobertaPI щом ходиш на фитнес е добре да опиташ с лида нова формула. Знам, че съдържа Л карнитин и следователно са необходим упражнения. За сайт няма да казвам, за да не излезе реклама, ако искаш пиши на лични.

# 71
Здравейте и от мен ....И аз имам нужда от съвет , след 3 дни заминаваме на море в Гърция - Ол Инклузив.....само като се сетя и лошо ми става.Нестига, 4е имам да свалям 7-8 кг ами след морето колко ще са незнам...
Както и да е ,то това море беше причината още да не съм поръчала някои от хапчетата за отслабване.
Искам да ви попитам ,така и така ще ходя в Гърция немога ли от там да си взема нещо.
Знаете ли продават ли се в аптеките някакви хапчета за отслабване?

# 72
  • варна
Така да отчета свалени кг от 78.8 съм станала 74.6 като се качих на кантара не можах да повярвам, направо зинах. НО има и едно голямо но не знам дали  е от спирулината или от нещо друго но цялата се изринах в едни малки пъпки може и да са от храна. продължавам да не изпитвам глад. Това е засега от мен.

# 73
  • Sofiq
radi333 а имаш ли някакви странични ефекти както примерно при Лида? Все повече се надъхвам за тази спирулина.

# 74
  • варна
Дано съм ти отговорила бързо, освен лекото изсушаване на устата но не толкова силно колкото при лида и съмненията че пъпчиците може да са от спирулина поне при мен няма други странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт