Тийнейджърите и домашните задължения:)

• 39 851
  • 876
  •   1
Отговори
# 585
  • BG

Joy Joy Joy  Благодаря!

И аз така звънях на мама да я питам как се готви супа, пък застройката, пък туй-онуй...И тя ме плашеше, че ще ме върнат.  После свекървата, милата, вървеше по мен да гледа как става, веднъж сготвила и тя и като се прибирам ме пита : Нали слагаше едни топченца в супата, бахар май..???  Shocked
Не бе, жена, черен пипер! И така ми стана ясно, че ще се разберем по въпроса с готвенето.  Peace

# 586
  • Пловдив
Аз досега не съм чула да върнат някого, защото не може да готви. Ако вие знаете някой, кажете

# 587
Стига бе , ще я върнат !
Аз също не можех грам да готвя , сега го правя с такова нежелание и пак не сме умрели от глад ! Wink

# 588
Аз досега не съм чула да върнат някого, защото не може да готви. Ако вие знаете някой, кажете

Мен!
Шегувам се, ама не съвсем.  Laughing

# 589
Стига де, турците може и да ги връщат неопитните булки, вие туркини ли сте?

# 590
Нито съм туркиня, нито турчин ме върна, нито в турска среда - ама на - случва се и в най-добрите семейства.  Laughing
Уточних, че се шегувам, но не съвсем.  Mr. Green

# 591
  • Пловдив
Аз и за върнати булки от турци не съм чувала

# 592
Моля,за етническа толерантност.
Иначе съм православна християнка.

# 593
Нито съм туркиня, нито турчин ме върна, нито в турска среда - ама на - случва се и в най-добрите семейства.  Laughing
Уточних, че се шегувам, но не съвсем.  Mr. Green

Абе не вярвам заради готвене да са те върнали ! Wink

# 594
Всъщност, права си, хепи мама, върнаха ме заради гърбавия нос с три брадавици, куция десен крак и урочасващия зъл поглед, но не исках да го признавам от пръв път.  Laughing
И "върна" е с наклонен шрифт и не следва да се разбира буквално, но кой ще ти гледа сега подробности.

# 595
По-важно е след връщането, научи ли се да готвиш, Ники?  Laughing

# 596
Разкошно, времево - рядко, но затова пък - с вдъхновение!  Laughing

# 597
  • София - Рим и обратно
И аз готвя само, когато ми дойде вдъхновение. Добре че, етническата принадлежност на съпруга ми позволява да ме отменя в дните с липса на такова Laughing.
Вижда се, че относително ранното ми и безпроблемно привикване към готварски умения никак не е допринесло за ежедневното му безотказно практикуване Mr. Green.

# 598
  • Там, където ме обичат
Много свежо четиво, благодаря на Мама Цоцоланка.
И едно питане, пишеш, че не даваш на момичето да хвърля боклука, но не разбрах защо. Стана ми любопитно. При нас това се прави както дойде.

# 599
Стига де, турците може и да ги връщат неопитните булки, вие туркини ли сте?

Голям лаф каза.

Общи условия

Активация на акаунт