Отговори
# 135
  • София
tony.la - има подобни ако мога да кажа аномалии, които се срещат изключително често в определени седмици и след малко време вече ги няма никакви! А и друго си е като отиде човек на още мнения, най-малкото ако наистина го има проблема, ще получиш няколко адекватни решения на този проблем!

Ето например нашите бъбреци - на 20-ти юли бяха 7.6 и 8.4, на 23 бяха - 5.3 и 6.5, а този вторник бяха - 5.5 и 6.7 Трима различни лекари ги мериха, като най съм склонна да вярвам на Марков (от вторите показатели), защото той привидно ми показа, че бебето пишка и че нормално нарастват когато събира урина...

Сега разбирам как нормално и щастливо са си живяли едно време хората като е нямало ултразвуци!  

Praynig  Praynig

# 136
  • София
nitz - личното ми мнение за него е:
Аз също го бях загледала, защото ми е много красиво. После го видях на живо и какво прецених: Тези каиши които държат отделението за новородено, което е по-високо... при най-малкото мърдане от бебето или от майката, леглото се тресе... Аз заради моите 2 кучета имам нужда от нещо по-стабилно. Определено дървените са много много по-стабилни.
Моя позната от Созопол имаше точно същото легло, каза, че като малко пораснало бебето започнало да си го бута само...

# 137
Brayda, д-р Марков каза също, че трябва да се следи на често, защото може да прогресира и тогава лошо, но може и да отшуми и да няма последици. Така или иначе бременността няма как да се прекъсне, заради здравото бебче. Няма как да се направи амниоцентеза поради риск от аборт. Може само да се изчака и да се надявам на добро развитие. Благодаря ви още веднъж за подкрепата!

# 138
tony.la  Hug, случва се много често лекарите да ни притесняват напразно! вярвам, че и при теб ще е така  Praynig

Nitz i Brayda, това легълце и аз си го бях харесала в едно списание и то заради външния му вид. Но и аз си мисля, че дървените са по-добри. Въпросът е, че не знам къде да намеря дървено. Това, което съм виждала да предлагат на пазара си е чисто ПДЧ. Tired

# 139
Благодаря момичета ,междувременно ми минаха черните мисли и се занесох до аптеката ,за да си закупя витамини за бременни.Избрах Прегнакеър ориджинъл ,някоя от вас да ги е пила?

# 140
tony.la дано всички тези тревоги се окажат напразни и бебчетата да са добре. Стискам палци!!!

# 141
  • Пловдив
loras и Brayda и аз точно заради нестабилността се чудя. Аз имам вече едно от племенницата, но е метално и грозноватичко. Май и аз ще предпочета нещо по-стабилно.

# 142
tony.la, дано всичко е наред!  Praynig
nitz , братовчедка ми е с кошара от този тип и само ми каза да не взимам в никакъв случай с цип (нямам идея къде е този цип  newsm78). Малката като почнала да се врътка и разпорила всичко около ципа.
Иначе и ние сме се спряли на варианта с дървена кошара, другите....някак си са ми много измислени, а и аз не спя на походно легло, защо бебето ми да спи на такова  Peace
Вчера Кларет постна това във фейсбук, но за тези, които не следят там http://www.podkrepazakarmene.com/napk-programa-ssk-2012-645.html
Някой мисли ли да посети лекцията днес. Аз мисля да отида  Simple Smile

# 143
  • Разград
Привет и от нас!
Пресито спи на ето такова легло - http://911.bg/a2/akciabertoni-leglo-lyulka-trend-s-cena-320-lv.-sam-2029319.html.
То си е нейно, защото сега си спи на леглото и затова бебето ще е в сгъваема обикновена кошара, която беше само за игра на каката и е като нова. Няма цип и е най-обикновена, но няма да вземам друго легло. Няма играчка, но аз ще сложа една арка с такива, каквито имат по принцип. Намерила съм.
tony.la, искрено се надявам и това да премине като лош сън.  Praynig
nitz, моите ампули бяха Тотема. Фармацефтът в аптеката каза, че са най-добрите, но колко е вярно не мога да кажа.

# 144
bubu_123 аз мисля да я посетя

# 145
Bad_Cat , аз пия Прегнакеър плюс вече повече от месец. Доволна съм, имам енергия, нямам проблеми с изследванията и не ми става лошо от тях. Нямам наблюдения да качвам и килограми повече. Така че мисля, че са добър вариант.
nitz , наскоро дискутирахме сгъваемите кошарки във FB и една от бъдещите мами каза, че е имала такава преди и е изживяла истински ужас, когато кошарката се е сгънала с бебето вътре. Трябва явно да се оглеждат внимателно, защото не са особено стабилни.

# 146
Здравейте и от мен, минавам само да се отчета. Според доки на бебчо всичко му е в нормите и всичко му е наред. Вече сме почти 270гр. И вече е явно, че ще е момиченце. На първата страничка съм със стар - ruslana.

Tony.la - надявам се, че всичко ще е наред с бебето.

# 147
tony.la стискам палци всичко да е наред и да се разсеят съмненията  Hug
bubence с удоволствие бих направила една разходка в парка  Hug На мен за сега времето ми е доста кът, защото още си ходя на работа. Сутрин и вечер водене и взимане на малкия от градина (тя е в лозенец). Предполагам че и ти ходиш на работа, а и детенце имаш голямо и с него сигурно има занимавки. Но все пак се надявам да организираме нещо преди да се родят бебетата  Grinning
За сгъваемите легла на мен ми подариха най-обикновено -
http://kasida.bg/_big/Bertoni-SgyvaemakosharaTravelKid2Rocker-Sp … 110613-044110.jpg
Страшно удобно е когато пътуваме или когато оставяме детето на гости при баба му или пък ние отиваме някъде на гости с преспиване. Нашето е точно този модел с цип. Вижда се на снимката на лявата по-малка страна на леглото. Идеята е като се разкопчае детето само да влиза и излиза. Така или иначе сме я ползвали само при път и на гости, така че не знам колко е качествена, но не съм имала проблеми до сега.

# 148
а да ви питам, защо всички се хвърлят да пият витамини на хапчета? Сега периода бих казала е доста благоприятен за нас и можем да си набавим тези витамини от сезонните плодове и зеленчуци. newsm78
а за кошарката - тези сгъваемите ми се струват подходящи за път/гостита Simple Smile

# 149
Valleriana, това сякаш аз съм го писала, но всеки си решава сам за себе си. Аз лично не бих пила.

Общи условия

Активация на акаунт