Ин витро- клиника Селена №5

• 45 350
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
tachi-pa  Hug  Hug Съсипващо е наистина.  Tired Мислила ли се консултираш с психолог. Ние тук си говорим, подкрепяме се, но друго си е професионалната помощ.  Thinking Поплачи си, дай воля на емоциите.....пък след нощта винаги изгрява утро.  Hug

# 616
Благодаря ви момичета за подкрепата още веднъж!
Напоследък все по често започнах да се замислям за консултация с психолог и може би ще се обърна и към този вид помощ.

# 617
tachi-pa, мила, съжалявам много Hug. Потърси професионална помощ, ако чувстваш нужда, мила! Както и Камито ти е писала, замразените ембриони са много силни и издръжливи, а и в Селена имат голяма успеваемост именно при ЗЕТ. Аз също, както много други момичета в темата, съм бременна именно от ЗЕТ. Пътят ти наистина е дълъг и труден, но моля те, не се отчайвай!

# 618
tachi-pa, бъди силна миличка Hug.Точно в замразените ще са твоите бебчета .Ние сме с теб.

# 619
Марина ,честито и от мен!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.На всички ,на които им предстои процедурата стискам палци! Peace

# 620
Благодаря.... Hug

# 621
Здравейте момичета, искам и аз да се включа в тази тема.Аз също съм при д-р Ставрев, за втори опит тази година. Започвам с Марвелона от 4 ден от цикъла и на 15 ден отивам на преглед и правене на всички задължителни изследвания.Пожелавам на всички успех.

# 622
dessislavka успех то пожелавам, Hugи на всички които на които им предстои процедури.Белоснежка как са мъниците,явно милата нямаш време да влизаш.Лали Hug Hug Hugи теб те няма изобщо,но то ви е простено вие вече гушкате бебчета.  bouquet

# 623
Лали, с малко закъснение и аз да ти честитя тук Simple Smile
За ви е жива и здрава Никол и много радост да ви носи!
Предстоят ви прекрасни моменти с вашето съкровище Simple Smile
Чакаме да разкажеш как е малката принцеса.

Марина, честито!
Лека бременност и здраво бебе на финала Simple Smile

dessislavka, успех!

tachi-pa, ще се получат нещата!
Имай вяра!

# 624
Здравейте момичета, май не съм точно за тази тема но не знам къде другаде да питам Аз сам до д-р Минев ин-витрото ми беше на 15 август за съжаление не се получи на 6 септември ми дойде и се изчистих но този месец ми закъснява а и нямам никакви симптоми да ми идва дали е нормално можете ли да ми кажете че така се притеснявам направо ще се побъркам 

# 625
  • UK
Здравейте момичета, май не съм точно за тази тема но не знам къде другаде да питам Аз сам до д-р Минев ин-витрото ми беше на 15 август за съжаление не се получи на 6 септември ми дойде и се изчистих но този месец ми закъснява а и нямам никакви симптоми да ми идва дали е нормално можете ли да ми кажете че така се притеснявам направо ще се побъркам  

Колко дни е закъснението? Защо не направиш един тест- пиклив? Дано е станало Praynig
Позвъни и на док Peace!
Да се допълня Wink Стискам палци на всички и за каквото е нужно!  Hug

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 11:43 от kokona20

# 626
След толкова хормони е напълно нормално да ти се пообърка месечния цикъл.По мои изчисления закъснението ти не е толкова голямо,но за твое успокоение най-добре звънни на Минев.

# 627
Благодаря ви за бързия отговор  аз тест си направих но за съжаление е отрицателен малко се успокоих вече ще изчакам ден два и ако не ми доиде ще звънна на Минев  Simple Smile айде успех на всички Hug

# 628
момичета едното ми бебче е момиченце,другото се беше обърнало и Ставрев ми каза със сигурност че следващия път ще ми каже със сигурност. Hug Hug Hug

# 629
kamito24 , супер ще връзваш панделки  Simple Smile Само да са живи и здрави бебчетата на всички нас , без значение момченца или момиченца  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт