Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 357
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • MJF
sise_to , тази промяна не я знаех. Мерси.

# 121
  • Там, където ме обичат
Стана това че сърбите отпаднаха. Малко не го очаквах от руснаците това ама както и да е. Значи първия от нашата група играе с Германия.
Трябва да бием италианците за да играем с немците.
Германците най-подходящи ли са за наши съперници?

# 122
  • UK
някой гледа ли Полша-Австралия? Нещо не мога да разбера какво се случва на тази олимпиада  Mr. Green

# 123
  • Там, където ме обичат
някой гледа ли Полша-Австралия? Нещо не мога да разбера какво се случва на тази олимпиада  Mr. Green

Полша са паднали.  Peace

# 124
  • UK
знам,но не очаквах  Grinning

# 125
  • MJF
maimunka , случва се това че неочаквано добре се подредиха двойките на четвъртфинала  Laughing.
Нашия мач виждам че е последен от четирите  утре.
Интересни 3 мача следват и вече чегвъртия ще е с много емоции за нас.

foxysilver , на въпроса ти след мача с немците може да се отговори.

# 126
Здравейте и от мен Simple Smile Виждам, че сте обсъдили вариантите, предполагам вече знаете и мачовете.
Русия- Полша
Бразилия- Аржентина
САЩ-Италия
България- Германия

Това ще ни бъде 7 мач с швабите' имаме 3 победи и 3 загуби, това ще е надделяването Simple Smile) на годината.

# 127
  • MJF
tinki_15 , мерси  Hug. Знаех си че са доста мачовете с тез немци.

Утре вечер стройни и сериозни редици в подкрепа на отбора.
Аз ще гледам и останалите мачове.
Днес 2-3 пъти  надникнах при дамите от любопитство но не е за мен.

# 128
И аз не харесвам жените. Н е са ми интересни просто. аз ще гледам май само нашия мач, защото имам доста обикаляне утре, най - много да хвана този преди нас. После съм с вас за мача, че трябва да ги бием германиЕ. Хайнен се изказа че играе срещу приятели и че вече се чувствал във свои води с нас Simple Smile)

# 129
  • MJF
Бразилия -Аржентина 1/0. Висото се контузи, друг събори оградата, така че екшъна е на ниво.  Simple Smile
Очаквано Бразилия би но не очаквах да е чак с 3/0. Аржентинците поне един гейм да бяха взели.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 17:21 от 6o6ul4o

# 130
Аржентинците са млад отбор и в момента не са кое знае каква заплаха. Още в началото казах, че нашите момчета могат да ги победят и ако не се бяха отпуснали и направили 18 грешки от сервис, мача с Аржентина щеще също да е наш. Не ме учудва резултата с Бразилия.

# 131
Мачкаме Германия и продължаваме напред

# 132
  • MJF
 Thinking гледам САЩ-Италия, последното съдийско решение във втория гейм нещо не го разбрах. Според мен американеца правилно отигра топката. Пак някое правило явно ми се изплъзва.

Втори кратък мач Италия би с 3/0. Спореше им атаката и блокадата днес на италианците. Американците са ми симпатичен отбор но днес не им вървеше.

Mr. Green сега следва битката.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 19:38 от 6o6ul4o

# 133
Ех, днес им е ден на италианците! Всичко вкараха, всичко спасиха, всичко забиха!

# 134
  • MJF
milada , точно си обобщила играта на италианците. Приятни за гледане бяха играещи така.

Общи условия

Активация на акаунт