Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 353
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
пу-пу, посрещат нашите...и блокади има...няма да е лошо да завърши този мач с 3:0

# 106
  • MJF
Не смея да пиша, гледам тихо.
Пуснала  съм звук от синхронното плуване и картината  волей  и така май по-малко се ядосвам на грешките.  Praynig

# 107
  • MJF
  bg bg bg

Ех, заслужихме си cheers beer2 beer3 beer. Приключваме с 12 точки!

# 108
Браво на момчетата! Важна победа! Бориха се мъжки!  Hands Clap

# 109
  • MJF
 Mr. Green някой може ли да каже за кой път тази година ще играем с Германия? Имам чувството , че през 2-3 мача играем с тях.

Следващия мач ще бъде инфарктен за мен.

# 110
Тази Германия...напомня ми на това, в което се беше превърнала Полша по едно време за нас...но няма да се дадем вече. По-добрият вариант са за нас сега, ако играем както днес, нямат шанс. Голяма нерва ще е със сигурност мача, ама какво да се преви, ще подскачаме Simple Smile

# 111
Браво на момчетата!  bg

А има ли вариант Бразилия да падне от Германия? и това променя ли нещо newsm78

# 112
  • MJF
Мерито ,  Simple Smile така беше. Преди Полша , Русия а преди това кой какво прави все с Италия играехме. Днес ми припомниха за това тези италиански лисици Мастранжело, Фей и сие  Laughing. Видях и отдавнашната италианската нишка  в нашия стил игра.
Точно щом е замесена Бразилия , вариант да падне днес е голям. Подозирам ги много.
Те пердах тази година ядоха май най - вече от Полша. Те още не са ясни 2/3 са .

А иначе и да паднат с 3/0 от Германия това не променя факта , че немците са последни. Споко.

# 113
Всъщност не е много ясно италианският волейбол дали не е български...имаше период преди много, много години, когато доста български треньори отидоха да правят волейбол в Италия...може да е малко пресилено, но мисля, че имаме  принос за тяхното развитие Simple Smile. А днес ги превъзхождахме, сега вече смело и спокойно го заявявам - много съм горда с нашите момчета, нека ни зарадват още повече, заслужаваме го.

# 114
  • София
Сега откривам темата! Браво на нашите момчета! Сега да очакваме подобна игра и срещу Германия!  Hug

# 115
  • MJF
Загледах се в таблицата на нашата група. Полша е втора окончателно.
Бразилците играят последни и за тях всичко ще е окончателно ясно, така че ще си изберат резултата 100%

# 116
  • София
Загледах се в таблицата на нашата група. Полша е втора окончателно.
Бразилците играят последни и за тях всичко ще е окончателно ясно, така че ще си изберат резултата 100%

Не съм сигурна. Аржентина ще бият Великобритания със сигурност и ще са с 9 точки също, но, да, губят от прекия сблъсък с Полша.
А Бразилия какво имат да решават като САЩ ще бият Тунис и стават с 13 точки, а Бразилия при победа над Германия- 11 точки.  newsm78

# 117
  • MJF
Бразилия има да решава с кой иска да играе в осминафинала.

# 118
  • София
Бразилия има да решава с кой иска да играе в осминафинала.
Първия от едната група играе с четвъртия от другата група, а за втория и третия се тегли жребий. Идеята ми е, че Бразилия не я виждам първа в групата, така че не тя, а жребий ще реши с кого ще играе.  Peace

# 119

Общи условия

Активация на акаунт