Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък мисля, че няма вече такива треньори, които да не говорят по същество по време на почивките, а само да айкат...Волейболът се развива, има си теория, стратегии, научни разработки сигурно...Вече с айде, давайте, да ги бием, само с нахъсване, не мисля, че се вписваме в световната концепция за този спорт. А сме имали и имаме играчи на световно ниво, които заслужават най-доброто.
 Но това е мое мнение. Нямам нищо против сегашния треньор, може би това беше по-малкото зло, но да казваме, че има и други като него, ми дойде в повече....

# 91
Всъщност волейболът в момента е страхотно компютеризиран и е математика и теория страшна. Това и Божурина веднъж обясняваше на ганев-разбирача - че онова, което те са играли едно време няма нищо общо с това, което се случва в момента. Затова преди на почивките директно им се казваше: сега еди-кой си ще бие еди-къде си, а ти ще направиш еди-какво си. Всичко е изчислено, гледано десетки пъти, премерено... Не можем дори статистици да нямаме в първенството и все да ходим на състезания, ан големи форуми, като ганьовци някакви! Имаме талант, но трябва и поддръжка, чисто техническа! Все се чудим какво е малкото, което не достига - ами ето това е. Волейболът върви напред и явно все по-техничарски става, ание си караме с методите от време оно. Тук-таме избухнем, ама за постоянство не можем да мечтаем. Яд ме е много.

# 92
Ами то един Ганьовец нали ни е водач, дето се вика...слушах го днес да коментира с такова самочувствие...
Няма как да изоставаме от световните тенденции, това сигурно е ясно и на още по-големия водач, който бе споменат, че присъства в залата...
Яд ме е, мъчно ми е, но стискам палци на нашите да продължат въпреки всички обстоятелства...

# 93
Гледате ли австралийците какво правят с поляците! Ще вземат да ги бият май. Хайде дано. Praynig

# 94
  • MJF
Аз поглеждам мача от време на време.

Мерито , да се доуточня защото сме на едно мнение но някакво неразбиране май е станало.
Предишния ми пост, коментара за поведението на главните треньори по време на мач бе провокирано от
И на мен ми направи впечатлени по време на мача май с Австралия, че италианеца говори и дава някакви наставления, а треньора мълчи. После разбрах, че бил пом.-треньор. Не мога да го разбера, нали по-старшият е и по-опитен, пък и по-авторитетен?
Сега се сещам и за кубинския треньор,  той често дори само мълчи по време на почивките. Треньора на Полша също не е много   по наставленията в почивките. Говоря само и единствено за главните треньори.  При тях хората от щаба персонално си дават наставленията на съответния играч. Радо винаги даваше много и конкретни наставления и бе допълван от сътрудниците за да успеят да кажат всичко нужно за малкото време. Просто всеки щаб си работи по свой начин.

На всички тук ни е ясно , че сериозните отбори имат сериозен щаб, вкл. и т.нар. статистици. Иначе е несериозно да говорим за отбор с амбиции.
А аз имам много против сегашния ни треньор. Ако го задържат след Олимпиадата и не се реформира федерацията .... няма и да ги гледам нашите волисти, щото ще е пародия. Но тъй като е наша ще боли много и за това ще си го спестя и няма да ги гледам.

Поляците май искат 0 точки днес  Simple Smile. И те не щат да са първи. Joy

# 95
Е, аз тъкмо ги похвалих и те ще вземат да паднат тия австралийци Rolling Eyes. Нищо де, важното е нашата игра срещу Италия, пък тънките сметки, ако има такива, се компенсират с отлична игра.

# 96
Според мен няма да паднат австралийците, противникът им няма да го позволи...Каквото трябва да стане, ще стане, вече съм настроена философски отвсякъде...

# 97
Мерито, не разбирам, защо поляците да искат да загубят? Нали ако това стане няма да са първи в групата и после ще попаднат на по-силен съперник? Аз ли нещо не схващам  newsm78

# 98
Аз не съм в час нещо Simple Smile Стори ми се, че се лензят нещо поляците - сори, не съм наясно със схемите, изказах се неподготвена...уж чета и аз...май ни дават уникален шанс австралийците. Всъщност, радвам се за тях, че са били поляците.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:21 от Мерито

# 99
Мерито Hug, и аз се радвам, че австралийците биха. По моите изчисления, ако нашите бият Италия, ще сме първи в групата.

# 100
  • MJF
http://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at_the_2012_Summer_Olymp … en%27s_tournament

На тази страница като скролнете надолу стигате до Knockout stage. Там е дадена схемата на финала. А1 с/у B4 и т.н.

Сега да видим сърбите с колко точки ще приключат, че с немците имат по 5.
След предишния мач ние пак сме първи в групата.

# 101
Да, австралийците ни улесниха положението с тяхната победа, но ако паднем от Италия, оставаме втори в групата и едва ли ще прескочим четвъртфинала. Докато срещу Германия или Сърбия (ако един от тях е 4-ти) все пак имаме някакъв шанс. Разсъждавам си аз...

# 102
  • MJF
Стана това че сърбите отпаднаха. Малко не го очаквах от руснаците това ама както и да е. Значи първия от нашата група играе с Германия.
Трябва да бием италианците за да играем с немците.

# 103
Точка за точка върви мача, ама и нашите каквото си спечелят, го пропиляват после на сервис. Направо ме вбесяват  #2gunfire

# 104
Тинки Hug
Дедо какво обясняваш на тези които не искат да разберат ...аз се отказах Wink
Само ще цитирам Жоро Братоев
Цитат
Samo iskam da pomolq horata da sprat s oligofrenskite si napadkite kum Matey tozi chovek e edin ot nas vinagi e bil E i shte bude kogato nqkoi ne razbira neshto samo moje da plue no nachina ne e tova!!!!!!!....
 KAzvam vi go na Vs za da znaete che Gigant i kato chovek i kato volelybolist moje da go plue i psyva sega koito i kolkoto iska no toi e Edin ot nas ZAVINAGI!!!!

newsm78 Пише го един от предадените а? Mr. Green Или предадени е в главата на някои болни мозъци...или промити.....
За съжаление винаги където има българи има и интриги !?!?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт