Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 320
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • MJF
tinki_15 , то ясно с кои е играла Русия, даже погледах с бразилците и немците. Имам предвид качеството на играта им. Останаха им сърбите само.

# 61
Да де СърбиЕ
Играта им е велика, просто имам чувството че гледам извънземни. Не ми се мисли, ама нека стигнем живи и здрави до там.

# 62
  • MJF
Браво, браво публиката е българска. Добре се чуват. Похвала от мен.

# 63
Супер е да, аз обаче с този съдия не виждам нищо хубаво.......все пак успех на нашите.

# 64
  • MJF
Кой е тоз?

# 65
  • Там, където ме обичат
Имаме ли шанс срещу тези?

# 66
  • MJF
От къде е главния съдия?
foxysilver , шанса е 50/50  Laughing. Мача сега започва.
Алексиев май е похапвал тези дни. Тежък ми изглежда. Посрещането ни го няма в момента.

# 67
Япончето, което съдийстава в София и което плюха на 2рата квалификация

# 68
  • MJF
Накара ме да проверя. Главния е холандеца, на който съм му набрала още от мачовете с немците в Германия. Гадина е , да.

# 69
Мачът почва зле за нас,но дано да завърши добре!

# 70
Холандеца е ужасен. данчо Лазаров дори беше казал, че той повече наш мач няма да води. С него не ни чака нищо хубаво. ИЗпуснаха 1вия гейм дано се стегнат нататък, трябват ни 4 точки за да сме първи в групата

# 71
  • Там, където ме обичат
Стискам и аз начинаещи палци.  Peace

# 72
Стискам и аз начинаещи палци.  Peace
Така се почва Simple Smile
Дано да успеем с гейма, пък после ще го мсилим нататък. Имаме потенциал да ги бием, макар и трудно.
П.с. хайде другите къде сте, на море ли?

# 73
  • MJF
 Twisted Evil ах гадини, какво бавят тез аржентинци и холандеца?! Ейй, тез номера, не могат без тях , някои отбори. Ама и нашите изобщо що се обясняват  ooooh!

bg изравнихме, въпреки гадините.

# 74
Циркове. направо ми писна. Никакк не ги обичам тези аржентинци. Браво за гейма, браво на момчетата. Само така напред.

Общи условия

Активация на акаунт