Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 316
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Мъчителен беше мача, тегав...но победихме, това е супер. Мачът САЩ - Бразилия беше на много високо ниво - докато го гледах, се чудех, най-вече се надявах - дано като застанат срещу някой от тези два отбора, нашите да импонират на нивото и да ни зарадват с хубав волейбол...а защо не и с победа, дето се вика...

# 46
  • Там, където ме обичат
Така е Лозева. Затова не ги съдя.
Обаче не обичам да гледам хаос и безотговорност. Защо играем срещу всеки противник на неговото ниво? Срещу силните-силно, срещу аджамиите едвам-едвам се мърдаме по полето. Не трябва така! Трябва да ги нитирим в...Там където трябва Laughing
Сега да не кажеш, че сме проявили харектер, защото догонвахме във всеки гейм по 5-8 точки Mr. Green
Може ли едно уточнение - в групите мачовете са всеки срещу всеки, нали така. Коетп означава, че имаме общо 7 срещи.

# 47

Може ли едно уточнение - в групите мачовете са всеки срещу всеки, нали така. Коетп означава, че имаме общо 7 срещи.
Да всеки срещу всеки. в двете групи има по 6 отбора, т.е. ние имаме още 2 срещи- една с Аржентина в събота 22.00 часа и една срещу Италия- понеделник 16:45часа

# 48
  • Там, където ме обичат

Да всеки срещу всеки. в двете групи има по 6 отбора, т.е. ние имаме още 2 срещи- една с Аржентина в събота 22.00 часа и една срещу Италия- понеделник 16:45часа
Тези съперници май са трудни. Ако случайне загубим от тях, имаме ли шанс все пак да се класираме за следващия кръг?

# 49
да ние се класирахме на 1/4 финалите вече. но за да сме първи в групата трябва да ги бием. Така  на 1/4 финал може да срещнем Германие, иначе се "навираме" при Бразилия и русия... и до там.не че не стават чудеса де.
сега дават Любо  Ганев по БНТ

# 50
  • Там, където ме обичат
да ние се класирахме на 1/4 финалите вече. но за да сме първи в групата трябва да ги бием. Така  на 1/4 финал може да срещнем Германие, иначе се "навираме" при Бразилия и русия... и до там.не че не стават чудеса де.
сега дават Любо  Ганев по БНТ
Много ме зарадва, мерси. Не го знаех!

# 51
Моля за нищо. в сайта на БТВ (спортния) има до сега кои отбори как са с точките. Веднага зад нас са поляците. Ние засега имаме 3 мача изиграни с три победи, 9 гейма и един загубен.

# 52
Аржентина играха много слабо вчера, но може пък заплахата от изпадане да ги накара да вложат всичко в мача с нашите утре...

# 53
  • MJF
 Thinking аз все повече съм на мнение че още третите мачове се играха със сметки от Бразилия, Русия......
Бразилците снощи играха 2 гейма и после.....
 Peace знам, прекалено мнителна съм. Но ....
Ето данни кой какво направи до тук.
Аржентинците определено не приличаха на себе си а утре ги очаквам свежи и надъхани  Confused.
Няма значение, каквото искат да правят другите. То от другия поток не знам кой искам за съперник, няма такъв.  ooooh!. Със сърбите скоро не сме играли.
Последния ни мач от предварителната група щеше да е по добре да е последен на 6-и, за да имаме поглед върху подреждането в другата група.

# 54
Не си мнителна.  Wink

# 55
Аз сърбите лично не ги искам, матей се справяше с тях прекрасно, но............(лично мнение). Днес успях да гледам и председателя на бадминтона и да ви кажа не е никак по различен от наш данча.
Не че другите отбори са по ОК де, но това е Олимпиада, лесно няма.

# 56
  • MJF
Днес първите 2 мача съвсем очакван резултат. Сега виждам че и Италия бере ядове с тез австралийци високи.

Wink хич не съм мнителна.

tinki_15, желан противник от другата група и аз нямам.
Да видим как ще играем днес.

# 57
Италианците се поизмъчиха, но взеха мача. Сега ЩатиЕ РусиЕ да видим. За нашия мач съм положително настроена, много искам победа. Трябват ни 4 точки за Категорично първо място в групата.

# 58
  • MJF
 Mr. Green в другата група големи сметки се правят. Чак се бутат/надпреварват кой да е последен от четирите отбора за следващата фаза  ooooh! Joy Само да не "падне някой от стола" накрая в понеделник
Понеже ми се сляха вече спомените, та руснаците с кой играха реално волей до тук?

# 59
Бутат се те, но според мен реално не може да се правят сметки , защото има още мачове и още въпросителни.
Аз признавам другата група не съм я следила много много. Сега гледам русия и Щатите 2:1 е до тук.
Русия са играли с Бразилия и с Тунис мисля. С Германия им остава да играят.

Общи условия

Активация на акаунт