Волейболните ни национали (тема 14)- Олимпийско време!!!

• 26 324
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Ей, мноооооого ви се радвам!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Дедо, ти като един от баш „Негодниците„, правилно поставяш въпроса пак на дневен ред, малко позабравихме , малко се поулисахме и.....За новите, за тези от чужбина, лятото , когато се водеше голямата битка, данчо нарече протестиращите фенове „шепа негодници„. Да , негодници сме, ама за негово съжаление не сме само шепа. Оказахме се много, и то не само в България и.....може и да не е кой знае какво, ама котка му мина път за някаква службица в Европейската централа, то и за друго ще му мине котка път.....
Тинки, аз голям зор видях от студ, ама не тук, в Италия, ами ходих до Финландия за една седмица и ми падна кожата на краката от студ. После хартисах в Париж, после ходих до Брюксел , въобще Матей Миткалото, а вече съм старичка и май не ми се ходи много. Тук, в Италия, в нашия район си грее слънчице, няма сняг, няма дъжд, няма нужда от шапки и ръкавици, абе направо кеф, ами то лимона и мандарините не са узрели още.
Балкантурист, отиваме с колата по работа до Левико Терме (Лаго ди Левико), а то е само на 28 км. от Тренто, та.....мач ще има!!!!!
Пак много, ама много ви се радвам.
За плаката, искам ние да си го измислим , нали си спомняте какви хубави бях направила за Световното. Мислете нещо за „негодници„, много сме, подкрепяме Радо, ако може и малко рима да има.... Laughing
Пускам телевизора, че изпуснах мача. Водката е от Финландия, (не само лошо видях там де....) и е на масата. Айде Цецо!!!!! Айде , на всички ви наздраве!!!!!!

# 676
Камомила, наздраве! Айде, Цецооо Laughing

# 677
Наздраве и от мен. Цецко е голям сладур и мача ми харесва. Гледам и Трентино разбира се! Надявам се на обеда и на двата отбора  bouquet
Камомила във Финландия си представям  Outta Joint Аз не бих издържала, браво на теб Hug

Негодници развяват знамената.Оле за победата! Mr. Green Хич ме няма, но съм сигурна, че ще направиш хубави плакати Heart Eyes

# 678
Ами страхооооооотен волейбол!!!!! Честито на Кунео, честито на Цецо!!!!! Браво и на двата отбора, ама по–браво на Кунео, става голям отбор. Та Мачерата на практика е националния на Италия, само Савани дето не игра, ама карай. Аз се разфилософствах, ама само двамата с мъжът ми опукахме 1 литър водка и съм глътнала малко джама.....та в тая връзка да ви кажа какво чуваме от коментаторите. Ние си гледаме мача по Рай Спорт Уно и коментара е на италиански. по едно време единият от коментаторите (голеееееми сладури ), казва: Аббиамо висто ун кане, означава Видяхме едно куче. Аз помислих , че са изпуснали някакво кученце на игрището и се развиквам: Къде е кучето бе , защо не го давате. След малко мъжът ми вика: чакай, чакай, за Канев (Кучов) казват, какво е пък това или кой е? Така и не разбираме .И на края на мача се оказва, че това е Любо ви БайКанев, който без покана от коментаторите се набутва пред мокрофоните след Вайсман , аз и мъжът ми ужасени от изненада и от неговата простащина , но Рай Спорт Уно отряза веднага предаването  и не чухме какво смутолеви. Е§а ти наглеца!!!!!Кой знае колко пари на Федерацията е профукал, за да се излага като последния простак!!!!  Ох, спирам, че подпалих моторетката и всички възпитани думи ми се изпариха.
След малко играят Интер и Наполи (футбол), стиснете малко палци , аз съм за Интер и се очертава да паднем, ама......още малко водка ще потуши скръбта. Дедо, ти винаги успешно ми стискаш палци за Интер, нАпъни сА с малко от твоето питие, наздраве!!!!!!

# 679
 Joy Любо е на всяка манджа мерудия, добре че не са му взели някое интервю Flutter Явно няма работа и се размотава на сам на там
Честита победа и от мен! HugБяха страшни мачове Heart Eyes

# 680
  • Някъде в търсене ............
За плакатите, нещо подобно на предишните, НО този път внимавай с фотоапарата Камомила  НЕ ТРИЙ нищо! Преди да си качила поне на две места данните Hug Hug Hug че още мен ме е яд за тогава пък за теб незнам  Tired

# 681
http://camomilla1.snimka.bg/other-sports/pallavolo.718461.29209344
Да, прецаках ги тогава снимките, ама ето.....остана нещичко за историята, например плакатите. Спомням си каква емоция беше, някой иска разрешение от бг мамма, те разрешиха, как ме претърсваха карабиниерите, как превеждах за рома.....еххххххх
Интер победииииииииии!!!!!! 2 на 1 за нашитеееееееее!!!!!
Е , сега вече не знам как ще си свърша утре работата, сега ще има разбор на мачовете......

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 23:56 от Camomilla1

# 682
Ако може пишете идеите за плаката тук, за да може да ги обсъждаме. освен това съм на работа почти цял ден и ще ми се препълни пощата. Получени идеи. Радостин се римува с българин, гражданин , адреналин. Радо е торнадо. Негодници, ама благородници и народници.От италианския форум получих следното. Ки е ил таленто? Тутти ди Тренто!!!(Кой е талантът? Всички от Тренто!!!).Чакам още. Айде , давайте, а аз си лягам, че ......

# 683
Страхотни плакати. Чудесно си ги направила Hug
Аз за жалост както казах не мога да помогна с плакатите, но пък ще се включа с удоволствие в обсъждането Wink

# 684
но Рай Спорт Уно отряза веднага предаването  и не чухме какво смутолеви.
Камомила, крати4ко беше, поздрави Кунео и Цецо за победата и след покана от коментаторите каза на бьлгарски (цитирам по памет) 4естито на вси4ки фенове на Кунео.

# 685
но Рай Спорт Уно отряза веднага предаването  и не чухме какво смутолеви.
Камомила, крати4ко беше, поздрави Кунео и Цецо за победата и след покана от коментаторите каза на бьлгарски (цитирам по памет) 4естито на вси4ки фенове на Кунео.
обещавам да покажа няколко снимки и от мача в Сърбия аз Heart Eyes

# 686

обещавам да покажа няколко снимки и от мача в Сърбия аз Heart Eyes
Абе Тинки днес трябва да е в Белград и не каза какво и къде да гледаме. Днеска от 21ч.бг време е мачът на Тренто с Белград.
Аз ще бъда в Тренто , неделя, 16.12. на мача Тренто –Равена. На първия ред , зад пейката на състезателите , ама по/ в края на реда, нямаше други билети. Ще нося бълг. знаме и ако имам време да ги направя и плакати. Айде , включвайте се с идеи, моля!

# 687
Camomilla, опни едни "Негодници без граници" и си готова, че сме на няколко континента де факто.  Wink То затова има "Лекари без граници".  Mr. Green

# 688
Симпли, Hug! Брилянтна идея!!!!!
„Негодници„ без граници!!!
Само ми се ще и малко пояснение някакво да измислим, защото ми се струва, че не всички ще го разберат. Аз като пишех „Не искам данча да си ходи, искам да го изведат„,ме питаха на лични, та обяснявах в темата, че искам да го изведат с белезници, да го турят в пандиза при манафите и т.н.
Например. „Негодници„ без граници! Останалите––да ги изведат!!!
Ама няма да се разбере, освен след негодниците да нарисувам бг.знаме, а след извеждането едни белезници, ама не знам дали ще успея, не съм художник.
Хайде , бе хора , включвайте се, моля!!!!

# 689
На мен "Негодници без граници" ми харесва - кратко, точно и ясно.

Общи условия

Активация на акаунт