Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София - Варна - Бургас
Тези, които аз познавам няма как да зависи от конкретния лекар и пациент, не може да служиш на 2 господаря. Не може с алопатично мислене да предписваш хомеопатични препарати!

За съжаление, колкото и дълго да ползваме хомеопатични продукти никога няма да станем хомеопати  Laughing За хомеопат се учи дълго!

newsm10 Имам в предвид, че се случва да не се спазват предписанията на хомеопата-най-често майките се страхуват от високи температури и над 37,5-решават,че товахомеопатично няма да мине.

Хайде да познаем кой в Бг плаши майките с висока Т.?...хомеопатите ли?

# 46
Тези, които аз познавам няма как да зависи от конкретния лекар и пациент, не може да служиш на 2 господаря. Не може с алопатично мислене да предписваш хомеопатични препарати!

За съжаление, колкото и дълго да ползваме хомеопатични продукти никога няма да станем хомеопати  Laughing За хомеопат се учи дълго!

newsm10 Имам в предвид, че се случва да не се спазват предписанията на хомеопата-най-често майките се страхуват от високи температури и над 37,5-решават,че товахомеопатично няма да мине.

МИСЛЕНЕТО

# 47
Мисленето на голяма част от хората не е тяхното собствено, а е наложено от всичко, което им се казва, което четат, което чуват и т.н. И понеже не подлагаме нищо на критика в болшинството случаи....понеже сме си овце (и аз нерядко се улавям)... понеже сме маса консуматори...затова сме на този хал.... дресирани животинчета, страхливи, мислещи се за смели, индивидуалисти, самостоятелни...Ама че заблуда...
Простете ми отплесването....

# 48
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря за отговора, не съм била ясна. Там има ли хомеопати, нещо като медицински център, или е само аптека?
На Чаталджа 13, над аптеката, работи хомеопатката, при която ходя аз - д-р Тони Новачкова.

# 49
Нека бъде хомеопатИЧка, или просто жена хомеопат Grinning

# 50
  • София - Варна - Бургас
Sause baus!

Цитат
Имам в предвид, че се случва да не се спазват предписанията на хомеопата-най-често майките се страхуват от високи температури и над 37,5-решават,че товахомеопатично няма да мине.

Цитат

Цитат
МИСЛЕНЕТО

Не ми разбра въпроса ли?...
 Попитах КОЙ, а не КАКВО.

# 51
  • София
Здравейте отново!

Снощи Габи беше с вис. Т (стигна до 39.6), но свали от само себе си. Днес почти нямаше сутринта, сега пак почва да качва (38 е в момента).
Това, което ме озадачава е, че я боли крачето?!? Показва колянцето на дясното краче, като не е падала сутринта (питам я, била паднала навън... но все пак е две годишна, та... ). Не може да стъпва. Намазахме с крем, уж да мине, опита да походи, но пак каза, че я боли.
Съмнявам се, че може да има общо между двете неща, но реших все пак да попитам.

За това никой не изказа мнение...ще опитам да я водя на ортопед. Ужасно е да я гледам как ходи на коленца, а като опита да стъпи на крачета, се подкосяват...

Но да ви кажа как бабата на Габи (другата) вчера почти ме заплаши със социалните... как ако станело нещо с детето при тази вис. Т и дойдат лекари и ме питат какво съм дала, а аз кажа нищо - щели да ме държат отговорна и да ми пратят социалните...

Реално Т-та е била така висока за кратко, и мен тя не ме притеснява, обаче глупостите, които почна да ми говори тази жена (а не е проста или нещо), лошо ми стана (знаете ги майките как малко им трябва да почнем с гадни мисли). Дори на моменти не я слушах. Изкара ме почти луда, че лекувам с хомеопатия, още кърмя и т.н... Никой от нейните познати и приятели не разбирал нещата по откачения начин, по който аз...

Моля се само да ми е здраво детенцето!

# 52
  • Пловдив
Malini, аз в такъв случай, ги питам (бабите) те какво предлагат да направя, и на последвалите тривиални отговори, които всички знаем, им изкарвам аргументи на които всички млъкват Mr. Green. В нашето семейство обаче мъжът ми е твърдо зад мен, знае през какво сме минали и в каква безизходица бяхме.

# 53
Здравейте, как хомеопатията обяснява глаукомата? Диагнозата е - изтъняване на слоя на нервните влакна на очите и лечението е капане на капки завинаги. Очното налягане е на границата, не е чак толкова високо, но въпреки това се изписват капки за намаляване на налягането. Защо според хомеопатията изтъняват тези нервни влакна и какво може да се направи?

# 54
  • Be realistic - plan for a miracle.

Това ли е най-важното в случая? Simple Smile

# 55
  • Добрич
Malini , поставихте ли въпросната ваксина, за която споменаваше преди около 10 дена?

# 56
  • София
Весси, не сме я били още. Не бяхме в София, а сега след Т и това с крачето, ще изчакам да отмине.
Хомеопатът ми каза какво да дам предния ден, и веднага след ваксината. Надявам се да мине и замине без никакви притеснения. Ще ви пиша като дойде денят Х. Да стискате палци..  Praynig

За крачето (според ортопеда) се оказа транзиторен синовит (не бях чувала такова нещо, но се случвало при децата - инфекцията да "удари" в ставите).
Стана много добре, че часът при хомеопата беше след това. Сега се надявам да се оправи бързо след приема на ХЛ, почна да ходи, макар че я наболява още.  Praynig Praynig Praynig

# 57
  • София - Варна - Бургас

Това ли е най-важното в случая? Simple Smile

EC e приел професиите да се казват и пишат в мъжки род.

# 58
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, как хомеопатията обяснява глаукомата? Диагнозата е - изтъняване на слоя на нервните влакна на очите и лечението е капане на капки завинаги. Очното налягане е на границата, не е чак толкова високо, но въпреки това се изписват капки за намаляване на налягането. Защо според хомеопатията изтъняват тези нервни влакна и какво може да се направи?

Хомеопатията казва най-малко 78 възможни хомеопатични лекарства.

А капките не бива да се спират, докато офталмолога не прецени, че пациента е толкова добре, че вече може и без тях, понеже с очното налягане шега не бива - има опасност от ослепяване!

# 59

Хомеопатията казва най-малко 78 възможни хомеопатични лекарства.

А капките не бива да се спират, докато офталмолога не прецени, че пациента е толкова добре, че вече може и без тях, понеже с очното налягане шега не бива - има опасност от ослепяване!

Искаш да кажеш, че трябва едновременно да се капят капки в очите и да се приема хом. лекарство, докато стане безопасно?

Общи условия

Активация на акаунт