Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мили  мaми. Аз съм с термин 22 септември, досега само ви четях,че от работа време не ми оставаше.от мамите за август всички са родили по-рано, да се притеснявам ли, че може и да не дочакам края на септември?

# 76
  • където мечтите се сбъдват
Angel_bbb,моята бертонска възглавница е същата жълта.Много не ми харесва точно това жълто,ама като поръчваш през интернет винаги е малко на сляпо.
Стефанелче,ами то тогава нямаше опция за избор на цвят,такава дойде,а на картнката имаше поне 3 цвята  Crazy,но пък аз я слагам в кълъвки,защото няма как да я  пера,а я ползвам постоянно :blush
Защо да няма как да я переш?Аз моята преди няколко часа я набутах в пералнята и даже вече е суха.Довечера ще спинкам с нея  smile3524.Обожавам лятото,дрехите изсъхват толкова бързо  hang

# 77
Мартичка, пропуснала съм, че си била само на тонове  Crazy Къде беше на лекция за кърменето, в Мол София ли? И аз ходих там, беше много интересно. Ти ще ходиш ли в Щерев на лекцията за кърменето?

Да, там ходих. Ако не съм родила до другия вторник, мисля пак да отида на лекцията за масажите  Laughing В Щерев няма да мога да отида.

Супер, ако бебока още не е решил да излиза може да се видим ако искаш  Hug

# 78
Хубаво чакаме бебе в тази тема, ама с това темпо на изписване,
не знам дали ще го дочакаме.  hahaha Laughing

# 79
Здравейте момичета!
Моята дилема с начина на раждане продължава. Днес ходих при хирург и той каза, че в момента няма рецидив на хернията ми. Въпреки това е възможно при естествено раждане да получа херния на друго място. Обясни ми, че ако получа нормално разкритие и всичко върви гладко при раждането може да няма никакъв проблем.
Каза, че за него нещата са 50/50 и едва ли не аз да си реша.
Надявах се, че док ще ми даде някакво решение или ще ми препоръча едното или другото но уви.
Относно варненската среща - аз едва днес разбрах за нея, но за съжаление утре вечер имаме уговорка с приятели, които не сме виждали от доста време и няма да успея да присъствам.

# 80
Здравейте, мили  мaми. Аз съм с термин 22 септември, досега само ви четях,че от работа време не ми оставаше.от мамите за август всички са родили по-рано, да се притеснявам ли, че може и да не дочакам края на септември?

Всички трябва да се притесняваме  Mr. Green ... само бебчо знае кога ще реши за излиза  Hug

Хубаво чакаме бебе в тази тема, ама с това темпо на изписване,
не знам дали ще го дочакаме.  hahaha Laughing

Аааа .... аз мисля, че ще го дочакаме ...  Mr. Green Ако ли не ... в следващата ще го посрещнем  Joy Joy Joy

Каси ... а тези доктори хубаво те навиват за секцио, но ще ти издадат ли документ за това, че си по медицински причини за да не се налага да даваш 1000 лв Thinking Да не те навиват само за да си вземат парите ... колкото и кофти да звучи  Confused

# 81
  • София
В предната тема споменахте за имента на докторите. Ами не знам Гърчев и Дяволов как звучат или Чернев ама моята АГ е КУКУРЯШКОВА . А пък шефката на неонатологията в МД се казва Слънчева .... абе изобщо няма как да се забравят Simple Smile

Пък за тая възглавница. Ми аз я гледам вече няколко месеца и ще взема да си я купя тия дни накрая Flutter  

Ох ама нямате изчитане човек не може са се включи ай ай  Crossing Arms  Hug

В тоя ред на мисли АГ д-р ТАШКОВ  newsm62

# 82
Мери- Гери, с удоволствие  Hug

Вече ми е адски скучно без мъж. Не смея и да шетам, че да не предизвикам нещо, само мързелувам.

Аз все си мисля, че първото бебче ще е на някоя мама, която най-малко сме очаквали или много рядко пише.

# 83
Angel_bbb,моята бертонска възглавница е същата жълта.Много не ми харесва точно това жълто,ама като поръчваш през интернет винаги е малко на сляпо.
Стефанелче,ами то тогава нямаше опция за избор на цвят,такава дойде,а на картнката имаше поне 3 цвята  Crazy,но пък аз я слагам в кълъвки,защото няма как да я  пера,а я ползвам постоянно :blush
Защо да няма как да я переш?Аз моята преди няколко часа я набутах в пералнята и даже вече е суха.Довечера ще спинкам с нея  smile3524.Обожавам лятото,дрехите изсъхват толкова бързо  hang
ShockedВярно ли?И нищо и няма?Не стана ли на топки,аз все това си представям ако я мушна.А с центрофуга ли я пусна?
Леле миналата седмица правих на Августа скалитее,сега само гледам на Ева кашкавалките  Hands Clap леле колко добре изглеждат  smile3508 ще ги правя и тях   261uu

# 84
В предната тема споменахте за имента на докторите. Ами не знам Гърчев и Дяволов как звучат или Чернев ама моята АГ е КУКУРЯШКОВА . А пък шефката на неонатологията в МД се казва Слънчева .... абе изобщо няма как да се забравят Simple Smile

Пък за тая възглавница. Ми аз я гледам вече няколко месеца и ще взема да си я купя тия дни накрая Flutter  

Ох ама нямате изчитане човек не може са се включи ай ай  Crossing Arms  Hug

В тоя ред на мисли АГ д-р ТАШКОВ  newsm62

Мартичка ... кога се връщаше мъжо  Hug

# 85
Фейт аз си водя ЖК в частна клиника и ако избера да раждам там така или иначе ще плащам. Секциото обаче е с 400 лв по-скъпо от естественото раждане. Аз също си помислих, че е много вероятно да го прави за повече пари пък и по-лесно за док. Идва в уречения ден и час реже ме за 30 мин и си отива. Пък иначе не се знае по кое време на денонощието ще я извикат и колко време ще загуби с мен.
Освен това току що говорих с моя приятелка, която роди скоро. Тя също е имала операция от херния като дете, но нейния гинеколог дори не е повдигнал въпроса и си роди естествено. Приятелката ми роди при едно от светилата във Варна и дори преди тя да ми каже този факт мислех да отида при него за второ мнение. Мисля си, че просто се опитват да ме убедят, за да ми вземат парите.

# 86
  • София

hahaha hahaha hahaha ох милата ... викаш гониш ни, а ние все ти бягаме  Mr. Green Hug
Добре дошла ... ако искаш да те сложа на 1-ва страница ми трябва и дата на термина  Heart Eyes останалото инфо вече си ми го дала Hug
Иначе чаршафетета са безмаркови  Mr. Green от тук един чаршаф, от там плик или калъфка и си ги събрах. Намерих и един магазин, където шият комплекти и там продават на кг. парчета  Heart Eyes

Веднага 14 октомври ,но аз мисля че ще е по рано не знам защо  Rolling Eyes
Вярно е все ми бягахте ,ама си останах отпуска и ви стигнах  smile3533

# 87
  • Варна
Ох, сега ходих до аптеката да си купя Малтофер, обаче ми искаха рецепта. А на мен акушерката така или иначе ми каза по телефона какво да си купя. Пак ми дадоха де, ама след лекция, че глобата за тях била 1000лв. Добре ами защо ми даваш тогава? Казваш няма рецепта, няма лекарство и толкова. Тя един час ми обеснява, ама как така съм нямала рецепта и разни други глупости и аз тъкмо ще си ходя, казах и ок и тя ми даде. А в другата аптека до нас никога не ми искат рецепта за нищо.

# 88
Утре вечер, Фейтче. Като извади трагичната физиономия, се смили шефа над него и му разреши да се прибере един ден по рано  Laughing И пред мен прави тези номера, като си бях при мама, като се обадя,по  гласа все едно умира. Много зле бил, витамини си купил, нямал апетит, сили и тем подобни. Като се върнах на бързо, всичко му мина и светна, забрави витамините да пие  hahaha Артист.

Абе от време на време и аз почнах да усещам ПМС, макар и леки. Те по принцип са леки при мен де.
Обаче бързо минават, нищо не пия.

# 89
Мисля си, че просто се опитват да ме убедят, за да ми вземат парите.

Значи не съм си го помислила само аз  Rolling Eyes
Наистина потърси и друго мнение, проучи добре въпроса, не знам дали в здравния няма така тема. Но хубаво премери нещата ... както се казва ... Сто пъти мери, един път режи  Wink

Бена ... записвам те веднага  Hug

sentex не си попаднала на аптекарка, на мен често ми дават без рецепта лекарства  Heart Eyes

Е Мартичка ... значи утре свършма моминския живот  Mr. Green дишай спокойно Hug
Пий но-шпа ... мен днес и на обед ме понаболя леко като преди М  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт