Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
Какво е пасифлора и как се отглежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да използвам пащърнака, който отглеждам?
Пащърнакът може да се използва в различни ястия. Може да се консумира суров в салати, да се добави към супи или яхнии, да се приготви на сок, да се замрази за бъдеща употреба или дори да се маринова за туршия. Освен това пащърнакът е ключова съставка в подправката за супа "Вегета" и може да се използва при приготвянето на ароматни супи през зимата.
-
Какви са някои предложения за ядене на пащърнак?
-
Какво е пасифлора и как се отглежда?
-
Какво може да се прави с рафинираното олио, което има горчив вкус?
-
Каква е ролята на мазнината при готвенето?
,ми яде ли,мъчи ли,суши ли..и аз не знам,вече трето растение
на по 8ми,9ти лист са,много здрави и хубави,вече и на ствол наливат,а за ден-два изсушава растението,започва с пожълтяване на най-долните листа и изсъхва постепенно,засега и трите имат средина/сърце така да се каже,живо,ама какво да правя,че да ги спася не знам,а и да не ми опоска и другите
При нас товя лято имаше голямо нашествие на пеперуди,не бях виждала такова чудо.Гадините бяха опасли цяла гора наблизо,та се наложи спешно да пръскат за да спасят дърветата.За пръскането- с никви химии не пръскам,каквото оцелее,отглеждам основно за прясна консумация.
).