Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 699
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
Punky90, стига с тези метъли, толкова ли си се засегнала Shocked  Hug .
А това, което е описала Джемма за свекърва си.... ме втрещи и мен #Crazy ..... Мислех, че е възможно само в малцинствата.......не искам да обидя свекърва ти де.....

# 256
Горещо препоръчвам легенче със сол за "ухаещия",пък ако не го домързи и душче-може няколко пъти на ден.Колкото пъти издействате от шефа. newsm62

# 257
  • София
Не знам къде ги виждате тези мазни коси... Аз колкото метъли познавам, всички държат на гривата си изключително повече и от жена. Laughing (тук се получи лека двусмислица без да искам, но си важи  Grinning)

На първо мислене се сещам за, не помня как се казваше, солиста на Ахат. Мярнах го една вечер в някакво интервю - с ужасно прилепнала мазна коса и се е оял като прасе пред Коледа.

# 258
  • Sofia
На мен Васко Кръпката ми изглежда като мърляв и миришещ

# 259
Не, Васко Кръпката съм го виждала, беше на опашка в Метро веднъж до мене. Въобще не ми се стори мърляв, не усетих миризми Laughing . А преди това съм го виждала на къмпинг "Смокиня" многократно, не изглежда мърльо в никой случай. Е, не съм го душила отблизо  Laughing , но не ми направи такова впечатление.

# 260
  • Балчик
А това, което е описала Джемма за свекърва си.... ме втрещи и мен #Crazy ..... Мислех, че е възможно само в малцинствата.......не искам да обидя свекърва ти де.....

Абе аз бих я обидила повече от тебе, ама възпитанието не ми позволява. Simple Smile Аз ни за малцинства, ни за мнозинства бях чувала да се прилага това, ама ей на- видях със собствните си очи. Shocked

# 261
Е, с кой акъл може да хванеш бебе за горната челюст, за небцето с два пръста Shocked ..... Аз в Ютуб на очите си не можех да повярвам Close ....

# 262
  • София
Е, с кой акъл може да хванеш бебе за горната челюст, за небцето с два пръста Shocked ..... Аз в Ютуб на очите си не можех да повярвам Close ....
В ютуб има такива клипчета ли? ooooh!

# 263
Тайна, объркала съм, не е в Ютуб, във Вбокс е, някой ми го прати преди време, когато по медиите се разшумяха за разни нещастни случаи с осолени бебета  Cry ...ето го  Close ...

http://www.vbox7.com/play:33f0af8e

Хубаво му осоли ту дупето, ту устата Sad .... Не знам, на мене ми се струва, че доста сол сложиха в много малко вода Confused .....

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 18:46 от enze

# 264
  • Sofia
Горкото детенце,оная ,,орисница,, не си знае силата...бърка му в устата,как го вдигна за челюстта и как му подсушаваше главичката  Shocked  Приличат ми на роми,а те доста понамирисват/макар че все се къпат и перат/,значи не действа осоляването  ooooh!

# 265
# 266
Доли, няма съмнение, че са роми... не видях да го плакнат, но старателно му осолиха всичко в саламурата Close ...

# 267
Брутално е меко казано, що ми трябваше да го гледам Confused ....

# 268
Не издържах до края!Трябва някой да махне тези клипове от нета! smile3511

# 269
  • Балчик

Ааа, моята го хвана с един пръст- с палеца Shocked Видяхте ли сега защо исках да я убия свеки. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт