Смръдливец в офиса - какво правите ?

• 43 699
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна

Ако заседна в асансьор, последният ми проблем ще са миризмите.
Затова си помислих, че би била щастлива от факта.

# 436
Мисли си каквото искаш. Не ме бърка.

# 437
  • Варна
Много възпитано от твоя страна. Благодаря.

# 438
Аз имах „щастието„ да съм бюро с/у бюро с нечистоплътника............ ooooh! Sick
Бюрата бяха допрени при това.......... Crazy Crazy Идилия, просто............ Tired Tired Tired

# 439
За нищо.  Peace
Гледам да влизам в тона на отсрещната страна /за да бъда разбрана, не за друго/, но понякога ми е невъзможно да сляза толкова ниско. Tired

# 440
Хм, мисля, че трудно се достига рафинираният хумор на Богинята............  Peace

# 441
  • Варна
Ох, Пипи, Пипи, понякога един душ върши същата работа.

# 442
 Tired
Жалък напън, с рядък резултат. smile3507

# 443
Мисля, че Пипи би била истински щастлива, ако заседне в асансьор с въпросния "човек с достойнство".
hahaha Доживях и аз да се съглася с Богинята.
Пипи, без да се заяждам, защото явно тонът ми звучи така-не, не мисля, че миризливецът /колегата по име Sunglasses/ трябва да е прост. Мъжът ми ми е разказвал за негов състудент, който бил доста ароматизиран, но и също толкова умен. Но... колкото и да е умен са го гонили от лекции именно заради това. Когато си на обществено място, малко от малко трябва да се приведеш в нормален вид. И не, не мисля, че въпросният миризливец ще ме постави на ''мястото ми'', понеже никога няма да скоча да му викам, а просто като културен човек, ще му кажа, че смърди. #Crazy Пък и в предния пост, написаното от мен беше за човек, който не само, че смърди, ами и мирише на чесън, пърди, с извинение, и какво ли още не. Остава да стоя и да си тровя живота /буквално казано Mr. Green/, заради чувство за вина. Айде, бе! Все пак сме 21 век... Stop biskit, какво нещастие...милата! hahaha Hug Нино, това със сестра ти..... Joy

# 444
понеже споменахте пак за миризмата на парфюми , се сетих ,за един прословут преди години/ и вече споменат по-напред и тук/ парфюм Jungle. Работех тогава с колежка,която го обожаваше и всяка сутрин идваше обилно полята с него.Нямам представа по колко парфюм си слагаше /сигурно си го купуваше в промишлени количества/,но ,там където беше минавала,след нея за около 20-30 минути , оставаше ароматизирана пътечка. По нея разбирахме,че вече е дошла на работа, а през деня лесно намирахме в кои стаи е била Simple Smile. Питала съм я за парфюма,но тя ми беше казала тогава,че понеже от години само него ползва, вече не го усеща и затова всеки следващ път си слага малко повече,за всеки случай Simple Smile

# 445
Мидичка, малко руж, спиралка, фон дьо тен, червило, все има начин да се позамаскира малко.

Или да се влоши Laughing..Еле па ако фон дьо тена и червилото са от 2000-дната година и миришат на гранясало Sick

# 446
  • В Космоса
Мидичка, малко руж, спиралка, фон дьо тен, червило, все има начин да се позамаскира малко.

Или да се влоши Laughing..

Koето е по-вероятно. Laughing

Еле па ако фон дьо тена и червилото са от 2000-дната година и миришат на гранясало Sick
Навътре си тиии... Laughing Браво! Grinning

# 447
Ох, Пипи, Пипи, понякога един душ върши същата работа.

Laughing мда..

# 448
Добре де,как може един краен миризливец да не пречи,а това че някоя се пече по монокини (от друга тема в СО),е голям проблем.Като казвам краен,имам предвид наистина краен-системно негъпан.

# 449
Това питах и аз - щом миризливецът пречи, значи и целултния, и косматия, и циците пречат на плажа. Това означава ли, че на всички тези хора ще раздаваме морал? На плажа към кого се обръщаме да се оплачем? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт