Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 143
  • 509
  •   1
Отговори
# 330
Ще си умра тогава аз от студ, то и бирата не топли, ама ако пия твърд/топлещ/ алкохол, ще проспя събитието. Тюх тамън си бях приготвила плана.

# 331
Що не обедините 2те теми, че така на 2 места ме е шубе  Blush
Аз си накупих разни неща.. а мъж ми се сдоби с бензинова резачка (каза, че това му е шанса да му вържа за туй нещо, което би ползвал 1 път годишно  Laughing).
Вода, консерви, свещи, петромакс, бутилките с газ са заредени.. ей такива глупости разни..
Той ме бъзика да си купим и кюмбе с кюнци, че да се топлим като спре тока... и специално някакво гумено покривало за палатката иска (нашата е като цяла къща), че да не се мокри  Rolling Eyes

И защо по всички Хисторита/Дискавърита дават все пророчества, извънземни, вселени  Outta Joint

Шубе ме е пък  ooooh!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 21:27 от duhi_puhi

# 332
А бе, само аз ли още не съм накупила консерви и палатка? Thinking

# 333

Аз имам само дърва за камината. От следващата заплата мисля да си купя пушка.  Flutter

# 334
Аз пък без да се замислям за края на света съм си направила достатъчно консерви, всякакви. Чакам малко да застудее и започвам домашните лукакни и сланинката. Имаме си и печка на дърва, а мъжо (да е жив и здрав) е събрал и дърва за поне две зими. Вода, свещи и подобни имам в излишък, без да се запасявам специално за "свършака на света" Но ще ми бъде особено тъжно за бирата, ако света свърши. Колкото и да се запасявам... тя свършва  Cry преди света.

# 335
И аз не съм, не ми трябват, щом няма бира - не ми трябва палатка:) То аз и не ходя на палатка, та сега ли един край на света, ще ме накара да отида или да си купя. Консерви нямаме, не ям такава гадост, но туршия има в излишък. Аз и нея не ям, ама поне мъжа няма да остане гладен, ама туршия на сухо без ракия, не знам как ще преглъща.

# 336
Здравейте,
казвам се Венелина Григорова и съм репортер в BTV Новините. Правя репортаж по темата 21.12.2012 г.
Ужасно ме развеселиха вашите изказвания. Впечатлена съм и от мненията на хората, които премат датата сериозно. Имам нужда от реални хора, с реални истории за репортажа. Ако някой от вас прояви желание да съдейства, оставям телефон за връзка.
0885 88 28 53
Можете да ми пишете и на л.с. тук.

# 337
  • Варна
Венелина, наблегнете на шеговитата страна, не плашете децата. А иначе какви точно реални истории очаквате?  Thinking

# 338
На потребители, опразващи аптеките, понеже се запасяват с презервативи. Примерно.  Mr. Green
П.П. Моля да не бъда цитирана в репортажа.  Mr. Green

# 339
Вчера хванах аз по дискавъри, споменатия филм "Куфар за оцеляване". Гледах, чудих се и накрая съвсем сериозно реших, ако ще идва края на света, предпочитам да си умра. За кво да се гърча, то само разни откачалки ще останат?

# 340
  • Варна
Е, то ако идва края на света, най-вероятно никой няма да остане..
Защо не прегледате програмата на ББ и правителството, те къде ще бъдат на заветната дата? Mr. Green

# 341
Да, аз точно на това искам да наблегна - на шеговитата страна.
В същото време искам да покажа и двата типа хора - запасяващите се с консерви и тези, на които не им пука от предсказанията и им се надсмиват.
А под реални истории имам предвид - реални хора.

# 342
Здравейте,
казвам се Венелина Григорова и съм репортер в BTV Новините. Правя репортаж по темата 21.12.2012 г.
Ужасно ме развеселиха вашите изказвания. Впечатлена съм и от мненията на хората, които премат датата сериозно. Имам нужда от реални хора, с реални истории за репортажа. Ако някой от вас прояви желание да съдейства, оставям телефон за връзка.
0885 88 28 53
Можете да ми пишете и на л.с. тук.
Реалните истории след 21.12, ако има ток и интернет ще пишем.

# 343
  • Варна
Аз ако съм натъпкала мазата с консерви, няма да тръгна да се хваля по телевизията... Crazy Joy

# 344
Да, аз точно на това искам да наблегна - на шеговитата страна.
В същото време искам да покажа и двата типа хора - запасяващите се с консерви и тези, на които не им пука от предсказанията и им се надсмиват.
А под реални истории имам предвид - реални хора.
А, и трети тип има. Криза е, запасяването е скъпо. А и така и така доста хора ще са се запасили, пък може да не оцелеят... ще ползваме наготово.

Общи условия

Активация на акаунт