Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 135
  • 509
  •   1
Отговори
# 345
 "Куфар за оцеляване" май всички сме го гледали  Grinning. Сигурна съм, че на всички ще бъде интересно да видят подобен репортаж, но от България. Затова пиша тук. Не бих искала този разговор да продължава до безкрай, безрезултатно. Ако някой от вас все пак има желание да поговорим, нека ми пише на л.с.

# 346
Ми не съм забелязала масово изкупуване на консерви! Thinking Само знам, че ние ще си купим нещо за пийване, за да ни е още по-весело в очакването, ще си приготвим нещо вкусно за хапване като за празник и като нищо ще си го празнуваме този ден от там насетне. Дето се казва "като сме безделници, да не сме без празници?!".  Crazy hahaha

Аз не съм гледала "Куфара".

# 347
Коледното парти на фирмата ни е тогава и се чудя сконсервите ли да ходя или без ?  newsm78 Laughing

# 348
Коледното парти на фирмата ни е тогава и се чудя сконсервите ли да ходя или без ?  newsm78 Laughing
И нашето е тогава Simple Smile
Ама предполагам, че няма да отида (имам си бебе за оправдание  Mr. Green).

# 349
Били обявили, че се отменя от НАСА, а дали знаят, че вече съм резервирала маса?

# 350
Е, ако краят на света се отлага, ще посветим партитата на инсценировката за посещение от извънземни.  Mr. Green И това си е повод за празнуване, нали?

# 351
  • София
На твое място бих си взела 1,2 в дамската чанта.

Егати колко лоши са маите. Края на света по техния календар, пак е в тяхна полза. При тях декември месец е лято. А при нас какво - хем тока и парното ще спрат, хем през зимата, та и водата да ни замръзне.

# 352
График на празниците през декември:

20 декември - подготовка за края на света
21 декември - начало на края на света
22 декември - официално празнуване на края на света

...23 декември - край на края на света
24 декември - Бъдни вечер
25 декември - Коледа
26-31 декември - подготовка за Новогодишната нощ
31.12 - Нова година
3 януари 2013 - край на света по стар стил

С консерви или без празници ще имаааааа !  Joy Joy Joy

# 353
  • София

25 декември - Коледа
31.12 - Нова година

С консерви или без празници ще имаааааа !  Joy Joy Joy
5 януари 2013 отработване на края на света  Mr. Green

# 354

25 декември - Коледа
31.12 - Нова година

С консерви или без празници ще имаааааа !  Joy Joy Joy
5 януари 2013 отработване на края на света  Mr. Green

Ааааа, това го обявих още преди няколко страници ! Joy Joy

# 355
  • София
Ааааа, това го обявих още преди няколко страници ! Joy Joy
Знам, просто реших,че е важно да го има в графика.  Laughing

# 356
  • София
Аз чета темата с усмивка от началото ѝ, но снощи гледах по НГ предаване за предсказанието на маите. Оказа се , че те наистина са предсказали край на света, календара им наистина свършва, но всеки техен календар завършвал с край на света такъв, какъвто е бил и след това бговете им създавали света отново. Показаха също доказателства, че по времето на края на цивилизацията на маите са настъпили някакви  изключително бързи климатични промени на различни места по света, които са унищожили живота на тези места за часове. Изобщо парна ми под лъжичката , колкото и да се съпротивлявам на това чувство, то е като страха от земетресение, след земетресение  Rolling Eyes

# 357
На мен, доколкото ми е известно, това се все още само теории. Никой не знае какво се е слу1ило с тези хора.

# 358
Еми да, почва ерата на Водолея! Ню ейдж.http://sanovnik.bg/n4-3471-%D0%94%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD% … 0%B5_%D1%82%D0%BE Енергиен колапс на Старото мислене! Нека! Party

# 359
За никакво оцеляване няма да се подготвям. Ако си замина - добре. Ако ли не, се надявам поне да съм в перфектно здраве, а не с някакви травми или тежки наранявания (в случай, че стане някакъв инцидент). Честно казано не вярвам на тия дивотии, но така или иначе човек не знае кога и при какви обстоятелства ще приключи животът му.  Rolling Eyes

Като четох поста на Geraldine как са умрели за часове, си помислих, че може да са умрели преди да го допишат (календара).  Joy Просто да не са имали възможност да го напишат целия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт