Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 116
  • 509
  •   1
Отговори
# 360
Аз редовно не знам коя дата сме,та се надявам и тази да я пропусна,за да не се стресирам.

# 361
От всякъде ще ти я напомнят даже и да не искаш... Laughing

# 362
  • София
  Защо на различни места различни дати се споменават?От 20-ти до 24-ти съм срещала.Та кога точно се пада края на света?

# 363
  • София
Хора, вие сериозно ли?  Joy

# 364
  • София
Ами, сериозно  Joy!Никой нищо не знае, само предполага.Спасителния връх Бугарач/ш(не знам как се пише) ще е обграден от жандармерия от 19-ти до 23-ти, за да го спасят от прииждащите хора.

# 365
Ами, сериозно  Joy!Никой нищо не знае, само предполага.Спасителния връх Бугарач/ш(не знам как се пише) ще е обграден от жандармерия от 19-ти до 23-ти, за да го спасят от прииждащите хора.
Ето един възможен край - бутащи се в паника тълпи предизвикват жандармерията да се намеси....

# 366
Хора, вие сериозно ли?  Joy
Ами, сериозно  Joy!Никой нищо не знае, само предполага.Спасителния връх Бугарач/ш(не знам как се пише) ще е обграден от жандармерия от 19-ти до 23-ти, за да го спасят от прииждащите хора.
Хахаха това го гледах по ТВ. Казаха, че местните са започнали да се изнасят и щели да се върнат чак около нова година, започнало да става пренаселено вече  Mr. Green Една тамошна жена обясняваше, че прииждащите виждат в местната черна котка предсказание, че щом се мота там значи било вярно. Изкукал народ. Или пък от време на време хората имат нужда от малко страх  newsm78

# 367
Цитат
Или пък от време на време хората имат нужда от малко страх 
Всъщност те постоянно имат нужда от страх. Страхът е сигурен начин да се държат масите послушни.

# 368
  • София
  При нас и черни котки има и гарвани, да идват тук.

# 369
  • София
 newsm78 абе хем ми е смешно хем ме е шубе за детето разбира се ... незнам още не съм се убедила, но масовата психоза е лошо нещо. Naughty

# 370
Да, светът щеше да свърши 1000-та година, после 2000-та, а сега 12.2012. Кога е следващата дата?!

# 371
Ето тук четете, ако искате. Simple Smile

# 372
Не свършва светът, свършва Кали юга и почва епохата на Водолея, Сатя юга, векът на Любовта, Истината и Чистотата.  Simple Smile
Скрит текст:
Това ще бъде Сатя юга!

# 373
На много места вече писаха, че не е край на света, а край на календара, който им е дал техния бог. Т.е. очаква се богът на маите да се завърне, за да остави нов календар на сегашната цивилизация, за следващите 5000 години  Simple Smile Ако наистина става въпрос за посещение на извънземни същества, ммм
много интересно ще бъде!!! Simple Smile

# 374
  • Варна
На много места вече писаха, че не е край на света, а край на календара, който им е дал техния бог. Т.е. очаква се богът на маите да се завърне, за да остави нов календар на сегашната цивилизация, за следващите 5000 години  Simple Smile Ако наистина става въпрос за посещение на извънземни същества, ммм
много интересно ще бъде!!! Simple Smile

Последния път когато индианците са очаквали богове.. са ги "посетили" испанците.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт