Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 26 999
  • 509
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Събирайте пари и купувайте имот в Бугараш. А може и само на екскурзия.  Wink

http://www.nytimes.com/2011/01/31/world/europe/31bugarach.html

# 31
При мен е много зле положението.Предполагам децата ще са на училище, на детска, аз на работа и ММ също, така че незнам как да разпределя раниците със запасите. Чудя се дали да не ги копна някъде, обаче ако е наводнение, какво правим? Абе, още от сега уж се приготвям , подготвям, а ми куца организацията  Simple Smile.

# 32
Ама вие сериозно ли?   smile3532 А за тези, в стил не ми се живее и виждате ли колко човекът вреди на планетата, мога само да кажа да не чакат апокалипсис ами да се самоубият самоубесят, самоудавят и т.н  Mr. Green

# 33
Аз смятам да хвана на автостоп някой космически кораб. Ще си нося хавлията.

# 34
На този край му вярвам по-малко и от на онзи през 2000. На него пък не му вярвах хич.
Стана ми интересно това обаче:
Но аз се надявам най-накрая това ненужно същество, наречено човек, да изчезне окончателно и да освободи Вселена от зловещото си присъствие.

Имаше и още едно изказване в същия дух. Добре бе, като си мислите, че човека е паразит на планетата (което е близо до истината), най-голямото възможно зло (същото като първото) и непременно трябва да се затрие, себе си къде поставяте в тази схема. Вие към паразитното зло наречено човечество ли принадлежите, или сте нещо извън системата? Понеже ако е първото - ми затрийте се еднолично, без да чакате някакви хипотетични апокалипсиси, дето я дойдат, я не. Ако пък сте извън човечеството - к`во ви пука за гадните паразити, дето най-сетне ще си получат заслуженото? Crossing Arms
Себе си поставям вътре в схемата. Ние, човеците, сме лоши създания. Хищници с разум, което прави хищническите ни дела чудовищни. Вместо да сме моралния и смислов стожер в природата, ние сме безсмислени унищожители на всичко около нас и на самите себе си. Въпросът за едноличното затриване е лишен от съдържание. Говорим за глобалното зло, което човечеството причинява и представлява. Спирам до тук, защото всичко друго би било спам.  Peace Все пак темата не провокира  философски разсъждения за смисъла/безсмислието на човека, а е насочена към таргет-групата на онази част от обществото, която вярва в Синята фея... абе, и Пако Рабан едно време беше луднал на тази тема. Единственото, което ме заинтригува е, защо, когато се говори за край, правим планове за собственото си спасeние. Краят е това, от което не можеш да се спасиш, край значи край на човечеството, а не апокалипсис, след който човеците почват отначало... Peace

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 18:41 от zizuzuzi

# 35
Ами ако и във въздуха става нещо? Не гледаш ли реклами, оная с торнадото ..ако те засмУка?

# 36
  • София
Ако оцелея август 2012, то около Коледа просто няма да имам никакви проблеми! Mr. Green

# 37
     Разбира се, че се подготвям! Безотговорни сте вие и мислите егоистично и на дребно - нови дрешки, консерви, ала-бала. Аз вече космически ноев ковчег сковах наполовина. Сега си подбирам най-прекрасния мъжки екземпляр за продължение на човечеството, после ще помисля и за другите чифтове.
newsm10 Правилно и аз от утре започвам да сковавам совалка, но моята трябва да е огроооооомна, защото смятам да изкупя всички пюрета, зеленчуци, адаптирани млека и т.н. от магазините и да ги натоваря. (Ако не друго производителите ще ме боготворят  Mr. Green) Трябва да му стигнат на Чавето докато пристигне при някоя раса и те да се грижат за него, ще бъде техния Алф  Naughty  Mr. Green

# 38
# 39
  • София/Горна Оряховица
Вземи две, все някоя заблудена душа ще ти размекне сърцето и после какво - хавлия ли ще късаме?
Даже бих заложила на 42 хавлии, ама пък да не ме спрат на галактическата граница. Че как ще им плащам ДДСто?

# 40
  • Бургас
Не, не се подготвям  Crazy Stop

# 41
# 42
Ама вие сериозно ли?   smile3532 А за тези, в стил не ми се живее и виждате ли колко човекът вреди на планетата, мога само да кажа да не чакат апокалипсис ами да се самоубият самоубесят, самоудавят и т.н  Mr. Green
Как би се чувствала, ако след като те прочетат, вземат та го направят?

# 43
  • Пловдив
Естествен подбор ( или отбор се казваше вече), естествен.  Wink
Който може да се самоубие, заради един шеговит пост във форум, то той може да го направи и заради друга, също толкова тъпа причина.

# 44
Как би се чувствала, ако след като те прочетат, вземат та го направят?
  А мислиш ли, че ще го направят?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт