http://www.nytimes.com/2011/01/31/world/europe/31bugarach.html

. 
Все пак темата не провокира философски разсъждения за смисъла/безсмислието на човека, а е насочена към таргет-групата на онази част от обществото, която вярва в Синята фея... абе, и Пако Рабан едно време беше луднал на тази тема. Единственото, което ме заинтригува е, защо, когато се говори за край, правим планове за собственото си спасeние. Краят е това, от което не можеш да се спасиш, край значи край на човечеството, а не апокалипсис, след който човеците почват отначало...
Правилно и аз от утре започвам да сковавам совалка, но моята трябва да е огроооооомна, защото смятам да изкупя всички пюрета, зеленчуци, адаптирани млека и т.н. от магазините и да ги натоваря. (Ако не друго производителите ще ме боготворят
А за тези, в стил не ми се живее и виждате ли колко човекът вреди на планетата, мога само да кажа да не чакат апокалипсис ами да се самоубият самоубесят, самоудавят и т.н
А за тези, в стил не ми се живее и виждате ли колко човекът вреди на планетата, мога само да кажа да не чакат апокалипсис ами да се самоубият самоубесят, самоудавят и т.н