Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 044
  • 509
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Когато бях на 12 години имаше пак някакво предсказание за Апокалипсис и с една приятелка на горе- долу същата възраст, решихме, че трябва да се подготвим подобаващо. Което за нас означаваше все едно подготовка за кино- вечер- на въпросната дата купихме снаксове и напитки и седнахме в градината на баба й в очакване То да се случи. И така, в шеги и закачки, денят отмина и стана време да си пием млякото и да лягаме.
За предстоящия пореден край, мисля да опека банички, да налея медовина и да го посрещнем с компанията в игра на покер.

# 91
  • София
Много, много добра идея... то си е "жив" купон. /обичам да играя всякакви карти/.

# 92
  • София
Ама като купим и се запасим с неща... къде отиваме след това? На Марс?

# 93
Да,приготвила съм се вече!
Настроила съм си алармата на ЖиСиеМа да ме подсети на 22.12. да се обадя на една приятелка,която твърдо вярва,че краят на света ще настъпи на 21.12... Laughing

# 94
  • Варна
Дали има механизъм, по силата на който ако достатъчно на брой хора повярват, че нещо ще се случи, то тяхната мисъл ще доведе до там, че то наистина да се случи?  Thinking
Ако от своя страна достатъчно на брой хора повярват, че това няма да се случи, мисълта на тези хора ще отмени това, което другите си мислят.  Crazy

# 95
  • Galaxy 13197853088
Има.
Борса.

# 96
# 97

Много добре! hahaha Което навежда на мислълта - що не и в по голям мащаб?

# 98
  • Galaxy 13197853088
Лостовете за големия мащаб,
ги държи Ония,а той е мъдър.
Не слуша всички откачалки по
света какво искат или  в какво
вярват.

# 99
  • Пловдив
Не слуша ами. Нали е пробвал веднъж. Земеделеца и тухларя толкова му досадили с молбите си за дъжд и слънце, че му писнало и от тогава каквото реши това е. Wink

# 100
Я се радвайте на живота!Ако настъпи края на света,толкова бързо ще стане,че със сигурност няма да разберете. Grinning

# 101
Аз разбрах, че има нова дата. 13.01.2013 - Тогава Земята щяла да спре да се върти  newsm78

# 102
  • София/Горна Оряховица
Хм, сесийно време. Мислех си, че земята по принцип тогава не се върти  Thinking .

# 103
Честно казано, изгледах доста филми за маите и 21.12.2012. Определено очаквам да се случи нещо, не знам може просто луната да си смени цвета...или голямо бедствие, по възможност далече от България или появата на нов духовен водач. То последното малко трудно да стане за един ден де...От това което знам и Баба Ванга е говорила, че ни предстоят тежки времена. С това земетресение взех да се позамислям, че може би е права...

# 104
От това което знам и Баба Ванга е говорила, че ни предстоят тежки времена. С това земетресение взех да се позамислям, че може би е права...
Абсолютно, пернишкото земетресение обърна магнитните полюси на Земята.

Общи условия

Активация на акаунт