Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 203
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
 hahaha Вярно, че така излезе. Е, нямам против да измрат и скакалците, бездруго не са полезни за никого.  Twisted Evil

# 196
Баш пък скакалците! Какво ще правят идните поколения с Библията? Ще трябва да я ППМ-ейнат, за да могат децата да си визуализират египетските чуми. И к'во - "ако не пуснеш народа израилев, Египет ще бъде връхлетян от рояци калинки"?!

# 197
  • София
Аз предпочитам да гътнат нас, добитъкът да си остане.
И аз.
Като гледам аз, Ирпуц и Пънки сме на това мнение, сигурно е от зодията  Joy

Ако сте теленца, имате моята подкрепа. Laughing

# 198
Раци сме, друг вид добитък  Laughing

# 199
ох, баш тогава реших да ида до турция. и за там ли се предвижда краят на света, или важи само за Бг? да изчакат малко, де, барем да си купя още едни обувки преди финала.

# 200
  • София
Раци сме, друг вид добитък  Laughing

И рачетата си ги бива... много са вкусни. Mr. Green

А ще се предава ли някъде на живо Събитието? newsm78  Laughing

# 201
В секундата в която изчезне токът близо 500 ядрени реактори/централи ще започнат да бълват радиация, към нея ще се прибавят всички лаборатории, подводници и т.н.
А да ни е честито!

# 202
В секундата в която изчезне токът близо 500 ядрени реактори/централи ще започнат да бълват радиация, към нея ще се прибавят всички лаборатории, подводници и т.н.
А да ни е честито!
Аааааааааа, Апокалипсис, викаш?! newsm77 #Silly Къде ще ходи токът?
Бре, аз работя в лаборатория, значи и аз ще бълвам!

# 203
А да ни е честито!
Аааааааааа, Апокалипсис, викаш?! newsm77 #Silly Къде ще ходи токът?
Бре, аз работя в лаборатория, значи и аз ще бълвам!

Да, чудесно ще е bowuu
Говоря за лаборатории, които се занимават с радиация...има и такива, нали?

# 204
Утре почва трети сезон на ''Живите мъртви''- зомбарски сериал, за който не знае. Laughing Значи във филмите, за останалите живи след апокалипсиса, няма такива екстри като радиация... Mr. Green Shocked

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 23:24 от punky90

# 205
Утре почва трети сезон на ''Живите мъртви''- зомбарски сериал, за който не знае. Laughing Значи във филмите за останите живи, след апокалипсиса, няма такива екстри като радиация... Mr. Green Shocked

Естествено, никой няма да ни каже от къде ще дойде истинският "ДООМ" hahaha

# 206
Проверих:
440 централи
700 ядрени реактора Mr. Green

охладителните им системи могат да работят колко, седмица?

Между другото, за истинските любители на "края на света", ето един истински сценарии:  bouquet

През 1859г. в следствие на слънчево изригване, земята бива ударена от мощна вълна, която изгаря цялата ел мрежа по света. Ами, всички охладителни системи на ядрените централи работят на ток.
Та да се молим скоро да не става това, а когато стане.... Sick

# 207
  • Варна
Би трябвало системите да са екранирани срещу евентуалните електромагнитни импулси от изригването.
Надявам се , де.. Laughing

# 208
И за това има филм, всички оцелели бавно измират от радиация, австралийски, с Арман Асанте...

# 209
  • Варна
Гадно.

Общи условия

Активация на акаунт