Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 195
  • 509
  •   1
Отговори
# 240
Стана ми интересно, след като фауната ще е измряла, кой ще е зареден в чевермето.  Mr. Green

Ео, Пуци, ами така, де, след като ни предстои Апокалипсис, поне да бъде предизвестен от подобаващи четирима конници.  Mr. Green

Нямам мераци да се случи на моя рожден ден, по-добре празниците да са отделно.  Mr. Green

# 241
Вие се кахърите за обувки и почивки, аз все си мисля какво ще се яде. Mr. Green

# 242
Стана ми интересно, след като фауната ще е измряла, кой ще е зареден в чевермето.  Mr. Green

И аз това се зачудих, но понеже съм вегетарианка, мен ме вълнува флората да не измре  Joy

# 243
О, не, аз се отказвам. Внезапно се сетих, че насекомите сигурно ще се размножат главоломно, тяхната мама устойчива. След като видях снимка на десетсантиметрово хлебарище, мисля да пропусна такова развитие на нещата.

# 244
Реши да си умреш на датата ли, Ирпуц  Laughing
Оцелелите тайландци сигурно ще се радват на 10 см хлебарки  Thinking

# 245
Хмммм, аз от миналата година се подготвям, но за 21.12. Имам рожден ден и нищо не е в състояние да ме накара да мисля, че няма да го празнувам и да си получа подаръците!!! Този ден си е само мой - един е в годината и не си го давам!!!

Ще оцелея, и за този, и за много следващи....живот и здраве.  Поне докато порасне дъщеря ми.

Скица!  Grinning

Просто погледни от този ъгъл: за рожденият ти ден е планиран грандиозен спектакъл, на който цялото човечество ще бъде поканено!

Wink

# 246
Ще има и фойерверки. Mr. Green

# 247
Реши да си умреш на датата ли, Ирпуц  Laughing

Ми да, най-спокойно ще ми е.  Mr. Green

# 248
Гледах наскоро нещо по тв, че дори до 20 години се очаква да има огромен недостиг на месо и ще започнем да гледаме блажно лъм насекомите.Даваха някакъв, който пържеше бръмбари.
Та ако има големи гадини все ще има манджа.
Ще си гледаме мравки като прасета  Laughing

# 249
  • София/Горна Оряховица
Китайците почват да осъзнават, че освен гарнитура има и друга част към ястието  Peace .

# 250
''Оцелелите тайландци.....'' Joy Joy Joy

# 251
Гледах наскоро нещо по тв, че дори до 20 години се очаква да има огромен недостиг на месо и ще започнем да гледаме блажно лъм насекомите.Даваха някакъв, който пържеше бръмбари.
Та ако има големи гадини все ще има манджа.
Ще си гледаме мравки като прасета  Laughing
Вече съм спокойна! Дойде времето, в което съм сигурна, че най-после ще отслабна, защото такова нещо за нищо на света няма да ям.   Naughty
Даже насила някой да се опита да ме храни няма да стане, защото ще припадам при всеки опит още щом съзра подобна ... храна! Tired

# 252
  • Варна
Би трябвало системите да са екранирани срещу евентуалните електромагнитни импулси от изригването.
Надявам се , де.. Laughing

Да бе, да. Колкото бяха в Япония(и все още бълва радиация). При това инцидент имаше само в няколко реактора Sick
И това в най-технически напредналата държава. Удари ли достатъчно мощна електромагнитна вълна сме АУТ!

Taкааа... Laughing Допреди малко "гледах" един филм по НГ. Гледах е в кавички, защото го бях пуснала за фон докато готвя. Laughing
Ставаше дума как САЩ имат планове до 2050 г. да създадат колония на Луната.
Както е известно на Луната няма нито атмосфера, нито магнитно поле, оказа се че бъдещите заселници ще се пазят от слънчевите изригвания чрез стени с вода. (Поне толкова дочух Blush)
Щом са измислили начин все пак да се предпазва човек или апаратура от тези вредни излъчвания, със сигурност би трябвало да е въведено в обекти като АЕЦ. Thinking

# 253
Ми че те точно тия, японските реактори, не бяха ли във воден резервоар?

# 254
  • Варна
Ми че те точно тия, японските реактори, не бяха ли във воден резервоар?

Проблемът беше, че не аварираха реакторите, а генераторите, които захранват охлаждащата система.
И от там дойде ефекта на доминото.  Rolling Eyes
Иначе реакторите са били изключени автоматично веднага след земетресението. Дано са си взели поука.

Общи условия

Активация на акаунт