Ще се подготвите ли за оцеляване на 20.12.2012?

• 27 176
  • 509
  •   1
Отговори
# 270
Пиши ме и мен с една шейна  Mr. Green
А, тука сме  Peace Мезе ще намерим, луд фен съм на домашните мезенца (луканки, наденички, пастърма и каквото може да се направи от месо).
УФСЪ, с колко бира ще се запасиш? Защото бирата има уникалното качество да свършва бързо Sad
За лично ползване 1 каса само за въпросната дата. Ако вземе та се кипичне света,пък аз взема та оцелея, първата ми работа ще бъде да тараша съседните 2 магазина, там има с каси винаги. Отсега съм заплюла шейната на детето да не ги мъкна на ръка.

# 271
Краят на света през декември 2012 година ще се отработва на 05.01.2013 година ! Mr. Green

# 272
Краят на света през декември 2012 година ще се отработва на 05.01.2013 година ! Mr. Green
На 21.12 смятам да го пиша "дъждовен" и да си пия заявената бира за края на света. Да не отива заян. А на 5.01 пак ще го пиша неработен, че да изпия друга каса бира, по случай оцеляването на света и в частност моя милост и бирата. Аз свят без бира, кафе и цигари нИщЪ! Макар лекинко да се приготвям за края, отказвам цигарите.

# 273
И без мъже не го щЪ, молА! Нищо че има и идиоти. Crossing Arms

# 274
Прочетох първите два-три поста, признавам.

Гледайте Revolution, сериалче, което излезе тази година. Може и да си увеличите списъка  Mr. Green

Иначе аз лично не вярвам на такива неща, 21 ще ни е последен работен, ще вземем втората заплата за месеца и коледните си бонуси и ще се отдадем на релакс. Не мисля да умирам толкова млада.

# 275
Аз свят без бира, кафе и цигари нИщЪ! Макар лекинко да се приготвям за края, отказвам цигарите.
И аз скоро отказвах цигарите, а за по-лесно отказване спрях и бирата.  ooooh! няма по-страшен катаклизъм. Сега си пуша щастливо, пия бира колкото има и чакам да дойде 21.12, да не се хабя да ги спирам, ако ще свършва света  Mr. Green

# 276
В момента люпя семки, смукам електронна цигара и ако нямаше бира, щях просто да скоча от 6-я етаж. Всички около мен стъпват на пръсти, че кофти с това отказване. НО бирата не давам за нищо не света.
Ако ще идва края на света и няма да има бира, отказвам да го посрещам, ще гледам да се гътна заедно с него.

# 277

Гледайте Revolution, сериалче, което излезе тази година. Може и да си увеличите списъка  Mr. Green

Е как можа да го напишеш ! Утрепа ми маса време в неделя ! Mr. Green
Та, прибавям - пистолет и мнооого патрони към запасите.

# 278
На 21.12 смятам да го пиша "дъждовен" и да си пия заявената бира за края на света. Да не отива заян. А на 5.01 пак ще го пиша неработен, че да изпия друга каса бира, по случай оцеляването на света и в частност моя милост и бирата. Аз свят без бира, кафе и цигари нИщЪ! Макар лекинко да се приготвям за края, отказвам цигарите.

newsm10

И аз така  Joy От 21.12 до Йорданов ден почивам и не мога да се натоварвам с такива мисли. Бира не пия от много време, щото като стар човек вече преминах в по-твърдото измерение  Mr. Green Всичко друго съм едно към едно, но ще си взема едно прасе за всеки случай, че то без пържоли.....верно ми се струва край на света  Blush И домашна сланинка и трушии съм направила..... Flutter

# 279
Краят май се отлага с 2 дни...
http://news.bgnes.com/view/1047358

# 280
А не никакви такива, бива ли в почивен ден да е? Почивния ден е за почивка, тогава и без това си пия бирата, веднага да се отмятат тези учени и да си връщат старата дата. Друго си е да не идеш на работа и да си поркаш бирата, щото щял да идва края на света.

# 281
Ааааааааааа и аз не съм съгласна  Crossing Arms Искам си 21-ви да е! Аз вече сковах совалката и съм си запазила час за излитане, а те да ми провалят плановете, тая няма да я бъде  Naughty Naughty Naughty

# 282
Бе аз като чета, Краят май се отлага до безкрайност...

# 283
И сега к`во? Ще трябва да остаряваме и да чакаме да ни дойде краят в напикани памперси  Confused

# 284
  • Варна
И сега к`во? Ще трябва да остаряваме и да чакаме да ни дойде краят в напикани памперси  Confused

Ми... ако продължавате така с бирата.. Доста памперси ще ви трябват.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт