ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 6

• 89 007
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 990
Да, но не искат.Въпреки това.В Мемориал, Кахраман е лекарката.

# 991
И на мен за спукването са ми казвали противоречиви работи:

Единия казва- Спешно трябва да се оперираш,защото тази голяма киста може да ти усуче целия яйчник и да се озовеш в бърза помощ да го махнат.

Другия казва- А, няма начин да се усуче, ние като отворим да оперираме,то вътре всичко така се е слепнало , че яйчника,който е свободно движещ се орган,дори не може да помръдне.

А относно спукване- като, че това при ендо кистите специално май не се случва. То почти няма течност при тях, нали са твърди.

При тази мацка ще е и замразен трансфер, което само по себе си мисля също малко намаля шанса. Ако дал Господ да стане ще е много добре.Но ,ако не стане,след процедурата кистата може би ще порасне и тогава ще я махнат.

# 992
За усукване не знам, но риска за спукване бях чела че е 2%.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:58 от ALMIRRA

# 993
И аз мисля , че е толкова.

# 994
Здравейте, наскоро четох за полезното действие на витамин Е, който е характерен със следните си качества:
1. Подпомага зачеването и имплантирането на зародиша и подобрява качеството на яйцеклетките
2. Има антиоксидантно действие
3. Има естрогено намаляващо действие
Има ли някой, който е запознат с това и приема този витамин? На мен не ми е изписан от доктор, но мисля да започна да го приемам. Мисля, че ще има полезен ефект върху ендометриозата и опитите ми за зачеване.
Но има и един проблем. Най-малката доза на витамин Е в аптеките е 400 мг., което ми се струва малко много за всекидневен прием.

# 995
Аз съм пила с комбинация с витамин А.Не мисля, че беше толкова висока дозата там.Геритамин Нео, Герикапс, тези препарати.

# 996
  • София
Аз съм твърдо за лапаро. Кистата намалява шанса за успех от каквато и да е процедура.

# 997
Веси, ти ако знаеш турските лекари какво ужасно мнение имат за нашите лекари  ooooh!
То бива самочувствие, ама чак толкова ли, бе?!

# 998
  • София
Ами аз съм доволна от тук. Знаеш, ти също от Попов. Мен ме оперира Ненов. От тогава съм плътно при него. На него дължа възможността да имам дете. За мен това е достатъчно.

# 999
  • around the world
Момичета,много съм щастлива-НЯМАМ КИСТА!!!!В сряда имах час при др.Попов и той каза че не вижда никаква киста!!!!Оказва се се докторката,която видя кистата ми преди няколко дни си няма и понятие от ехограф.Останах с добри впечатления от др.Попов.Много внимателен и отзивчив човек.Моята ендометриоза я откриха на 24 години и то защото не можех да забременея.Иначе болезнен цикъл имам от както се помня.Даже сега помолих доктора да ми изпише някакви противозачатъчни за няколко месеца че много ме боли....Мислите ли че е добра идея newsm78

Аз съм в подобна ситуация и д-р Попов ми препоръча веднага да започна да пия противозачатъчни поне за 1-2 месеца. Ако и тогава болките не спрат ще се мисли за други варианти.

# 1 000
Здравейте момичета
Днес ми е 10-ти ден след трансфера (първи ин витро опит).
Сутринта нямах търпение и напишках един уринарен тест. Появи се втора бледа чертичка.  EFP
После пуснах кръвен. Резултатът е ЧХГ 221.
Според доки, високото ЧХГ говори за близнаци.
Много съм щастлива. За пръв път от 7 години бебеправене виждам положителен тест.
Дано задържа и увелича резултата до финал.
Желая на всички, които искате  preggo и после  1stroller да ви се случи възможно най-бързо.

# 1 001
  • София
Фериде, тихичко честито!
За бройката недей да съдиш по ЧХГ. Аз бях с по-високо,а  бебето е едно.
Късмет ти пожелавам и ни дръж в течение.

# 1 002
Фериде, тихичко честито!
За бройката недей да съдиш по ЧХГ. Аз бях с по-високо,а  бебето е едно.
Късмет ти пожелавам и ни дръж в течение.

Мерси, Veseto  Hug
Твоето ЧХГ на кой ден е било по-високо? При мен се пада на 15-ти ден от пункцията, т.е. оплождането и на 10-ти ден след трансфера.

# 1 003
  • София
Аз съм с естествено забременяване.
Не искам да споделям дни и стойности, защото всичко е много индивидуално. Пусни след 2 дни пак да видиш как расте. Другото не е важно. Късмет!

# 1 004
Фериде, страхотна новина! Simple Smile Честито! Стискаме палци всичко да е наред, пиши ни от време на време как си и как се развиват нещата при теб.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт