Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 13 ~

• 56 921
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Джули темата е невероятна браво справила си се невероятно Peace Hug

Ето и от мен няколко подписа

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 09:43 от merve_87

# 16
Фотосесии на Гамзе

# 17
# 18

İddialara Göre 7. Sezon'da Zeynep ve Murat'ın Oğlu Olan Ömer Karakterini Ege Barutçu Yerine Mert Kaan Erem Oynayacak...

# 19
# 20
# 21
Сега се поразтърсих и разбрах, че наистина репортажа е стар. Просто някой го е качил на 18 юли. Peace 
Ето истинската дата - 21.11.2011. Може би са говорили за 6-тия сезон. То тогава дори не се знаеше дали ще се снима 7-ми.  Wink
http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2011-11-21%2012:39:00

Значи интервюто е старо - благодаря ти, че ни каза. Много се извинявам, че така съм ви заблудила ...  Hug Hug Hug

И на мен ми се стори познато, но като видях датата 18 юли 2012 и помислих, че е от сега. Пък и даваха кадри от 6-ти сезон.  newsm78

Явно са решили сега да го пуснат отново - но така хората се заблуждават. Добре, че си ти и ни изясни как стоят нещата ...   bouquet

# 22
Мисля, че Рокси беше споменала, че Гамзе и Уур са играли преди " Опасни улици" в друг общ проект, може ли да ми кажете кой е той и мъничко инфо за него? newsm78

# 23
Радвам се, че темата ви е харесала. Аз се притеснявах да не би да не се вижда жълтото, но е добре.
Може би наистина в анкетата трябваше да има само 1 опция за гласуване. Ако искате кажете, ще я променя. Имам възможност до довечера, защото после нито темата, нито анкетата ще мога да редактирам. Peace

Темата е страхотна - колкото до анкетата, както прецениш.  Hug

Може и някой друг да гласува за 2-те двойки, дори мисля, че вече има такива. Така, че няма нужда да я променяш и да се притесняваш. Но ако искат нека и другите да си кажат мнението.  newsm10

Аз харесвам и Синан и Елиф и Мурат и Зейнеп, но по отношение на анкетата за мен най-разтърсващата и незабравима любовна история в сериала е тази на Синан и Елиф ...  txtloves newsm76 Two Hearts

# 24

İddialara Göre 7. Sezon'da Zeynep ve Murat'ın Oğlu Olan Ömer Karakterini Ege Barutçu Yerine Mert Kaan Erem Oynayacak...

Тук пише, че според твърденията в 7-ми сезон това дете ще играе ролята на Йомер (сина на Мурат и Зейнеп) вместо другото.  Rolling Eyes

Дано не е вярно - много мразя да сменяват актьори, а малкия Йомер си е много сладък. Ще видим какво ще излезе ...  newsm78

Благодаря ти за всички снимки, които си пуснала - страхотни са ...  Two Hearts

# 25
Мисля, че Рокси беше споменала, че Гамзе и Уур са играли преди " Опасни улици" в друг общ проект, може ли да ми кажете кой е той и мъничко инфо за него? newsm78

До колкото разбрах през 2005 година Гамзе и Уур са играли заедно в сериала Düşler ve Gerçekler / Мечти и реалности. Намерих един трейлър към него:

http://www.youtube.com/watch?v=GB5Eav5PqzE

Ето част от актьорския състав:

Toprak Sergen(Yiğit)
Gamze Özçelik(Yasemin)
Uğur Pektaş(Doğan)
Lale Mansur (Nesrin)
Menderes Samancılar(Sadık)
Arzu Yanardağ(Pınar)
Kutay Köktürk (Sabit)
Didem Uğurlu(Evrim)
Ahmet Kaynak(Murat)
Ömür Arpacı(Süleyman)

Ето и снимки на Гамзе и Уур от този сериал ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug

# 26
2 нови снимки на Чаала с екипа от Академията й - невероятна е ...  smile3525 Two Hearts  txtloves

# 27
И още две нови снимки на Чаала

# 28
# 29

До колкото разбрах през 2005 година Гамзе и Уур са играли заедно в сериала Düşler ve Gerçekler / Мечти и реалности. Намерих един трейлър към него:

http://www.youtube.com/watch?v=GB5Eav5PqzE

Благодаря ти! Peace

Общи условия

Активация на акаунт