Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Разград
Kerim Fatmagul-Gonul Salincagi

# 661
Изобщо не сте ме разбрали.Имах в предвид за мислите в които вкарваш в главата на Енгин за Есра (наша Мука  Rolling Eyes ) .Направо ме уби.Така като я гледам и за нея си мисля,че играе себе си във филма КВФ  Whistling А не мисля,че Енгин харесва този тип жени.
Затова побързах да сътворя нещо горещо да си оправя тръпката.
Предупреждавам не е за хора със слаби сърца,както и под 18 години  Whistling

+ 18
Скрит текст:

# 662
Изобщо не сте ме разбрали.Имах в предвид за мислите в които вкарваш в главата на Енгин за Есра (наша Мука  Rolling Eyes ) .Направо ме уби.Така като я гледам и за нея си мисля,че играе себе си във филма КВФ  Whistling А не мисля,че Енгин харесва този тип жени.
Затова побързах да сътворя нещо горещо да си оправя тръпката.
Предупреждавам не е за хора със слаби сърца,както и под 18 години  Whistling

Тани! СОпри се!  hahahaТрябва да можем и да спим тази нощ! Simple Smile))
(Марица тича да си топли мляко и да смучка валидолче.)

А, и момчето пристига... ще се спи! Simple Smile)))

Специално за все още будните...
http://www.youtube.com/watch?v=io6-zECyPp8

...къпан Енгин.
http://www.youtube.com/watch?v=KfrdcnabeT4

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 23:06 от marytza

# 663
  • Пловдив
 Интервю с Енгин през 2009 г. в списание "Мари Клер" относно АБО.....Interview witg Engin in Marie Claire magazine in 2009. about " Bit Bulut Olsam " Series

Ето линк от туитър:
https://twitter.com/mknkako/status/234013452069392384/photo/1/large

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 23:23 от mariana51

# 664
Тани, всъщност Есра е доста пищна жена. И доста си пада по купона. Дали Енгин харесва такива? Не знам.  Ето ти малко материал за размисъл.

http://www.medyafaresi.com/fotogaleri/fatmagulun-yengesinden-sas … ar_463_11321.html

# 665
Радвам се, че обсъдихме промото, защото мен лично доста ме озадачава, а и не бпхме го коментирали.

Нека примем, че Енгин в момент на еуфория е настъпил малко границата на приятелските жестове и мимики. . Както каза Димони също можем да приемем, че с Берен са на две ракии. Mr. Green Mr. Green

За мен беше по-интересно интервюто с Гюлфер, защото това е първия близък човек до Енгин, който говори от свое име за Енгин . з много харесвам Енгин като актьор , но и като човек съяо. И се радвам, че имаме възможност да чуем от сигурен човек повече за него.

# 666
 Интервю с Енгин през 2009 г. в списание "Мари Клер" относно АБО.....Interview witg Engin in Marie Claire magazine in 2009. about " Bit Bulut Olsam " Series

Оххх защо не знам турски.  Sick Sick Обожавам интервюта , защото дават инфо , което идва от самия актьор. Щях да ги преведа всичките до едно....ама нямам и понятие от този език.  Sick

# 667
Хахаххах Фантазия паднах да се смея....

На тази снимка,която предполагам че е от преди няколко години Есра е много красива- http://www.medyafaresi.com/fotogaleri/fatmagulun-yengesinden-sas … ar_463_11324.html Вярно грим,прическа...туй онуй...
Обаче ей тук вече - ме заболя под гърдите да се смея http://www.medyafaresi.com/fotogaleri/fatmagulun-yengesinden-sas … ar_463_25261.html
Не изобщо няма какво да мисля.Убедена съм,че Енгин е нямал подобни помисли към Есра   Joy

Относно промото-второто щях да казвам нещо.Много,много зле режисирано-за нас  Whistling ЗА турската аудитория може би е екстра.Но видяхте ли Енгин като хвана и вдигна Берен,дъъъъългите му пръсти как стърчат във въздуха.Имам чувството че много се е мъчил да не ги отпусне на коремчето ѝ.Доста сковано и измъчено като цяло ми се струва.Изкуствена работа.  Crazy

# 668

Оххх защо не знам турски.  Sick Sick Обожавам интервюта , защото дават инфо , което идва от самия актьор. Щях да ги преведа всичките до едно....ама нямам и понятие от този език.  Sick

Дейзи, джанъм, това е бял кахър! Само още няколко сериалчета с нашето момче и ще говориш турски перфектно! Simple Smile))
Я ме виж как гледам "Черната змия" без субтитри вече... Simple Smile) Е, вярно, поназнайвам малко френски, но вече навлизам яко в ... езика. Simple Smile))) Joy

# 669

.....За мен беше по-интересно интервюто с Гюлфер, защото това е първия близък човек до Енгин, който овори от свое име за Енгин . з много харесвам Енгин като актьор , но и като човек съяо. И се радвам, че имаме възможност да чуем от сигурен човек повече за него.

Дейзи, не се доверявай на интервютата. В тях хората не казват истината, а само това, което са решили да кажат. Понякога, провокирани от журналистите, казват и нещо, което предварително не са мислили да споделят, но то е много малко и не може да даде ясна картина за нещата, а само щрих. Да не говорим, че по-умните (не смятам Гюлфер за такава) хора могат да манипулират журналистите (признавам, нямам високо мнение за работещите тази професия) и да насочат разговора в желаната от тях посока.

Тани, тя тази снимка е от последните кръчмарски подвизи на Есра. Съвсем е прясна.

# 670
http://www.youtube.com/watch?v=zJJnrlORrHI

Цветомузиката в главата на Керимчо след млекцето вечер......

# 671

Тани, тя тази снимка е от последните кръчмарски подвизи на Есра. Съвсем е прясна.

Фантазийка,
аз съм огОрчена, възмУтена и обИдена... ти не оцени усилията ми да допълня твоите мирни картинки с Енгинчо...

Ще се самоцитираммм - няма как. Simple Smile

Фантазийке,
ти май съвсем се развихри. Smile)) Оназ мома, с интервюто, пасти да яде пред теб. По-идеален мъж просто няма! Smile)) Само мама-та нещо разваля пейзажа, ама нейсе - ще му уговорим някоя кипра мома да си го гледка и той - нея. Smile))
(Марица запретва ръкави да преправи картинката.)

Ей така кротко ще се погледнат в очите... и ще поспят. Сладки сънища! Smile)

# 672

.....За мен беше по-интересно интервюто с Гюлфер, защото това е първия близък човек до Енгин, който овори от свое име за Енгин . з много харесвам Енгин като актьор , но и като човек съяо. И се радвам, че имаме възможност да чуем от сигурен човек повече за него.

Дейзи, не се доверявай на интервютата. В тях хората не казват истината, а само това, което са решили да кажат. Понякога, провокирани от журналистите, казват и нещо, което предварително не са мислили да споделят, но то е много малко и не може да даде ясна картина за нещата, а само щрих. Да не говорим, че по-умните (не смятам Гюлфер за такава) хора могат да манипулират журналистите (признавам, нямам високо мнение за работещите тази професия) и да насочат разговора в желаната от тях посока.

Фантазия не знам дали прочете интервюто на Гюлфер, но четейски го осъзнах с пълна сила колко жените са полудели по Енгин. Сякаш всяка търси връзки и начин да се докоп до приятелския му кръг , за да има по-големи шансове да се запознае и срещне с Енгин. Яом и бившата му приятелка излезе да се обяснява по медиите смятай колко е тежко положението. Днес стигнахме до извода, че мадамата съжалява за края на връзката си с този иначе толкова’монотонен’ човек. Та хоч не му е лесно на Енгин да се справя сус всички тези полудели жени около него и то в по-тесен обсег.
Водеща- Гюлфер., искам да те попитам- Енгин има един много известен фен Demet Akalin.

Гюлфер- Да

Водеща- Когато тя флиртуваше с Енгин , виждала ли си я лично, виждала ли си смс-и от нея.

Гюлфер- Нямаше съобщения, нямаше нищо такова., но чух от един много близък приятел ...в Beyoglu , когато Енгин е бил в едно кафе, знам, че за да може да се среяне с него Дермет е дошла в същото кафе.

Водеща—За да се срещне с Енгин??

Гюлфер- Да..и очевидно, когато тя е пристигнала, той си е тръгнал.

Има мъже, дето само се плакват, че няма достатъчно жени около тях, а Енгин се чуди какво да ги прави всички побеснели мераклийки. И на него не му е лесно.

ПП. Иначе съм наясно , че интервютата показвАат изкривена картина, Но когато са свързани с професионалните ангажименти на актьорите са по- достоверни.

# 673
  • Разград
KERIM and FATMAGUL- ASK HIKAYESI (LOVE STORY)

# 674
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт