"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 669
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ще има любов, в това съм сигурна! Grinning

# 601
  • Варна

Praynig  Амин! Дай боже!   Praynig
         От вашите уста, право в главите на сценаристите!  Praynig   Praynig   Praynig
         Извинявайте, че изразявам притесненията си на глас  Peace  ама взех да си мисля - да не би
         взаимоотношенията им да останат само служебни?!  ooooh!   newsm78
         Да не би Берги (като женена жена) вече да се откаже от любовните отношения на екрана и да си ги
         запази само за в къщи?!  newsm09   newsm12

# 602

:
         Да не би Берги (като женена жена) вече да се откаже от любовните отношения на екрана и да си ги
         запази само за в къщи?!  newsm09   newsm12

Аааа, това вече е друго. Моите предположения са при условие, че ще играе пълноценно, при другия вариант-да, ще хвърли всички сили да го вкара Кенан доживотно в затвора, хич няма да й е до любов.

Но трябва да се знае, че сериали, в които по сценарий в центъра стои любовна история нямат успех, ако между екранните партньори няма химия, някаква магия, която да увлече зрителите. Така че Берг би трябвало, познавайки сценария, да си е направила сметка какво може и какво не може да се позволи. Аз понякога им се чудя на турските момичета, за феновете на Х и Б става дума, не за другите, които очакват сериала- хем искат сериалът да има голям успех, хем да нямало целувки и много чувства между героите. Ами то не става така.

# 603
  • София
  wavey wavey wavey wavey wavey

Дано да не е както в 1001 - цял сезон се цупеха,сърдиха,втори-също,за третия.... #Crazy #Crazy и последните секунди...."нищо по същество" Joy Joy Joy, но пък имаше незабравими моменти когато любовта я усетихме много силно......

Днес АЛИДЖИМ пълни кошничката със сладки и бонбонки,а пък ние да се почерпим с

Hug Hug Hug Hug Hug

# 604
  • Варна
Ще има любов, в това съм сигурна! Grinning

Че ще има любов, и аз съм сигурна!  Peace Май нито един турски сериал не минава без любовна история,
       дори когато е в жанра "екшън".   newsm78
       Това, върху което размишлявам е: - Дали любовната история ще е в центъра на сценария, или ще е само
       хубаво украшение?!  newsm78 
       И каква ще е ролята на Мелике в любовната история  newsm78  тройка ли ще си заформят?!  Embarassed  newsm78

# 605

И каква ще е ролята на Мелике в любовната история  newsm78  тройка ли ще си заформят?!  Embarassed  newsm78

Мелике ще е в бандата на Кенан. Барабар Петко с мъжете.  rotfImbo

# 606

Дано да не е както в 1001 - цял сезон се цупеха,сърдиха,втори-също,за третия.... #Crazy #Crazy и последните секунди...."нищо по същество" Joy Joy Joy, но пък имаше незабравими моменти когато любовта я усетихме много силно......

Краси, за първия Онур беше виновен!
За втория Берг!
За третия Еда!
 Joy Joy Joy

Като няма цупене, няма тръпка. Но цупенето е било нищо предвид невероятната любов на Онур, на която не можа да устои Шех. Grinning Hug
Важното е в четвърти сезон да има само ашк! Joy Joy

# 607
  • София

Или информаторка на прокурора,особено ако е от бранша,или певица,или сервитьорка в бар.... newsm78 Joy Joy Joy

# 608

И за нея ще разберем.
За целувките каквото са написали сценаристките и каквото каже режисьорът. Берг да си влезе в ролята, защото  за другия път ще внимаваме какво ще си пожелаваме и тогава като се случи иска не иска... Joy Joy

# 609
  • Варна

Днес АЛИДЖИМ пълни кошничката със сладки и бонбонки,а пък ние да се почерпим с

Hug Hug Hug Hug Hug
         Благодаря, че се грижиш за нас Краси!  Hug    bouquet
          Честно казано, аз не очаквам толкова много любов в новия проект!  Peace
           Макар никога да не и е достатъчна, любовта между Онур и Шехерезада беше  основата, върху която
           се градеше целия сценарий на приказката ни!  
           Мисля, че тук екшъна ще е в основата!  Peace newsm43

# 610
       Че ще има любов, и аз съм сигурна!  Peace Май нито един турски сериал не минава без любовна история,
       дори когато е в жанра "екшън".   newsm78

Планетче, то е така, ама като ги знаем сериалите им, че едва към 39 епизод ще видим нещо по-така, пиши го втория сезон... Joy Joy Joy

# 611
  • Варна

И ще е влюбена в Кенан, но той няма да я забелязва  Naughty  защото обича прокурорката!  Laughing

# 612
  • София
Mydream , права си,нали заради  четвъртия сезон сме тук  Heart Eyes Hug,а аз дори си мечтая и за 5 сезон да ги видя четеремата да яздат кончета,ХАЛИТ това си представяше в едно интервю и му вярвам,той каквото си намисли го изпълнява,но когато му дойде времето - той умее да чака,Берги-също Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Тази прокурорка кога ще се появи?

# 614
  • Варна
Тази прокурорка кога ще се появи?

Когато Кенан се сбъска с правораздавателните органи!   Laughing   Peace
       Даже може сериалът да започне така!  newsm78
       Или се срещат и запознават по друг повод и той не знае, че тя е прокурор?  newsm78

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 15:23 от Planet

Общи условия

Активация на акаунт