Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 256
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
kriska10, идея защо в нашия ДМ не са намалени очните линии-гел на Есенс?  Thinking
Имаше лилава, сива и кафява, но си бяха на стандартните цени.

Мимита намалена е кафявата очна линия номер 02.
Кой е твоя дм? Във всички филиали до един намаленията и цените са еднакви!

Бургас.  Peace
Да, знам, че само кафявата трябва да е намалена, но и тя не беше. Никоя от тях не беше на цена 1.99лв. В Лили въобще нямаше никакви гел-очни линии.
Макар, че виждам на сайта на Есенс, че остават само черната и сивата, т.е. може би и лилавата би трябвало да е намалена.  Thinking

# 646
  • София
Купих си днес душ гел и лосион на Фелче, прекрасно свежи и нежни са  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Любимия ми душ-гел... нека някой сподели как е лосиона за тяло, че нямам търпение да го взема  Mr. Green и на каква цена е в Лили

На мен много ми хареса, пробвах го! Лек е, не остава мазен филм и се разнася лесно. Същевременно ми хидратира добре кожата и вече два часа усещам аромата. За първи път го ползвам, ще видим нататък. По принцип всеки път редувам по-силно подхранващи лосиони с по-леки, понякога ползвам олио- зависи с какво ми се маже в конкретния момент.

Цена- 6,89 (нещо такова) 400 мл

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 14:19 от IL.

# 647
Мимита въпросната кафява очна линия 02 със сигурност е намалена в дм и ако я имат налична цената й на каса трябва да е 1.99!

# 648
  • Somewhere far away
Лосина го имам обаче не зелен, а розовия - много е хубав.

# 649
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Купих си днес душ гел и лосион на Фелче, прекрасно свежи и нежни са  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Любимия ми душ-гел... нека някой сподели как е лосиона за тяло, че нямам търпение да го взема  Mr. Green и на каква цена е в Лили

На мен много ми хареса, пробвах го! Лек е, не остава мазен филм и се разнася лесно. Същевременно ми хидратира добре кожата и вече два часа усещам аромата. За първи път го ползвам, ще видим нататък. По принцип всеки път редувам по-силно подхранващи лосиони с по-леки, понякога ползвам олио- зависи с какво ми се маже в конкретния момент.

Цена- 6,89 (нещо такова) 400 мл

bouquet

# 650
Това лосионче ми изглежда доста изкушаващо, дали ще го има тук  newsm78
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … it-mandeloel.html

# 651
  • Пловдив
 В ДМ в Пловдив на "Капитан Райчо" намалени са само лаковете и една "4-ка сенки.
 От очните линии имаше само 2 черни и една лилава,но си бяха на редовна цена,както и всички останали продукти.Лилавата очна линия беше наполвина от изпробвания и 1.99 не бих дала за нея.
Не мога да разбера защо цените са различни в магазините?

Хареса ми хидратиращата маска за еднократна употреба на Балеа.Косата става мека и еластична.

# 652
  • През девет планини в десета...
Извинявам се ако вече сте коментирали един шампоан, но прочетах цялата последна тема и не открих нищо....та става въпрос за някакъв нов шампоан /за мен поне е нов/ срува около 15 лв и е в туба от 250 мг. Тубата е перлено кремава на цвят. Не мога да се сетя как се казва и точно за това се обръщам към вас за помощ Praynig. Не е балея, алверде, есенс и карти, нещо ново е, прилича ми на френско или италианско името. Помогнете ми  Hug Whistling В магазин ДМ е.....

# 653
# 654
  • През девет планини в десета...
Party Heart Eyes, да точно тази марка е, благодаря ти, много бързо го открих. Имате ли някакви отзиви за тези шампоани? И най-вече от серията за къдрици.

# 655
  • Бургас
Party Heart Eyes, да точно тази марка е, благодаря ти, много бързо го открих. Имате ли някакви отзиви за тези шампоани? И най-вече от серията за къдрици.

Може да потърсиш в интернет отзиви за марката. Аз в момента ползвам лилавия за обем - не е нищо особено. Но всичко е много субективно що се касае до косата. Най-добре е да го пробваш. Дори и да има много добри отзиви за него, не значи, че ще ти хареса и обратното.

# 656
Да похваля детския балсам за устни с вкус на череша-Prinzessin Sternenzauber. Много приятен сладък вкус, отдавна търся балсам за устни с подобен приятен вкус. Хидратира добре. На устните стои прозрачен.

# 657
Момичета , сега разглеждах някакви блогове и попаднах на коледни комплекти от миналата година, някой спомня ли си дали ги е имало тук тогава? Потекоха ми лигите отсега Twisted Evil

# 658
Да,имаше подобни в DM във Враца. Peace Съмнявам се в по - големите градове да не ги е имало ..

# 659
  • Габрово
Снощи цъках из форума и се зачетох в темата, днес ходих на разходка до ДМ Grinning
Та да дам отчет:
Лосиона с пъпеш на мирисане е прекрасен, на мазане ухае прекрасно, но час по-късно остатъчната миризма по кожата е някак си изкуствено ужасна  Crossing Arms
Бях се наканила на прословутата ви захарна целувка, но аромата изобщо не ми хареса. Душих и разни други лосиони, не успях да се влюбя в нищо, пъпешът беше най-хубав, но останах разочарована.. Ще продължавам да се мажа с това, което ми е много любимо, но сякаш ароматът започна да ми омръзва вече  Rolling Eyes

Взех си и балсамче на кока кола (цък). Миризмата ми напомня не точно на кола, а на желирани бонбони с вкус на кола  Mr. Green

Взех и гел линията london baby на essence - на стелажа беше с цена 6 и нещо, отгоре лепнат етикет 50% намаление, а на касата беше с цена 1.99  Laughing За пръв път си купувам гел очна линия и съм очарована  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт