Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 255
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Така и аз днес в ДМ и аз днес с объркани цени и опит да те надцакат  Crossing Arms Сложили едни етикети, на касата излиза друго. Тези на Есенс нещата по 1,99 били само на отделен цвят молив за очи, да речем, а не на всички. Трябвало да се гледа точно под кой номер е лепнато стикерчето 1,99. И то какво е намалено- жълт молив за очи!!!, супер грозен цвят гланц за устни и някакви лакове с никакви цветове.
Освен това купувам гъба за баня. Виждам 2 цени- едната лев и нещо, другата 5 и нещо. Отивам на касата и питам колко струва гъбата, която съм взела. Отговор - 3 лв. Е, такава цена нямаше сложена изобщо!!! Така им се ядосах.
Аз лично смятам да им пиша официално писмо. Не знам кой прави тази глупост с намаленията, едни етикети на стелажи- други цени на касата, но ще ме откажат да ходя там. Освен това изобщо не бяха любезни, ама изобщо....Дори ядосани, че обръщам внимание на тези неща. Нито се извиниха, нищо  Crossing Arms
Иначе накупих много неща- Африка за тяло, някакви добавки за хубава коса, душ гелове, кремове разни ....

# 631
  • София
момичета мога ли да Ви помоля нещичко
ако видите Color tattoo на мейбълин  да свиркате , а също така ако някъде има тестери на кремообразните сенки на Катрис  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 632
  • София
Междудругото видях, че правят нов ДМ- в подлеза на НДК, на метро станцията  Peace

# 633
Откакто чета тази тема не минава седмица без да мина през ДМ, който за късмет ми е на 5 мин. След вчерашния пазар останах очарована от душ гела на Balea с киви, просто страхотен аромат. Доволна съм много и от лосиона за тяло с кокос, още малко и ще го опитам на вкус  Mr. Green

# 634
  • София
Купих си днес душ гел и лосион на Фелче, прекрасно свежи и нежни са  Heart Eyes

# 635
Есенс в дм

Момичета в дм всички лакове без новите, които ще бъдат заредени при тях от другата седмица, са на 1.99 до края на месеца! Това включва всички лакове multi и colour&go до 99 номер.
Освен лаковете намалени продукти на 1.99 са също:
гланцове за устни tint it всички цветове
сенки stay all day 03,04 и 05
дълготраен молив за очи 13 и 14 номер
очна линия гел 02
сенки четворка 08
сенки 42 и 32
тату стикер 01

В дрогерии Лили новите продукти на Есенс и Катрис вече са факт от тази седмица. Другата седмица ще бъдат заредени и град Варна, Плевен, Русе

В дрогерии ДМ зареждането на новите продукти на Есенс започва от 12.09.

Ако нещо друго ви интересува свързано с Есенс и Катрис в Лили или ДМ съм на разположение  Simple Smile

# 636
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Купих си днес душ гел и лосион на Фелче, прекрасно свежи и нежни са  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Любимия ми душ-гел... нека някой сподели как е лосиона за тяло, че нямам търпение да го взема  Mr. Green и на каква цена е в Лили

# 637
ако видите Color tattoo на мейбълин  да свиркате , а също така ако някъде има тестери на кремообразните сенки на Катрис  Praynig Praynig Praynig Praynig

+1  Praynig
Вчера обиколих в Сердика и Лили и ДМ .Не видях нови лакове на Катрис. Thinking

# 638
ако видите Color tattoo на мейбълин  да свиркате , а също така ако някъде има тестери на кремообразните сенки на Катрис  Praynig Praynig Praynig Praynig

+1  Praynig
Лили в Сердика е зареден с новите продукти на Катрис в началото на седмицата.
Новите лакове са: 865, 870, 875, 880, 890, 895, 900, 905, 910, 915

# 639
  • Бургас
kriska10, идея защо в нашия ДМ не са намалени очните линии-гел на Есенс?  Thinking
Имаше лилава, сива и кафява, но си бяха на стандартните цени.

# 640
  • София/Бургас
Мимита, от това, което е написала  kriska10 намалена е само сивата очна линия. Другите трябва да са на нормална цена.

# 641
ако видите Color tattoo на мейбълин  да свиркате , а също така ако някъде има тестери на кремообразните сенки на Катрис  Praynig Praynig Praynig Praynig

+1  Praynig
Лили в Сердика е зареден с новите продукти на Катрис в началото на седмицата.
Новите лакове са: 865, 870, 875, 880, 890, 895, 900, 905, 910, 915

Явно не съм гледала достатъчно съсредоточено.Ще отида пак до др. Лили - което ми е по - наблизо.
Благодаря   bouquet

П.П Това изглежда многобещаващо.
http://m3.paperblog.com/i/40/403584/catrice-900-steel-my-heart-L-mezWtk.jpeg
това също
http://4.bp.blogspot.com/-SmRnBSYLis4/UDS2350Nj2I/AAAAAAAABVI/pS … eorge+blueney.jpg

# 642
02 е кафявата, не сивата Peace

# 643
kriska10, идея защо в нашия ДМ не са намалени очните линии-гел на Есенс?  Thinking
Имаше лилава, сива и кафява, но си бяха на стандартните цени.

Мимита намалена е кафявата очна линия номер 02.
Кой е твоя дм? Във всички филиали до един намаленията и цените са еднакви!

# 644
heydi, благодаря, както винаги полезна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт