Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Бях се наканила на прословутата ви захарна целувка, но аромата изобщо не ми хареса.

И на мен първоначално никак не ми хареса, но след няколко душкания в ДМ много ми хареса Crazy Crazy

# 661
Мимита, мерси!   bouquet Ти имаш ли мнение за кремчето-база?
И между другото, в нашето Лили са събрали всичко на промоция в една "касетка" на щанда на Есенс, доста е на високо (поне за мен), та отгоре са натрупали очните линии Лондон, между лаковете и сенките за 2лв. То само те са на промоция от гелообразните. Провери така.  Peace

Пуснали са на промоция някакви душ гелове и лосиони Велнеа, миришат страхотно! Не се сдържах и си взех червения, за два лева няма какво да се губи. Е, ухае навсякъде, след като се изкъпах с него.  Heart Eyes Ще взема и другите, може и лосионите също.

Бях малко без нет и сега се включвам. За сметка на това 2 дена ползвах кремчето за пори. ами скриваа ги доста добре, даже може да се без грим отгоре, получава се идеално

# 662
  • Варна
Момичета,някой да е вземал мъжката пяна за бръснене от Лили(собствената марка)?Гледах че е намалена,но не ми се рискуваше newsm78
Иначе взех от тяхното бебешко сапунче-много ми допадна и като миризма,и като качество Peace
За пръв път влязох в Лили Варна,ами мн малко ми се стори и с не особено богат асортимент.Аз очаквах да има голямо разнообразие,но уви Crossing ArmsСамо нашето Лили ли е такова дребно или са си такива?

# 663
Кое е кремчето за поли

# 664
Момичета, днес минах през ДМ с идеята да си взема крема на Балеа с кокос, но всичките бяха така омазани с нещо като крем (в Сердика) , та се спрях на този с грейпфрут. Нямам думи направо, уникален е, стана ми любим. Попива много добре веднага, изобщо не мазнее, омекотява и ухае страхотно, много свежо, а на кожата ми още по-хубаво - не точно грейпфрут, по-скоро на сочна праскова  Heart Eyes Като трайност все още не мога да кажа, преди малко се намазах, но определено ми харесва  Grinning

# 665
Здравейте,искам да споделя с вас за една маска на Балеа  bowuu Търсех си хидратираща маска и като видях че тези на марката са по 1,19лв.,веднага си взех-хидратираща е  Wink Много ми хареса-веднага прави кожата много гладка,мека,хидратирана,даже леко матира Simple Smile За 1ви път позлвам такова нещо,а и на такава добра цена Simple Smile Който си търси хидратираща маска-препоръчвам тази на Балеа-идеална е за суха,нормална и комбинирана кожа Simple Smile Даже и за чувствителна(моята е такава) и нямах нито зачервявания,нито някаква алергична реакция Simple Smile Аромата на маската е абсолютно като на крем за лице,консистенцията също е такава,бяла е на цвят Simple Smile Пише да седи 10-15мин.,и след това да се отстрани остатъка с кърпа...Обаче аз някак не мога да направя това,привърженик съм на измиването на маските,но пък ефекта беше-както казах перфектен Simple Smile Ето как изглежда- А и между другото антицелулитния душ гел на балеа с вградената четчица е страхотен-   Crazy

# 666
  • София
Момичета, от новата колекция на Есенс, освен лаковете, заредили ли са и нещо друго? Пигментите има ли ги вече?

# 667
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Днес след обяд, в Лили - Варна зареждаха от всичко от новата колекция на Есенс.Предполагам, че в София трябва вече да са го направили. За тези от Варна, които се интересуват - става дума за магазина на 8-ми приморски.

# 668
Момичета, днес минах през ДМ с идеята да си взема крема на Балеа с кокос, но всичките бяха така омазани с нещо като крем (в Сердика) , та се спрях на този с грейпфрут. Нямам думи направо, уникален е, стана ми любим. Попива много добре веднага, изобщо не мазнее, омекотява и ухае страхотно, много свежо, а на кожата ми още по-хубаво - не точно грейпфрут, по-скоро на сочна праскова  Heart Eyes Като трайност все още не мога да кажа, преди малко се намазах, но определено ми харесва  Grinning
Аз го ползвам цяло лято, наистина е чудесен. Heart Eyes Хубаво е, че ароматът докрая остава свеж, не се променя към нещо неприятно.

# 669
Две нови изкушения, дано ни огрее и нас Crazy

# 670
  • София
защо не казвате ,че мирише страхооотно

# 671
Kaзвала съм много пъти Grinning

Тези душгелове и аз ги чакам. Сигурна съм, че ще ги пуснат

# 672
  • София
явно пак съм бляла

п.с ДМ на софийския повече ми допада от моя на Славейков по подреден е и лосионите не са до касата  Mr. Green
п.с ако ми хареса и като усещане на кожата ще тичам да вземе още поне 2 бройки,че нали е лимитка  Blush

# 673
Като зареждат новата колекция на есенс , нали не са махнали старите им червила , че много си ги харесвам? Дано да не изчезнат.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 14:46 от Палечка89

# 674
Днес си взех
Скрит текст:

Скрит текст:

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт