Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 811
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Странно,но всеки път по време на овулация имам всички признаци на ранна бременност!

# 691
Заради прогестерона е това. След ову, тялото отделя по-високи нива на прогестерона, който е виновен за "признаците". Високите нива по време на бременност на този същият хормон в комбинация с хормона на бременността са всъшност виновниците за страничните ефекти

# 692
Заради прогестерона е това. След ову, тялото отделя по-високи нива на прогестерона, който е виновен за "признаците". Високите нива по време на бременност на този същият хормон в комбинация с хормона на бременността са всъшност виновниците за страничните ефекти
  bouquet

# 693
eхооо, аз не съм - преди два дни ми дойде, доста е, но не притеснително. Сега след като свърши ще ида на мамолог, тъй като по безплатната кампания в б-ца "Средец" ходих преди цикъла, когато много ме боляха гърдите и д-рката каза след, за да е обективно. Заподозря някакви уплътнения, трябва да ги проверим, защото преди бременност, ако има някакъв проблем с гърдите, трябва да се отстрани, защото, както тя ми обясни, поради хормоналния бум през бременността има риск някакви доброкачествени кисти и др. образувания да се изродят. Споделям това, защото точно за вас, в темата, смятам, че е важно да си проверите гърдите преди да тръгнете да бременеете. То и други неща е хубаво да се проследят, най-малко общи профилактични и гинекологичен годишен преглед, нали така?
Честито на заченалите, на другите - успех.

# 694
ами вчера ходих - бях си записала час за рутинен, профилактичен преглед. Каза, че вижда фоликули и според нея предстоял мензис. Ок, но се чувствам доста необичайно, отдавайки го на 3 възможно причини: стрес, бременност (малко вероятно, тогава беше последния рисков контакт, някъде 27-28 окт., оттогава някъде (малко след това) съм с отвратително ПМС и хич не и помислям за секс, за нерадост на половинката...) или (не дай, Боже) някакъв проблем. Гърдите ми са адски болезнени, забравих да спомена по-рано. Confused На 11 отк. ми дойде последно цикъл. Такова ПМС тежко повече от 10 дни преди цикъл май никога не съм имала... Правя теста утре, изчаквам до понед. и на лекар, ако няма още... (+ кръвен тест за бременност; той поема ли се по каса???).  bouquet
Проверявала ли си щитовидна жлеза- изследвания? Peace

благодаря ти Съншайн
по принцип вече мислим за семейство ама се пазим още поради причината че искаме да изкараме пари и да се приберем( в чужбина сме вече трета година работим за едното нищо (наем, ток , вода и храна) та по добре пак така да живеем но с близките си)  ама то домашните сметки на пазара не излизат  Whistling
относно да чакам още аз направо ще се пръсна  smile3504 smile3521 а и ако има бебе с мойта работа ме е страх да не направя спонтанен аборт една колежка така не знаела че е бременна вдигала тежко и за съжаление изгубила детето тая мисъл направо ме побърква утре съм почивка и ще го направя и ще ви пиша с сигурност  hug  Kissing Heart
Не сте ли събрали пари за 3 години?
А за бебето не се плаши, просто избягвай вдигане на тежко ако провите опити.
Успех. Peace  bouquet

# 695
здр съншайн  Hug  bouquet
ами пари не сме заделяли никакви защото мислехме тук да си останем това лято си  бяхме си в бг и просто носталгията ни връхлетя и решихме да се приберем догодина..
иначе ми закъснява още (вече 4ти ден)  #Crazy вчера имах придърпване в яйчниците и започнах да имам болки в кръста...усещам понякога чувството че все едно ще ми дойде но го няма и леки болки в гърдите Laughing Laughingнакрая на месеца ще си направя карта за болница и ще си направя преглед пък да видим как ще съм 10 дни незнам  Praynig Praynig Peace
иначе нито ми се гади от цигарите нито от нищо  newsm78 пък да видим  Rolling Eyes
относно до работата няма как неизбежно е освен да моля някой друг колега да ми помага и така  Party
благодаря Simple Smile   bouquet

# 696
  • В сърцето на любимия човек
...иначе нито ми се гади от цигарите нито от нищо  newsm78 пък да видим  Rolling Eyes

Щом имаш съмнения, че си бременна - СПРИ ЦИГАРИТЕ!!! Колкото и да е трудно (аз съм бивш пушач), е безотговорно да тровиш с никотин и катрани бебето си! Дори и да се окаже, че не си бременна, бъдещото ти дете ще ти е благодарно, че не си го тровила 9 месеца. Предполагам си запозната с вредата от тютюнопушенето през бременността, но ако не си - в следващ пост мога да публикувам статии за последствията върху децата на майки пушачки.

# 697
здр съншайн  Hug  bouquet
ами пари не сме заделяли никакви защото мислехме тук да си останем това лято си  бяхме си в бг и просто носталгията ни връхлетя и решихме да се приберем догодина..
иначе ми закъснява още (вече 4ти ден)  #Crazy вчера имах придърпване в яйчниците и започнах да имам болки в кръста...усещам понякога чувството че все едно ще ми дойде но го няма и леки болки в гърдите Laughing Laughingнакрая на месеца ще си направя карта за болница и ще си направя преглед пък да видим как ще съм 10 дни незнам  Praynig Praynig Peace
иначе нито ми се гади от цигарите нито от нищо  newsm78 пък да видим  Rolling Eyes
относно до работата няма как неизбежно е освен да моля някой друг колега да ми помага и така  Party
благодаря Simple Smile   bouquet
Да, ако можеш моли да ти помагат.
Кандидат таткото на колко години е?
Пожелавам ти всичко да е наред и да направите точен избор. Peace   bouquet

...иначе нито ми се гади от цигарите нито от нищо  newsm78 пък да видим  Rolling Eyes

Щом имаш съмнения, че си бременна - СПРИ ЦИГАРИТЕ!!! Колкото и да е трудно (аз съм бивш пушач), е безотговорно да тровиш с никотин и катрани бебето си! Дори и да се окаже, че не си бременна, бъдещото ти дете ще ти е благодарно, че не си го тровила 9 месеца. Предполагам си запозната с вредата от тютюнопушенето през бременността, но ако не си - в следващ пост мога да публикувам статии за последствията върху децата на майки пушачки.
Мислех си, че пише цигарите защото хората около нея пушат. newsm78 Може би, така мисля защото не съм пушач и дори не ми хрумна. Дано не пуши наистина. Peace

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 16:00 от Съншайн

# 698
lonely290991 , и аз като бивш пушач да ти кажа, че наистина е много по-добре да спреш цигарите преди да си забременяла.Не можеш да знаеш как ще се чувстваш като забременееш, защото може и да ти се пуши и това да те напряга до неузнаваемост.Аз ги спрях 7-8 месеца преди да забременея.Личен съвет, не те хокам, все пак това си е твоят организъм Peace

# 699
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО  newsm51  Kissing Heart
просто мислех че може в началото да не вредят поне докато не разбера с точност за резултата а и с тези нерви направо не се издържа  но ще ви послушам КРАЙ  smile3501 newsm11
знам че вредят ужасно много и ако има бебе разбира се че не искам да го тровя  Naughty
"таткото" Mr. Green е на 24 години и той е в трепет да разбере дали има бебе макар че не е планувано  Peace но ще съм много радостна ако наистина съм забременяла  newsm68 newsm44
успех и на вас мили дами благодаря за подкрепата и съветите   bouquet

# 700
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО  newsm51  Kissing Heart
просто мислех че може в началото да не вредят поне докато не разбера с точност за резултата а и с тези нерви направо не се издържа  но ще ви послушам КРАЙ  smile3501 newsm11
знам че вредят ужасно много и ако има бебе разбира се че не искам да го тровя  Naughty
"таткото" Mr. Green е на 24 години и той е в трепет да разбере дали има бебе макар че не е планувано  Peace но ще съм много радостна ако наистина съм забременяла  newsm68 newsm44
успех и на вас мили дами благодаря за подкрепата и съветите   bouquet
Явно и ти и таткото сте късметлии.
Колко дни ти закъснява вече?
 Peace  bouquet

# 701
благодаря ти съншайн  Hug  bouquet
ми вече 4ти ден утре стават 5..! мислех да си направя утре сутрин тест но ме е страх да не излезне погрешен или де да знам побърках се тези дни..и напоследък имам и ПМС не са силно изразени но ги имам  newsm12..както и споменах и болки в кръста  newsm78 е дано да е на хубава вест newsm51
стискайте палции  Oha! omm

# 702
При такова закъснение теста ще покаже със сигурност Wink

# 703
При такова закъснение теста ще покаже със сигурност Wink
Hug Hug Аня   bouquet дано newsm17 EFP

# 704
благодаря ти съншайн  Hug  bouquet
ми вече 4ти ден утре стават 5..! мислех да си направя утре сутрин тест но ме е страх да не излезне погрешен или де да знам побърках се тези дни..и напоследък имам и ПМС не са силно изразени но ги имам  newsm12..както и споменах и болки в кръста  newsm78 е дано да е на хубава вест newsm51
стискайте палции  Oha! omm
Хайде ще чакаме утре резултати от теста. Peace
Успех.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт