Нашите кухни - тема 45

• 92 376
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468735599811611.111251 … 57137&type=1#!/photo.php?fbid=468735693144935&set=a.468735599811611.111251.100000255257137&type=3&theater

Ето малко снимчици от мен .

# 151
  • Sofiq
freshhh понеже на мен ми предстои монтаж на съдомиялната под котлоните, искам да попитам имаше ли нещо по-специфично при монтажа, някаква изолация примерно или друго и на каква височина ти е плота. Честита ти кухня , изглежда много добре Simple Smile

# 152
Дами, и моята скрооомна и малка кухничка е вече готова HugЕто споделям я с васhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.496930417000637.133101.100000510501032&type=3&l=2de4f88202
таря и фреш чудни са ви куФ нетата Peace тереса ти нали беше обещала още снимки....да не би да съм ги пропуснала......

# 153
Таря, чудесно е куФнето ти, нищо, че е в "бозавата" гама  Peace да си призная и аз се колебая какви цветове да избера за моята кухня...ту ми се иска да е бозава, ту пък ми се иска да е нещо като на dalil, за да е по-различна от сегашната ми, която е подобна на твоята цветово.... Crazy  само се чудя тази пералня, ако трябва да се изкарва как става гимнастиката  newsm78

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 19:17 от huliganka

# 154
freshhh понеже на мен ми предстои монтаж на съдомиялната под котлоните, искам да попитам имаше ли нещо по-специфично при монтажа, някаква изолация примерно или друго и на каква височина ти е плота. Честита ти кухня , изглежда много добре Simple Smile
Кухнята ми апсолютно по стандарт , монтажа ми беше направен от фирмата при която поръчах кухнята. Проекта беше мой , но всичко друго си беше от тях . Попих  мъжът ми и той каза че не е имало никаква изолация. Дано съм била полезна с някоя идейка , при мен си беше живо мъчение докато успея да вмъкна всичко в това малко пространство но сега ми харесва и най важното ми е удобно. Енинствено съжалявам че съдомиялната ми е от малките при повторен опит ще си сложа по голяма Simple Smile

# 155
  • София
Много ви благодаря на всички за милите думи за кухнята ми. Стана наистина така както си я исках и представях, защото случихме на майстор, който се съобразява с желанията на клиента и дава практични и конструктивни съвети   bouquet
Поради естеството на работата ми, много често се прибирам с ужасно изморени очи и затова се спрях на топли, максимално естествени и семпли цветове. За на е много скучно сме планирали няколко картини на стените, които мъжа ми има желание да нарисува (рисува страхотно), но за съжаление не му остава време.

nelina_london, това е материала http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---zebrano-sahara---157-1885.html. Плота е на Егер, но не го намирам нещо в сайта.

Vali Simple Smile, за разделителя по-добре може да ти отговори Shadowmen - той ми го избра и не беше много скъп по спомени. Знам, че периферията отстрани се изрязва с размера на чекмеджето за да пасне. Off topic: Много мило ми става като ти гледам подписа, защото същия вълшебник е помогнал и за моето коледно чудо.

bugaboo, да се оправя детенцето ти по-скоро!

huliganka, Няма проблем с ваденето на пералнята - цокъла е на щипки и се вади съвсем лесно Grinning

Много сладурски, спретнати кухни Фреш и Розали - да са ви честити!

# 156
  • София
freshhh,rozali79 ,да са ви честити новите кухни!
Много кулинарни чудеса да сътворите в тях!

# 157
  • Раковски
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1344791571t.jpg

Позволявам си да покажа една кухня с "бозав" цвят (предполагам). Разделителите са от 10 до 25 лева (според размера).

# 158
  • Пловдив
freshh,честита ти кухня!Не мога да я видя,явно,защото нямам фейсбук.

Розали,много е симпатична кухничката ти.Така добре я отваря камъка.Прекрасно усвояване на терасата и толкова много работен плот.. Peace

Смърфиетка,аз ще показвам снимки след месец.Тогава ще се прибера за една седмица да изчистя апартамента,дано да е готов до тогава,че още не сме почнали...

Shadowman,благодаря за ЛС,тази ти кухня не от най-бозавите  Grinning има си контраст.

# 159
нелина, бих казала ,че камъка ми е любим. yesи при тази теснотия наистина имам достатъчно работен плот bowuu

# 160
  • Варна
Благодаря на всички за интереса към моята кухня и особено на Смърфиетка, Teresa и nelina за съветите и идеите. Обещавам, че като стане готова ще кача снимки и в общия албум, който май скоро не е подновяван.
Днес говорих с майстора и ми обясни, че може да се монтират котлоните над пералнята, само трябва да съобразим размерите.

freshhh много компактна кухня дори ми се струва, че е и на по-малко пространство от моята. А аз съм се закахърила, че нямам достатъчно място. Като видях снимките си отдъхнах, че идеята ми е осъществима  Grinning.

Таря снощи се рових да търся нещо на тема котлони върху пералня, случайно попаднах на твои стари публикации и ти разгледах кухнята. Сигурно си усетила терзанията ми  Mr. Green и днес си писала в темата. И твоята кухня се е получила много добре, нямаш много работен плот, но важното е на теб да ти е удобно.

rozali79 честита кухня, много интересен бар плот се е получил.
За на Fever кухнята все се каня да питам като не може да се мести пералнята, няма ли възможност да се премести хладилника или поне да се издърпа още малко в дясно? Така ми се струва, че ще се отвори по-добра възможност за комбинации.

bugaboo точно това са ми последните идеи, да дръпна хладилника още 60 см. вдясно, за да се освободи място за шкаф колона с фурна. След хладилника е компютърното ни бюро, което уж временно сме сложили там, но ако трябва ще му резнем плота с 10-на см. в името на моята кухня  Mr. Green

shadowman нещо не се зарежда снимката.

# 161
  • Раковски
Снимката е с голяма резолюция и зарежда бавно, обърнете внимание на чертите на дървото.

# 162
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468735599811611.111251 … 57137&type=1#!/photo.php?fbid=468735693144935&set=a.468735599811611.111251.100000255257137&type=3&theater

Ето малко снимчици от мен .

Много ми хареса, честито   bouquet Искам да попитам за ъгловия шкаф под мивката- вратичката (лявата е много тясна), това удобно ли е за обслужването на шкафа? Може ли снимка на кухнята с отворена вратичка, че при мен нещо подобно се очертава (засега) и се притеснявам, че ще е много тясна. Благодаря предварително  Hug

# 163
  • София
Хихи, fever, страхотно съвпадение  Mr. Green
Относно малкия работен плот, когато аз се терзаех по въпроса, една потребителка ме успокои с думите, че колкото е по-голям плота, толкова повече предразполага да се затрупва с различни предмети и уреди, не всички от които са съвсем необходими, а когато мястото е малко, някак си задължава да е разчистенко и подредено  Wink
Честно казано, досега може би 1 или 2 пъти ми е било тясно в процеса на приготвяне на храна и съм ползвала трапезарната маса за да си помагам. Използвам и друг трик - едната ми дъска за рязане приляга на мивката, като ми увеличава плота с 30-35 см., а в същото време ми остават няколко сантиметра свободни от мивката, където мога да си пусна вода и да си изплакна ръцете или нещо подобно, ако ми се наложи, така че решение се намира за всичко  Grinning

# 164
Shadowman, предполагам ти си правил тази кухня? Фладерът е напаснат идеално, все едно е една цяла плоскост.

Fever, много се радвам, че се намери много добро решение за твоята кухня. Така ще бъде без съществени компромиси! Успех с осъещстяването!

Rozali, много добре ти се е получила кухнята, особено на това малко простарнство. Със здраве да си я използваш!

Като гледам новите ви кухни и през главата ми минават едни помисли да освежа малко моята в апартамента, където живеем постоянно. Правена е преди почти 6 години, със сигурност трябва да е прибоядисам, ама и вратичките и плота ми се иска да сменя. За тогава беше модерна, сеге не че изглежда старомодна, ама по онова време плот от технически камък или гръб от лакобел бяха мираж. Току-що го споделих на половинката и той ме изгледа не особено дружелбно... защо ли?  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт