Нашите кухни - тема 45

• 91 829
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Sf
Съвсем се обърках... Май ще избера съвсем друг абсорбатор, на Bosch... Говорих с приятелка, която има такъв и обира всичко - влага, миризми, пара и кухнята й, прозорците й не събират конденз и влага.
Ох... а, сега де...

# 586
Съвсем се обърках... Май ще избера съвсем друг абсорбатор, на Bosch... Говорих с приятелка, която има такъв и обира всичко - влага, миризми, пара и кухнята й, прозорците й не събират конденз и влага.
Ох... а, сега де...
Кроасания, можеш ли да цитираш кой е модела на Бош?

# 587
  • Sf

Колебая се между този на Бош: Вграден абсорбер Bosch DHL 555B http://zora.bg/bosch/dhl-555b/18536
и този на Тека: CNX 6000: http://mebelsbg.com/TEKA-CNX-6000-HP

# 588
  • на Мелмак

Колебая се между този на Бош: Вграден абсорбер Bosch DHL 555B http://zora.bg/bosch/dhl-555b/18536
и този на Тека: CNX 6000: http://mebelsbg.com/TEKA-CNX-6000-HP
Аз съм с Тека и съм изключително доволна!
Лично аз го препоръчвам Peace

# 589
  • Sf
Благодаря Ви!!!
Ще ида в офиса на Тека утре и ще искам оферта за всичко Simple Smile
Хубава неделя Simple Smile

# 590
  • на Мелмак
Благодаря Ви!!!
Ще ида в офиса на Тека утре и ще искам оферта за всичко Simple Smile
Хубава неделя Simple Smile
Лично аз взех доста неща от Тека,досега за нищо не съжалявам и нямам оплакване/дано да е така за напред/,като разбира се,приятелка ми ги препоръча,тя ползва отдавна и е много доволна,също и момчето в Еником-то също имало такива уреди в дома си,от години/нали знаеш по редичката,все добри отзиви се събраха Grinning/

# 591
  • София
Ако кабелите са зад фурната забравете за контакти и щепсели, тези две неща ще пречат на фурната да си влезне на точното място, направете твърда връзка с клеми. Също така проверете дали няма да ви отпадне гаранцията ако срежете кабела.
има кабел който се пада точно зад печката където е шкафа за монтирането и  newsm78

FreakOnALeash точно ел. техник ни посъветва да изберем единия от двата варианта твърда връзка или керамични усилени контакти  Thinking

# 592
  • София
em4eto, bisserina, FreakOnALeash, fever, благодаря ви, че изказахте мнение по по мойта драма Hug - след известен размисъл стигнах до извода, че щом толкова много хора ми говорят едно и също явно има защо Mr. Green
шегувам се Simple Smile
наистина е тъпо да правя нещо, което не ми харесва, за да го преправям след година;
Слад като размислих, и се поуспокоих, развердих.. Simple Smile

иначе днес обиколихме Баухаус и Баумакс на лов за плочки, но нищо не хванахме - само в Баухаус имаше, но на  24 лв на квадрат, което не ме радва; ловът на плочки продължава тия дни

Кроасания, и аз да си кажа скормното мнение - за аспиратора, доколкото знам на Фабер са най-добри; аз засега най-харесвам българските Гери, но май не могат да се вграждат;
За фурна и плот най-добре е Бош/Сименс; Аз се рових доста по форумите преди да реша какво ще купуваме и най-вече тука Peace

# 593
Цитат
иначе днес обиколихме Баухаус и Баумакс на лов за плочки, но нищо не хванахме - само в Баухаус имаше, но на  24 лв на квадрат, което не ме радва; ловът на плочки продължава тия дни

Такива плочки купихме зимата от Баумакс за 3.90 квадрата. Нямаше ги изложени на пано, а бяха струпани на едно пале и кашоните нямаха много търговски вид. Но пък може и да са се изчерпали, тогава служителите коментираха, че имат да продават за години напред.
https://lh4.googleusercontent.com/-to1wSe9iUS0/UBbhx2k-VLI/AAAAA … w/s512/photo5.JPG

Цитат
Кроасания, и аз да си кажа скормното мнение - за аспиратора, доколкото знам на Фабер са най-добри; аз засега най-харесвам българските Гери, но май не могат да се вграждат;

+1 от мен за тези аспиратори. Бяхме на гости на приятели наскоро и се пържеше риба в кухно-хола и изобщо дори не разбрах, докато не я сервираха на масата. Тогава ни казаха за тази марка и получих от тях и другите им гости само положителни отзиви. А аз дори не ги бях чувала. Техният е ъглов, котлоните и те са им в ъгъла, а отгоре на самия аспиратор имаше и нищо като лавица, където си бяха наредили бурканчета с подправки. Беше и доста безшумен.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 10:25 от Смърфиетка

# 594
Плочките на Смърфиетка ги има във Варна в Баумакс, цената беше или 3,90 или 4,90. Имаше много малко пано с тях точно пред купчината с кашоните.
Само съвет за плочките ходете с майстор да ги види и отваряйте кашоните да видите реално какво купувате, че тук във Варна една от големите фирми за фаянс Досев Импекс продават Н-то качество като първо, на паната подбрани плочки, а след това боклуци по кашоните - не са само счупени, а има с форма на ромб или пък по-гадното с вдлъбнатини, но са си измислили колая с плащането на бона пише - Клиента е проверил стоката и отговаря на качеството и всякакви опити за връщане на боклука са безуспешни

# 595
Цитат
Плочките на Смърфиетка ги има във Варна в Баумакс, цената беше или 3,90 или 4,90. Имаше много малко пано с тях точно пред купчината с кашоните.

Тези плочки не са първо качество - второ или трето бяха. Имаше плочки във всяко кашонче, които бяха чукнати тук-там, някое ръбче и т.н. Но за тази цена си взехме повече и майсторът си избираше хубавите, за да ги сложи на видимите места, а по-лошите зад шкафовете, защото ние сложихме и там плочки. В крайна сметка всичките плочки ни излязоха към 50 лева.  Wink

Цитат
Само съвет за плочките ходете с майстор да ги види и отваряйте кашоните да видите реално какво купувате, че тук във Варна една от големите фирми за фаянс Досев Импекс продават Н-то качество като първо, на паната подбрани плочки, а след това боклуци по кашоните - не са само счупени, а има с форма на ромб или пък по-гадното с вдлъбнатини, но са си измислили колая с плащането на бона пише - Клиента е проверил стоката и отговаря на качеството и всякакви опити за връщане на боклука са безуспешни

При нас пък с плочките за баня имаше проблем - купувани са от С-я и трябваше да ги закараме в Бс. Мъжът ми ги товари с едно момче от магазина в най-големия снеговалеж и изобщо не проверил колко е натоварил. Е, оказа се че 3 квадрата от единия вид ги няма, както и няколко броя от декоративните плочки. Ама иди доказвай после, че не са качени в колата. Така че си проверявайте и количествата като ви ги разтоварват.   Peace

# 596
  • София
Благодаря ти, Смърфиетка  bouquet Отново, много полезна Simple Smile
значи не сме ги видели и някъде сме ги пропуснали Simple Smile Много се радвам Simple Smile

# 597
Ами дори и да ги няма в София, след като ги има във Варна, може да помолите да ви доставят оттам.  Peace

# 598
Много са ти хубави плочките, Смърфиетка, ама това вече съм го писала.  Mr. Green Няколко пъти.  Mr. Green КОТЕ, щом така стоят нещата, човек трябва да отваря и да проверява. Тук май няма такава практика да отваряш кашоните и да проверяваш, но в магазина ни предупредиха, че може да има някоя и друга плочка, която да е по-различна от останалите (все пак мрамор, природата така го е създала) и за целта да купим малко повече от това, което ни трябваше. И се оказа добра идея, защото наистина някои от плочките изглеждаха съвсем различно от останалите и тях не ги ползвахме. После пък ги дадохме на едни приятели, които имаха нужда от такива плочки за декорация, и им се намери приложение.  Grinning

# 599
Ще ми монтират кухнята в събота  Joy и ще се побъркам от вълнение. Нямам търпение да видя крайния резултат. Иначе купих си уредите и надявам се с вашите съвети съм взела правилното решение:
Аспиратор за вграждане на Еуролукс
Двойка керамични котлони на Горение
Фурна на Бош
Ще кача снимки след монтажа
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт