Нашите кухни - тема 45

• 91 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Neshi,
представям си,как се 4увстваш Grinning Що ми се и аз скоро да се похваля с такава новина,ама надали Confused
Какъв ти е то4но моделът на Електролукс и като го монтират,би ли споделила,дали си доволна,4е мисля нашият да е такъв!
Успех и чакаме снимки!

# 601
Неши, успех в събота.  Grinning Разбира се, че вълнението е голямо. При нас е обратното - фурна на Горение и котлони на Бош.  Grinning Работят си безупречно. Чакам с нетърпение снимките. В нова кухня (особено такава, която сам си избрал) се готви с по-голямо удоволствие.  Grinning

# 602
  • София
Neshi, всички се радваме за теб и съпреживяваме, така да се каже Simple Smile
сигурна съм, че нямаш търпение да дойде събота  Simple Smile
Хей, чакаме снимки Wink

# 603
  • Пловдив
Neshi, напълно разбирам вълнението ти Simple Smile
Не е за вярване, обаче след толкова перипетии и моята кухня вече е почти изцяло монтирана. Гонихме се с майстора известно време, но все пак се хванахме накрая. Всички съмнения, които имах относно декорите и цената на механизмите се изпариха като я видях, много ми харесва. Поиграх си доволно и с Авентос-а, и с чекмеджетата, и с вратите с плавно затваряне - голям кеф. Доста се бях сдухала, да си призная, защото много се проточи във времето тая кухня, излезе доста повече пари от планираното, междувременно ни излязоха и други непланирани големи разходи и като цяло се заформи някаква серия от несполуки, обаче днес като я видях в полуготов вид и ми просветна направо.
Снимки ще показвам като придобие що-годе готов вид, а и да се поразчисти наоколо, че в момента няма и как да застана да я снимам, толкова е затрупано наоколо.
В суматохата съм забравила да купя смесител за мивката, та утре ще ходя да търся. Ако имате някакви препоръки по въпроса, ще съм благодарна да ги споделите. Мислех да си поръчвам ето такъв от ибей:
http://www.ebay.co.uk/itm/Proto-Pull-Out-Spray-Chrome-Kitchen-Si … sh=item4cf5c04ea9
обаче нямам нерви да го чакам, пък и ми се струва, че ще се окаже някакъв китайски със съмнително качество, затова ще търся от тук. Все пак ако някой е купувал такъв или подобен, да сподели впечатления, моля.

# 604
Bugaboo, ама тъкмо си мислех за теб и Нелина и ето какви хубави новини си написала. Ще чакаме снимки, дано по-скоро ги качиш, че нямам търпение вече!  Simple Smile

# 605
  • Пловдив
До края на седмицата ще има снимки, обещавам.
Обаче кажете за смесителите, моля.

# 606
Ами аз нищо не съм купувала от ибей, не съм купувала такива неща онлайн изобщо и не знам какво да те посъветвам. Мисля, че е въпрос на късмет дали ще улучиш качествено нещо. Цената е много добра, а пише че има и 10 години гаранция, ама как се използва тази гаранция, ако се наложи...
Лично не бих рискувала с такава покупка, бих си избрала нещо оттук. Изборът е голям, но марковите батерии, които се предполага че са качествени, са и скъпи.
В едната кухня сме с Ханза Грое, вярно че беше по-скъпа навремето, но 6-та година не е мръднала. На другото място сме с една от Икея, но още много малко сме я използвали, за да дам мнение. Тя струваше към 100-на лева, също има гаранция.

# 607
на видима има същия модел батерия, за 5 години и си е ок у дома

# 608
  • София
Точно показания го има в Баумакс и Баухаус (сигурно и другаде ди има, ама последно в тях двата ходих Grinning), върти ми се нещо около 130-140 лв, мисля че имаше в с черна/бяла пластмаса. Но ми се видяха в кофти състояние само от това дето хората са ги дърпали да ги разгледат.
bugaboo, такъв, който се издърва, си търсиш?
Специално за смесителя, съм харесала един икейски, също с издърпване. От по-евтините смесители имам кофти наблюдения: на свеки смесителя много трудно се регулира топло-студено, и на двете ни е трудно, а като дойде някой от мъжете "е, какво, толкова лесно си се настройва водата!" Да, ама като се стигне до управление на кухненската мивка, жените мием много повече, така че трябва да ни е удобно.
Наскоро си говорих с едни приятели, те споделиха, че техния кухненски смесител (идеал) със закъснение задейства топло-студено newsm78

# 609
  • София
Момичета, има ли някоя от Вас кухня с плот от китайски гранит G687 и ако да - какви са Ви впечатленията за  качеството му?
Благодаря предварително!

# 610
В суматохата съм забравила да купя смесител за мивката, та утре ще ходя да търся. Ако имате някакви препоръки по въпроса, ще съм благодарна да ги споделите. Мислех да си поръчвам ето такъв от ибей:
http://www.ebay.co.uk/itm/Proto-Pull-Out-Spray-Chrome-Kitchen-Si … sh=item4cf5c04ea9
обаче нямам нерви да го чакам, пък и ми се струва, че ще се окаже някакъв китайски със съмнително качество, затова ще търся от тук. Все пак ако някой е купувал такъв или подобен, да сподели впечатления, моля.

На мен специално в кухнята смесителя, та даже и мивката  Rolling Eyesса ми от Англия от И-бей. Смесителя можеш да видиш в подписа ми, подобен на показания от теб е, но с по-дълго и високо рамо, пак с издърпване, много си го харесвам и е много удобен за поливане на цветя-слагам ги до мивката, издърпвам и поливам. Дойде за около 20 дни, но аз винаги ползвам превозвач, в случая Габко (www.gabco.org), понеже доста продавачи в и-бей пращат само до английски адрес, а до БГ е много скъпо ако въобще се съгласят. С покупката на мивка и смесител от там съм спестила едно 300-400 лева поне - пак би го направила  Peace Няма как да дам за смесител 200 лв. че и повече, защото ги нямам. Ако имах излишни пари и много повече мога да дам.

На Идеал го гледах същия за 150 лв. а като качество не могат да ме убедят, че са по-добри, така че по-добе от и-бей за около 55лв, това си е 1/3 от цената на Видима  Peace

# 611
Бугабу,като го гледам този смесител,са продадени от него 860 броя,не вярвам да е лошо ка4ество,даже напротив.Ако питаш мен,давай смело!На мен пове4ето неща са ми от ибей и досега няма грешка Grinning Като платиш с пейпал,ако не си доволна,можеш да го върнеш!

# 612
Точно си харесах смесител за кухнята и даже дръжките взехме, за да ни бъдат в тон, и взе че се изпари от каталога моето глитранченце. Нечовешка драма.  ooooh!

# 613
Здравейте на всички!В момента правим голям ремонт и на фокус ни е кухнята...не мога обаче да избера осветление за кухнята,ще имаме няколко лунички и до там...не мога да реша какво осветление (абажур,плафониера и т.н.) е най-подходящо...моля ви помагайте Simple Smile

# 614
  • Раковски
 Луните са за фасон в повечето случаи, ако питаш за осветление за кухнята предлагам ЛЕД лента.

Vayana, гранита дали е качествен може би не зависи от къде идва а може би от климатичните условия в района. Смятам, че китайския гранит е добро решение (все пак го прави майката природа а не китайците), важна е обработката и слепването един за друг, че съм виждал много калпави връзки.

Общи условия

Активация на акаунт