Нашите кухни - тема 45

• 92 524
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
mari45 , много красиво ви се е получило особено с усвояването на терасата. При нас  терасата е от тия дето са метър на метър от най- малките и там ни е готварската печка. Иначе искам точно едно такова ъгълче до прозореца и масичка.
doni_donika не ми беше идвало наум за краката на масата, но наистина като са по-навътре заема по-малко място, то даже май има кръгли маси с един масивен крак в средата и също би било добре.
Ох не знам, ще ходя и по магазините да разгледам, пък може да ме осени и някоя друга идея  Simple Smile

# 376
  • Севлиево
Аз за съжаление нямам място за диванчета, но си мисля че ще има местенце за една сгъваема проста маса под прозореца и едно две столчета. Като че ли ми се иска да има нещо, поне кафето си да пия в кухнята някой път. Вече нямам търпение да ми е готова. Мивката ми е дошла в магазина вече я видях, но в понеделник пак ще ходим, че от същото място моноблок ще купуваме та да минем с един транспорт. Днес мисля да я снимам с гранитогреса по земята и боядисана - готова за мебели.

# 377
doci, снимай мила сега преди да сложиш уредите и след  за да направим разликата Wink а може и да си открадна някоя идея  Simple Smile

# 378
Запис, утре ще се включа с молба за помощ!

# 379
Здравейте на всички!
И на мен ми предстои направата на кухня и с удоволствие се включвам при вас.
Моят избор е почти направен.. Бяла кухня от "Диалог".. Просто ще ми бъде приятно да следя вашите мнения и предложения, пък може и да ме разколебаете повечко Simple Smile

# 380
И аз идвам при вас, че опря ножа до кокала Wink

Изкъртихме тази кухня и сега са голи стени. чудя се голямата стена, която е между печката и мивката с какво да я направим.. Мисля за плочки, но не съм сигурна. Мъжът ми иска да е PVC лампредия, но се притеснявам,че много ще се цапа, а аз не обичам да слугувам много Wink Можете ли да ме наумите какво може да се направи със стената. Иначе мисля кухнята да е със същото разположение, както си беше.. Чудех се дали да не сложим барплот, но мисля,че ще стане съвсем тясно..

Отворена съм за всякакви идеи. Благодаря предварително!!

# 381
  • Раковски
Мислили ли сте за варианта да има шкафове на тая стена, тоест кухнята да е на "П". Разбира се ако има място.

# 382
  • Раковски
Здравейте на всички!
Моят избор е почти направен.. Бяла кухня от "Диалог".. Просто ще ми бъде приятно да следя вашите мнения и предложения, пък може и да ме разколебаете повечко Simple Smile

Бяло какво? Боя, акрил, супергланц?

# 383
Мислили ли сте за варианта да има шкафове на тая стена, тоест кухнята да е на "П". Разбира се ако има място.

Ще стане много тясно, затова няма да има шкафове

# 384
Здравейте на всички!

Бяло какво? Боя, акрил, супергланц?

Не съм запозната много, но мисля че този вариант най-много ми харесва http://www.dialogbg.com/?page=2&id=1&sub=6 , все пак затова се включвам-за да ми помогнете  Confused

# 385
  • Пловдив
KaRoLa ,вариантът с плочки до долу не може да ме грабне,малко старомодничко ми се струва.Ако котлоните останат там където са на снимката,мисля че ще има проблем с ламперията.shadowman,е предложил добър вариант,но явно при вас е неприложим.Мисля си ,дали няма да е добре да направите един дълбок  19 см  шкаф долу(в готов вид 15см) ,за подправки ,олио със плъзгащи врати  и отгоре може да си имате плочките.Ще стане по-естетично някак си.
mishell87,от мен може да получиш само адмирации,не и разколебания относно бялото.На снимката от линка ти пише,че кухнята е от лакирано дърво с изразен  релефен фладер,който явно прозира под белият лак.Вчера видях такава кухня и ми хареса.

# 386
Според мен, каквото и да правите с тая стена, трябва да се връзва с гърба зад печката, както и с гърба зад мивката. Определено е по-добре да заложите на повърхност, която лесно се чисти. Мисля си най-вече за печката.
Може и плочки, ама не от този тип като сегашните, а някакви красиви, по-интересни. Ето например това -

# 387
Благодаря ти nelina_london! Все пак това е само вариант, зависи какво ще поискат за тази кухня. Предполагам, че тази кухня може да излезне доста скъпичка, но до другата година докато започнат да ми изготвят проект предполагам, че ще падне цената. На това се надявам искренно, все пак разполагам с ограничени финанси и не мисля да се изхвърлям на нещо над 5000лв. Simple Smile

# 388
  • Пловдив
На това се надявам искренно, все пак разполагам с ограничени финанси и не мисля да се изхвърлям на нещо над 5000лв. Simple Smile
Peace
И аз не обичам да хвърлям луди пари за нещо,което след 5 години може да поискам да променя.Най-важно е да се заложи на функционалността.После със сравнително по-малко средства се сменят вратички и плотове,като ти омръзнат тези.Макар,че 5 хиляди си е една доста добра сума!

# 389
На това се надявам искренно, все пак разполагам с ограничени финанси и не мисля да се изхвърлям на нещо над 5000лв. Simple Smile
Peace
И аз не обичам да хвърлям луди пари за нещо,което след 5 години може да поискам да променя.Най-важно е да се заложи на функционалността.После със сравнително по-малко средства се сменят вратички и плотове,като ти омръзнат тези.Макар,че 5 хиляди си е една доста добра сума!

Така разбрах по форумите. Специално за кухни "Диалог" цените са такива, но естествено ако ми кажат и по-малко изобщо няма и да се замисля-веднага купувам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт