Нашите кухни - тема 45

• 91 791
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
разстоянието между моите горни и долни шкафове е 42 см, само шкафа над мивката и този с вградения абсорбатор са на стандартната височина. много е удобно и нямам проблеми, даже този над мивката съжалявам че не го направих на 42 см. предполагам че сте гледали снимки на американските кухни - измислено е и е удобно, поне на мен. за тези, които обичат да си накачват прибори по гърба на кухнята не е удобно, но аз мразя да ми се мотае нещо по плота и съм сгтрашно доволна,  при такъв горен шкаф 92 см монтиран на 42 см от долния ред се сдобих с още един рафт, който е достъпен, а не е а тавана да речем. но всичко е въпрос на вкус и лична преценка все пак.

# 631
  • Пловдив
Моята кухня би трябвало да е готова вече,за съжаление не можах да я видя завършена.Преди 2 дни щракнах една снимка,но все още котлонът,мивката ,блендата и един шкаф ,не бяха монтирани.Наложиха се промени.Не ме огря със стъкленият гръб,защото на никой не му се рискуваше да катери до четвъртият етаж,с тясно стълбище,въпросното стъкло с дължина 240см.Като цяло съм доволна от резултата,въпреки промените .Ще изчакам брокерката да щракне няколко снимки и да ми ги прати.Вероятно другата седмица.пускам ви тази снимка за да ви покажа само цветовете.
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/proekti.699703.28495032
И аз чакам  с нетърпение да видя кухните на bugaboo и fever.

# 632
  • София
nelina_london, супер! Ще чакаме и другите снимки, но от това, което виждам, се е получило чудесно. Може ли да кажеш масата откъде е?

Момичета, има ли някоя от Вас кухня с плот от китайски гранит G687 и ако да - какви са Ви впечатленията за  качеството му?
Благодаря предварително!

Ние сме с такъв, но отскоро и засега нямам достатъчно наблюдения. Казаха ни, че за съотношението цена-качество е доста здрав и добър.

# 633
  • София
nelina_london, супер! Ще чакаме и другите снимки, но от това, което виждам, се е получило чудесно. Може ли да кажеш масата откъде е?

Момичета, има ли някоя от Вас кухня с плот от китайски гранит G687 и ако да - какви са Ви впечатленията за  качеството му?
Благодаря предварително!

Ние сме с такъв, но отскоро и засега нямам достатъчно наблюдения. Казаха ни, че за съотношението цена-качество е доста здрав и добър.
Емче, би ли казала какъв гранит е, от къде и енетуално цената му - на кв. м или като обща сума ако знаеш плота ти колко е голям? Благодаря!

# 634
  • Севлиево
И моята кухня в момента се монтира. Май много кухни вече има за показване, което е чудесно. Зимата ще си готвим в тях с кеф. Направо вече нямам търпение да се махна от квартирата и да съм си в свои води.

# 635
Nelinaя честито!  bouquet
От сега си личи, че е станало супер. Това, което виждам много ми харесва и с нетърпение чакам кухнята. Мисля, че всичките ти притеснения относно избора на цветове, трябва да отпаднат.  Peace

# 636
Май много кухни вече има за показване,
Момичета, чудесно...и аз нямам търпение   Peace Надявам се довечера след работа да гледам снимки на новите ви кухни  Hug
Междувременно може ли да споделите мнения и отзиви за вашите фурни и по какви критерии сте ги избирали ето ТУК, че  ми е абсолютна каша в главата, а предстои избор    Crazy

# 637
  • Севлиево
Аз не мога да помогна за фурната за вграждане. Преди две години си купихме печка тип Раховец на Дипломат и смятам да си я ползвам в новата къща. До някое време като издаде багажа смятам да си купя такава за вграждане, но дано не е скоро. Надявам се да съм доволна още дълги години от Дипломата.

# 638
  • София
Момичета, има ли някоя от Вас кухня с плот от китайски гранит G687 и ако да - какви са Ви впечатленията за  качеството му?
Благодаря предварително!
Емче, би ли казала какъв гранит е, от къде и енетуално цената му - на кв. м или като обща сума ако знаеш плота ти колко е голям? Благодаря!
Ето като този е , но не знам от къде точно го закупуват, на нас ни го прави фирма, която се занимава с това. Ето и една снимка , където сравнително се вижда като вид и цвят.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 19:17 от em4eto

# 639
  • София
Момичета, има ли някоя от Вас кухня с плот от китайски гранит G687 и ако да - какви са Ви впечатленията за  качеството му?
Благодаря предварително!
Ето като този е , но не знам от къде точно го закупуват, на нас ни го прави фирма, която се занимава с това. Излезе ни общо за материал и работа 815 лв -за плот (205 см/64 см) с подлепка ПДЧ отдолу и гръб (205/60 см + 60/64см и 60/45см отстрани). Ето и една снимка , където сравнително се вижда като вид и цвят.
Много ти благодаря за изчерпателния отговор! Само да те помоля за името на фирмата - тя прави и кухнята ли?

# 640
  • София
Не, кухнята е от Икеа. Ще ти пиша на лични за фирмата.

# 641
  • София
Не, кухнята е от Икеа. Ще ти пиша на лични за фирмата.

Благодаря, ще очаквам!  Simple Smile

# 642
  • Някъде на път....
И моята кухня в момента се монтира. Май много кухни вече има за показване, което е чудесно. Зимата ще си готвим в тях с кеф. Направо вече нямам търпение да се махна от квартирата и да съм си в свои води.
Хайде, и аз чакам да видя снимките!  Peace

# 643
  • Пловдив
И така, дами и господа, позволете да ви представя макар и в недовършен вид, моята кухня, която, както се изрази майсторът, се оказа изненадващо добра комбинация:

http://streetmoto.snimka.bg/properties/kuhnya.691088.28498499
На живо изглежда много по-добре, честно казано.
Искам специално да благодаря на всички, които ми помагаха със съвети и най-вече на тези, които настояваха за белия плот (те си знаят кои са Wink, страхотно се получи.
Моля да се абстрахирате от недовършената каса на вратата, мъжа ми е обещал все някога да ги довърши и аз храня надежда да доживея този сюблимен момент. Не съм снимала допълнителния странен шкаф, който ще е до хладилника на стената от другата страна на вратата, но тази част от стаята в момента не става за снимка.

# 644
Браво, bugaboo ! Със здраве да си я ползваш, много е готино това лилаво! Като я довършите още повече ще си я харесаш, да знаеш! Peace
Браво и честито и на Nelina_London! Това ъгълче, което е показала изглежда мн. добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт