Chanel

• 101 430
  • 616
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Само ти ли не го усещаш? А околните? Да не би да свикваш с миризмата.... Thinking От летището в Истанбул съм купувала парфюми и винаги са били 100% оригинални Peace

# 571
 Съпругът ми също не го усеща много,а и като пръсна дрехите, на другия ден се усеща едва едва.Дори днес се  напръсках порядъчено с него,но уви ефектът е същия.Просто съм в недоумение,защото цената му не е никак малка.

# 572
  • Бургас
Само да спомена , че откакто е реформурлиран не е толкова силен както преди и траен , същото важи и за Опримиер. Преди седмица с моята майка която обожава Шанел 5 отидохме да си го купи, но тя е ползвала старата версия и изобщо не й хареса, купи си Коко.
При мен е траен , просто не е шлейфов , а стои близко до кожата до другата сутрин . Пудрата за тяло обаче е уникално трайна  Heart Eyes .
И пак зависи от кожата , хормони и всичко Wink , не се притеснявай . Иначе моята приятел веднага ме разбира кога съм с Шанел.

# 573
Аз не мога да харесам chanel 5 - много ми е странен, може би не ми е на годините , имам коко и шанс и са много трайни и са любимите ми парфюми.

# 574
  • Бургас
Преди и аз не харесвах 5-цата но с напредването на годинките  Joy това се промени, докато Шансовете може би никога няма да ми харесат, може би... и Коко Моадмазел .
Коко Ноар и 5-цата са фаворите за специални дни, поводи и настроения .

# 575
  • Belgium
Дам, Петицата и аз я недолюбвам. Просто ми мирише на стари аристократки, луксозен следобеден чай и дантели  Mr. Green

Но О Премиер ми е вечна любов, скоро пак тряба да го подновя  Heart Eyes

# 576
  • Франция
Шанел реформулираха всичко по-миналата година и един от основните ефекти е, че направиха всички стари парфюми по-тихи и прибрани. Аз съм също супер недоволна от това, но хората си следват съвременните моди и нагласи  Rolling Eyes
Имам останали няколко капки от стария Шанел 5 edp и го пазя за най-специални случаи, но като свърши, не знам дали ще го подновя.

# 577
  • Бургас
Просто няма да забравя реакцията на моята майка след като подуши 5-цата  " не , не е това , не ми харесва" .
С О премиер имам забавна случка , но тази година се сдобих вече с новата му бутилка , но има разлика и в аромата . Въпреки всичко е голяма любов за мен  Heart Eyes .
Йоан Владимир не разбирам тези модерни тенденции ...също не ги долюбвам
 п.с. обожавам твоите писания за аромати  Heart Eyes   Blush

# 578
Аз не мога да се сработя с фдт Виталюмиер. За първи път ми се случва да не ми хареса фон дьо тен на Шанел, имам всички продукти за лице. Изчезна от лицето ми, все едно нищо не съм нанесла. Днес  го нанесох върху флуид Ибуки, който по принцип много ми се сработва с другите фон дьо тени, лицето ми малко беше влажно и след това леко минах отгоре с пудра на Шанел. Не ми се е случвало с никой друг продукт на Шанел - фдт, сс крем... всичко, за което се сетите за лице от декоративната козметика на Шанел, аз го притежавам и използвам. Много странно ми се струва, утре ще се опитам да го нанеса върху друга основа и леко да го напластя. но нямам нужда от напластяване, кожата ми е без червенини, без неравности... Много странно.

# 579
Бих искала да попитам някой,който е ползвал Шанел 5 за трайността на парфюма.Съпругът ми го закупува от летището в Истанбул,но проблемът е ,че след като се парфюмирам ,само след час,два уханието му е много слабо.Благодаря предварително.
толкова е траен, че го пръскам само веднъж.

# 580
  • в 1001-та нощ
Аз не мога да се сработя с фдт Виталюмиер. За първи път ми се случва да не ми хареса фон дьо тен на Шанел, имам всички продукти за лице. Изчезна от лицето ми, все едно нищо не съм нанесла. Днес  го нанесох върху флуид Ибуки, който по принцип много ми се сработва с другите фон дьо тени, лицето ми малко беше влажно и след това леко минах отгоре с пудра на Шанел. Не ми се е случвало с никой друг продукт на Шанел - фдт, сс крем... всичко, за което се сетите за лице от декоративната козметика на Шанел, аз го притежавам и използвам. Много странно ми се струва, утре ще се опитам да го нанеса върху друга основа и леко да го напластя. но нямам нужда от напластяване, кожата ми е без червенини, без неравности... Много странно.

Виталюмиер ФДТ има в 3 формули - коремообразен, компактен и прахообрзен. И трите съм имала - компактният е много фин е невидим, буквално - все едно нищо не слагаш. Прахобразният с бялото кабуки е покривен, както и кремообразния. Хареса ми само прахообразния и ползвам само него от трите.

Ти за компактния ли питаш?

# 581
Виталюмиер прахообразен с бялото кабуки е най-любимия ми продукт за лице на Шанел. Силно покривен при мен.

Новата реформулировка на Шанел №5 ЕДП трае значително по-малко от старата версия за съжаление. Наполовина е смъкната трайността и рядко изкарва над 6 часа.

# 582
От пудрата и от кремообразния съм изключително доволна.
Става въпрос за http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-foundation-v … e-91101/sku/91104.
От ето този продукт съм изключително недоволна. Купих го по време на празниците от Хародс, но едва сега го разпечатвам. Ще пробвам утре върху друга основа.

# 583

Новата реформулировка на Шанел №5 ЕДП трае значително по-малко от старата версия за съжаление. Наполовина е смъкната трайността и рядко изкарва над 6 часа.
И аз това забелязвам. И Eau Premiereми е по-траен при мен от No°5. Имам от старото издължено шише и сега се чудя дали новата версия няма да е по-нетрайна  Confused Скоро ще ми свърши и ми се иска да го купя пак.

# 584
  • София
От пудрата и от кремообразния съм изключително доволна.
Става въпрос за http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-foundation-v … e-91101/sku/91104.
От ето този продукт съм изключително недоволна. Купих го по време на празниците от Хародс, но едва сега го разпечатвам. Ще пробвам утре върху друга основа.

Аз много го харесвам този и ползвам често,даже вече ми свършва.Има много леко покритие и отгоре слагам Виталюмиер прахообразната пудра-фдт  или свободната пудра на Шанел.Много ми харесва как става.Само фдт ми дава много сочен и озарен вид Heart EyesДа не си с мазна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт