ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 608
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Дано се поучим и от Станка, и от Данчо!!!!!! Praynig

-----------------------------------------------------------

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол

Joy  Joy  Joy Много е весело и ободряващо. Може ли да ми кажеш от къде си го взела?

# 301
Лека нощ! Дано утре (т.е. вече днес) да имаме само поводи за радост! bg

# 302
  • София
На Болт не му ли омръзна вече да печели медали.. Дори не се напъва..  Mr. Green 

Даже и кученце може да си поразходи, както каза коментаторът вчера, с такава лекота бягаше...даже се оглеждаше отляво и отдясно  Laughing

Такива спортисти, които си защитават титлите са страхотни  Peace

# 303
Думите на Станка пред БГ журналисти (източник спортни.бг):
"Загубих както винаги, какво да кажа. Точно когато не трябва се дъня, това е най-лошото. Поне имам медал. Не трябва да гледаме дали съм най-добрата от българите. Ще има още медали, просто трябваше някой да пробие. Всички наши олимпийци са добри. Радвам се, че поне някакъв медал има."

"Грешка пак, пак подценяване. Не бях концентрирана на 100 процента и точно когато не трябва, губя срещата. Това е, сама съм си виновна. Връщане назад няма. Като загубиш веднъж, всичко свършва. Лошото е, че се случва редовно. Това е голям позор, но връщане назад няма и трябва да си носим кръста"

# 304
не можах да спя снощи заради Станка... много мъчно ми стана и тук въобще няма никакво значение златото за България, а мечтата на Станка...  Sad
Дано го преодолее бързо и разбере, че всички я подкрепяме и не златото е важно, и стига с тези медали! Тя се е доказала не веднъж или два пъти...  Hug

# 305
плуване:
14:00 часа Петър Стойчев (плувен маратон)

художествена гимнастика:
14:00 и 15:18 часа Силвия Митева (квалификации – 3 и 4 уред)
16:50 часа България ансамбъл (квалификации – второ съчетание)

борба:
15:00 часа Радослав Великов – Николай Ноев (св.стил, кат. до 55 кг, квалификации)
16:00 часа Кирил Терзиев – Садех Саед Гударзи (св.стил, кат. до 74 кг, осминафинал)

волейбол:
17:00 часа България – Русия (полуфинал)

бокс:
17:30 часа Тервел Пулев – Олександър Усик (категория до 91кг, полуфинал)

# 306
  • при моите деца .....
Много добра и скромна е СТАНКА! Ще осъществи мечтата си!
Стискам палци на всички наши състезатели!

Само по повод коментаторите - имам позната, която пише до БНТ по повод некомпетентни коментатори и след мейл за коментаторите след спечеления медал, ето какво е развитието - копирам коментара й от ФБ
"Току-що си погледнах мейла и от БНТ1 спорт анонимно са ми отговорили да си пия редовно хапчетата. Така е, некадърниците в нашата страна не само, че не се притесняват, ами и се обиждат и лаят още повече!!!"

# 307
  • Варна
Станка е велика! Какъв човек само!

Мъчно ми стана за нея - как само се разплака, милата. Дано не се откаже от спорта и да спечели олимпийски златен медал в Рио с туш срещу рускинята!  Hug Heart Eyes

Болт се разходи в последните метри, можеше съвсем спокойно да подобри рекорда. Голям шоумен е обаче. Поздравления и за Блейк, който все пак е първи сред земляните. Болт, както се разбра, е от друга планета.  Grinning

Успех на Пулев (мисля, че психически е много подготвен), на Стойчев в маратона, на волейболистите и на гимнастичките! Сигурна съм, че нашите момичета ще накарат залата да затаи дъх и да избухне след това в неистови аплодисменти!  Heart Eyes

# 308
  • при моите деца .....
Станка е велика! Какъв човек само!

Мъчно ми стана за нея - как само се разплака, милата. Дано не се откаже от спорта и да спечели олимпийски златен медал в Рио с туш срещу рускинята!  Hug Heart Eyes

Успех на Пулев (мисля, че психически е много подготвен), на Стойчев в маратона, на волейболистите и на гимнастичките! Сигурна съм, че нашите момичета ще накарат залата да затаи дъх и да избухне след това в неистови аплодисменти!  Heart Eyes
Присъединявам се към пожеланията за успех!
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 309
Скрит текст:
Състоянието на българския спорт, през очите на Томислав Русев
 - http://gong.bg/view_article.php?article_id=54692 - 25 август 2008 18:25 - колко актуално и след 4 години.......За справка - на зимната олимпиада, за която предсказва Томето,че няма да имаме нито 1 медал - най-доброто представяне е 7-то място на Жени Раданова.......

# 310
Скрит текст:
Състоянието на българския спорт, през очите на Томислав Русев
 - http://gong.bg/view_article.php?article_id=54692 - 25 август 2008 18:25 - колко актуално и след 4 години.......За справка - на зимната олимпиада, за която предсказва Томето,че няма да имаме нито 1 медал - най-доброто представяне е 7-то място на Жени Раданова.......

Маме,
Скрит текст:
Коментарът не е много коректен, ние никога не сме имали някакви супер постижения в зимните спортове като изключим биатлонистките.

НО спортът ни е на последни издихадия всички го виждаме.

Борбата, бокса, художествената и волейбола са изключения!
Правилото са всички останали спортове.

Това е положението - базите са хотели и кръчми.
Децата са по улиците или блеят пред компютрите, вместо да са на игрищата, които пък са паркинги и гаражи.
Сега искат и последното което е останало - хижите, да разсипят.

Верно е, че още има ентусиасти, които се опитват да се борят с всичко и всички,
но това ще стават все по-епизодични проблясъци.

# 311
Скрит текст:
Да, съгласна съм...Ти изслуша ли коментара и контекста за Зимната Олимпиада?

# 312
Скрит текст:
Да, съгласна съм...Ти изслуша ли коментара и контекста за Зимната Олимпиада?

Скрит текст:
Да изслушах го.
Томислав е пълен лицемер, когато му изнася критикува като истински журналист, когато трябва да се подмазва на определени футболисти или политици вади четките, и парцалчетата да полира Его-тата.

# 313
Скрит текст:
Като всеки журналист в България, не е изключение и Томето......Но...за конкретното изказване - има много точни попадения.......Залитания има, не отричам, но с повечето неща съм съгласна......

# 314
Скрит текст:
Като всеки журналист в България, не е изключение и Томето......Но...за конкретното изказване - има много точни попадения.......Залитания има, не отричам, но с повечето неща съм съгласна......

Скрит текст:
За отрезвяване изслушай, което и да е негово интервю с Бербатов или Стоичков.
Как един такъв въпрос не им зададе?
Едното леке спря да играе за националния, защото вече нямаше полза, а другия да не спря да върти далавери, заради някоя друга хилядарка, но на цялото им поколение онова 4-то място ни затваря очите.

Критикува, защото му изнася.
НО дори и в тази пламенна реч
1. Защо не критикува Стефка и БОК така чудесния си коментар? Защото после тя няма да го погледне за интервю и ще си остане с коментарите за чудо и приказ.
2. Защо не критикува Федерациите които всъщност смучат парите за спорта? Заради същото, защото няма да има кой да му даде пукнато интервю след това!
3. Защо критикува само хрантутниците в министерството, които са 10-15 човека и от тях на практика нищо не зависи?

Общи условия

Активация на акаунт