Himalaya Herbals

• 83 087
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добри са!
Само за хранителните добавки имайте предвид, че за Европа има по-малко активни съставки, т.е. ако ходите до Индия се запасете с оригинални.
Ама разбира се,всеки ден отскачаме до Мумбай да си пием кафето.
От няколко дни ползвам Кларина - никакъв ефект не забелязвам.Третирам неуспешно 2 пъпки след ФДТ (казвала ли съм колко мразя ФДТ,пудри,праймъри,коректори и подобни химични боклуци,от които задължително получавам обрив) Чакам от Бг Пурим,за който също нямам голями очаквания.
Продължавам да пия добавката нийм,вече седмица.Не съм сигурна какво точно трябва да очаквам,но и не ми вреди,така че...

# 286
  • София
Добро утро момичета Wink

давам отчет за кремчето при 1 мазане Wink
- кремчето попива в кожата за няколко минути
- доста икономично е ( от другите кремове винаги ми се е налагало по-голямо количество да слагам)
- на сутринта кожата ми беше наистина мекичка

за по сериозни отзиви мога да дам поне след 2 - седмична употреба Wink

п.с и бабълчето си е взела кремчето , така че ако чете темата може да се включи и тя с отзиви Wink

п.с в лили кремчето е 8 лв и някакво стотинки Wink

# 287
  • София
Здравейте... да дам отчет за някои от продуктите.
пия от известно време Пурим и Септилин и лицето ми така се изчисти, че дори нямам нужда от ФДТ.
Преди цикъла все пак ми излезе една пъпка. Мазах я с крема Кларина, но не видях голям ефект.

# 288
А пък аз от миналия четвъртък пия Пурим и Септилин и днес имам 3 огромни червени пъпки без връх (по принцип никога не ми излизат такива чудеса!) , все пак си мисля че не е от хапчетата, макар че нищо друго не правя на лицето си, нито на храненето си... По приннцип съм забелязала,че всичко, било то витамини, кремове, лечебни отвари, ми действат много късно, поне месец-два използване, затова и не смятам,че след няма и седмица мога да отсъдя резултат, но реших да споделя засега  Simple Smile

# 289
  • Пловдив
А къде в Пловдив продават козметиката от тази серия?

# 290
Ето моето ревю за ексфолианта с орех, нещо не се разбрахме с него...

http://maquilab.blogspot.com/2012/09/himalaya-walnut-scrub.html

А къде в Пловдив продават козметиката от тази серия?

Аз си го взех от аптеката на ъгъла между Централна гара и автогара Юг, но трябваше да ми го доставят от склада, че го нямаха в наличност, имаше много малко неща. Друга аптека, в която ги има, е на пешеходния мост Simple Smile

# 291
Взех си аз Кларината и антисептичния, голям мерак ми бяха. Изчаках две седмици, за да си изкажа мнението.
Който се чудеше, дали Кларината ще помогне за подкожни пъпки - отговарям да. На мен рядко ми излизат подобни чудеса, но се справих в рамките на няколко дни.
За първи път през живота си обаче, имах черна точка. Една единствена, та я бях нарочила за новоизлязла бенка, и бях в готовност да тичам до дерматолога. В режима си имам веднъж седмично маската с нийм. Та след нея, разбрах, че това (слава богу) не беше бенка.  Mr. Green Много съм и благодарна! Кларината я довърши.
С две думи - доволна съм от продуктите на марката.  Peace

# 292
С огромно разочарование споделям,че съм напълно разочарована от Пурим и Септилин...! Такъв кошмар отдавна не си бях докарвала до главата. Две седмици успях да издържа да ги пия, още на първата седмица три огромни червени пъпки, на следващата още повече, придружени с по-малки такива, просто ужас! А аз си мислех,че най-лошото, което могат да ми причинят тези хапчета е да нямат никакъв ефект  Laughing . Спрях ги вече и ще си "ближа раните"/лекувам обрива  Sad . Тръгнах да ги пия заради едни миниатюрни пъпчици до устните, които се виждаха само ако изпъна кожата там, сега съм като болна от шарка  ooooh! Не мислех да пиша мнение, защото всички други са положиелни, но реших че е редно ако подобно нещо сполети и други момичета.

# 293
Фрея, не са всички положителни.  Hug Всяко мнение е ценно. Няколко страници по-назад се обсъждаше, че често добавките имат подобен ефект, защото пречистват, и трябва да избива.
Надявам се скоро да ти мине! Успех Simple Smile

# 294
И на мен ми хрумна това за пречистването, но просто не мога да издържа да се чистя по този начин  Grinning . Смешно ми е като говоря, но ми се плачеше миналата седмица... Дано не се случва на никой  Sad

# 295
Разбирам те. Мисля, че експериментите ти с марката свършиха Grinning
Успех все пак, дано бързо се изчисти, и да се похвалиш.  Peace

# 296
  • София/Горна Оряховица
Мисля, че Жаки премина през подобен етап.
Ти си решаваш дали искаш тези токсини да бъдат в теб Wink.

# 297
Ми не искам да са в мен , но не мога да издържа на пречистването, така че...  Wink Да за жалост май приключих с марката, макар да имах скромен опит  Grinning

# 298
  • София
Момичета вижте на какво попаднах.. става въпрос за крем за тяло на Хималая.. не знам колко е реално, но да го постна newsm78
http://news.data.bg/2/bulgaria/384835/ужасяващо_козметика_съсипа_жена

# 299
  • в 1001-та нощ
хм, вероятно е направила алергия, а след морска почивка кожата е и доста уязвима  newsm78

хубаво е всеки продукт първо да се пробва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт