Тони,стиснати палци от мен
как е пострадал ТМ 
вери тенкЮ на Нандисима и Тони за рецептите
ще бъдат чинно предоставени на майка
вие да не си помислихте,че съм решила на дърти години да се изявявам като кулинарка 
за по-лесно може да ми напишете примерно дневно меню 
хахахаха,Фанах кой не ме чете

яденето засега го оставяме на мира и започвам по част от другите теми

приема се
обаче се сетих нещо да те питам - нямахте ли вие проблем със стъпването на пръсти? ако е така,какво стана,има ли някакво развитие?(болдвам го умишлено
)ейййййй,Мушанооо,шЪ тЪ изФърлям от темата - ми той Господ давал,давал,че май всичко за мен ти е дал ПАК на теб
завидях ти(къде благородно,къде не чак толкова
)за тва дете
почвайте да бебеправите,не ми чакай Нова година и `нам кви си празници,че да може да има време и за трето...четвърто...пето
жив и здрав да ти е големия мъж 
ам` да,ти правиш всичко възможно тва да се случи,ноооо добре,че съм от по-паметливите

много,много съжалявам да чуя всичко това,което ти се е случило
хората са пълни неблагодарници,това е нещото,което със сигурност научих през съзнателния си живот 
не се притеснявай да споделяш И лошите неща - така нЕма съм сама тук

Нандисимооо,къФ ти беше въпросът за обувките
аз ги мернах,но първо бяха момичешки(което е разбираемо) и никога не сме имали такива и второ - май никога сме нямали обувки с мека подметка 

отново ще ти кажа - welcome to the team

и по тоЗ повод искам да кажа,че никога не бих се излъгала да имам второ дете
ей от това ми стана много мъчно...
По този повод да ви питам, но подозирам, че пак ще съм само аз с този "проблем"-
Вашите момчета, кичат ли се с вашите аксесоари за коса и с бижутата ви? Рафко е вечно накичен, милия, аз диадеми почти не слагам, обаче ги вади и си ги слага по косата, откъде знае, че са за там, идея нямам?! Гердани по врата, гривни по ръцете..И като сложи гривните, понеже са му големи и стои като закачалка, с разперени ръце, за да не паднат..И ходи така горд и наперен

Отделно ми е обувал и обувкте с токчета..добре, че е малък за полово самоопределяне, иначе бих се сериозно притеснила

ще ти се да сте само вие
знае всяко нещо за какво служи,най-често използва по предназначение четката ми за руж и гланца за устни...синджирите се слагат обезателно на врата,а диадемите на главата

бтв и аз някак ли Уекинко се бях притеснила от тоЗ факт,но се надявам да не стане някоя грешка ей така между другото

дано се разминем само с метросексуалност

в интерес на истината що имам чувството,че това нещо го има при всички момченца в ранна детска възраст,или бъркам....

кой каза пъп
не стига,че дълбае в неговия като обезумял(как не му е гадно не знам),но на всичкото отгоре ми вдига блузата,намира моя и почва да дълбае и в него искам да ви кажа,че моя синковец не показва никой от органите си къде се намира,репертоара му е доста беден откъм истински думи,японския му се подобрява всеки изминал ден за сметка на това,но като цяло е най-дивото дете У темата и никой не може да ме убеди в обратното

разказвам ви случка от вчера и се дигам,че от хиляда цитати и подцитатчета,поста ми сигурно пак стана километричен(нормално е да не може да ме изчитате
стоим в парка(кво казах,стоим хахаха)той бяга като бесен в парка,а аз търча след него и пристигат баба и внуче(година и 9 месеца).сядат на едната пейка един до друг и детето не мърда от мястото си,моя се навря веднага в тях и почна да се катери да сяда до тях,да бута момченцето,да им говори нещо...по едно време бабата изважда банан за детето и ми казва да отчупя на моя,отчупих аз от хорска срама и му го дадох,да ама не,иска още....махнах го аз оттам и викам айде ще се върнем онова като изяде банана,като междувременно чувам бабата да го подтиква по-бързо да яде,за да не дразни моя.минава време,онова още преживя там,при което аз моя вече едва го удържам и в това време бабата ме пита нещо и аз за секунда изпускам моя от очи за да ѝ отговоря и в момента,в който го поглеждам той вече беше иззел банана на детето и го натикваше в устата си!!!
това дете е истински пожар бе хора,разберете ме правилно!
няма спирачки,изключително жизнен и енергичен,нищо не е в състояние да го умори

а повечето деца,които са покрай нас,нямат нищо общо с това чудо - или те са прекалено вяли,мудни и кротки,или моя има някакъв сериозен проблем....
ооооооо,забравих - имам въпрос,по който държа да вземете отношение

до колко татковците помагат в отглеждането на децата ви?
п.п.изчезвам,отивам да пия кафе и да пуша цигари,че тва ще ми остане
) и никой не знае какво ми е - хематом ли е, миомен възел ли 
Да не говорим, че всички деца, които познавам и вече са ходили са болни от третия ден
Търси си правата до дупка и не им се давай, Джуфчето ти е дала добри съвети
Например днес малката стана в 7,30 и баща ѝ стана с нея и я нахрани. Аз станах в 8,30
, че мъжо в неделя работи и аз сама с двете - Уекинко полудявам.
. Майка ми ще се пенсионира след няколко дни и си намери да се занимава с едно детенце в многото свободно време, което тепърва ще има. Да ама учебната година започна, а майката на детето трябва да ходи на работа и познайте кой се уреди с ученичка за 3 седмици
. Аз лично бях категорично против, щото все още имам желание да си гледам мойто си дете и ни най-малко ми се занимаваше с чужди
). И така вече 2 седмици аз вземам момиченцето от училище и учим заедно у тях уроците и пишем домашните, а в това време дядо и внуче се гледат и разбират чудесно.
. Заспива в най-добрия случай час и половина след като сме отишли в леглото и то при условие, че е станал преди 7. Ако сутринта се е наспал не ми мърдат 3 часа приспиване. То не е яздене, не са маймунски номера, скачане, бой, хапане. Абе изобщо детето е решило, че щом сме в леглото заедно и не е тъмно, значи е време за луда игра.
и се изнизах по тирлици