Намаления 2012

• 109 311
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Днес гледах едни пухенки на Бенетон, не знам дали са същите, но ми се доплака. Пухът се беше свлякъл, на ръкавите го нямаше хич, пък по шевовете си беше само плат. Иначе изглеждаха много добре, но не съм сигурна, че това ще топли.

# 181
  • София
Момичета, благодаря за инфото за Некст и Карфур. Ако мога ще отида другата седмица. Аз вчера бях в Дика на Витошка. Много малко намалени неща са останали. Имаше хубави летни панталони лен+памук за 29,90 и аз си взех един Simple Smile

# 182
  • У дома !
Много хубави зимни якета-пухенки за дечица видях днес по 69 лв на Витошка в детския Бенетон!
  bouquet
Обърна ли внимание дали имаше като за по-големи деца?

Да ,обърнах внимание! Имаше всякакви размери! Дори от момичешките си мислих да пробвам за 14 г. защото размера е голям и щеше да ми стане като го гледах Laughing но не го пробвах за да не ме яд,бях тръгнала да купувам друго  и имах огроничени средства..... Confused

# 183
50% намаление има в Геокс в Сердика център; много хубави обувки има за деца повечето за около 50-60 лв. ;при тези цени се чудя кой ще пазарува от КиК, качеството е несравнимо за мен; и другото определени модели останали по 1-2 бройки много намалени само за да ги изчистят; имаше едни маратонки за 39 лв ама 22 номер, а малката ми е за 23 вече есенно та умрях от яд

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 23:25 от az-mama2

# 184
  • София
Днес минах през Премама. До 70% пише, в момента няма нова стока и всичко е намалено, имат и 15% на бебешки аксесоари. Купих панталон 7/8 за момче за 15лв., момичешка рокля за 19, блуза с дълъг ръкав за 12, дълъг панталон-19лв., къс- 15лв.

# 185
Повечето намаления бяха до 30.08, знаете ли дали сега са по-големи или въобще няма намаления. Става въпрос за Бершка, Зара, Калиопе и т.н.

# 186
  • София
50% намаление има в Геокс в Сердика център; много хубави обувки има за деца повечето за около 50-60 лв. ;при тези цени се чудя кой ще пазарува от КиК, качеството е несравнимо за мен; и другото определени модели останали по 1-2 бройки много намалени само за да ги изчистят; имаше едни маратонки за 39 лв ама 22 номер, а малката ми е за 23 вече есенно та умрях от яд

Да вярно са такива намаленията, но за съжаление Sad  за по-големите деца с номера около 30 и нагоре - цените са около 100лв - за маратонките (гледах ги, понеже ме интерсуват - 29номер).

# 187

Да вярно са такива намаленията, но за съжаление Sad  за по-големите деца с номера около 30 и нагоре - цените са около 100лв - за маратонките (гледах ги, понеже ме интерсуват - 29номер).
oo, не си гледала явно добре, защото аз точно за племенничката търсих маратонки 32 или 33 номер и имаше доста модели по 59 лв. и страшни кецове за 74; всеки чифт си има своя цена и просто трябва да повдигаш подметките една по една Peace

# 188
  • София
Потвърждавам последното. Преди малко ходих в магазина на Витошка, има си юношески модели маратонки и кецове за около 59 до 75 лв. Говоря за номерация 36-39. Друг е въпросът, че на мен и толкова не ми се дават, защото диването рита мач, с каквото му падне и всичко се къса и обелва отпред още на първата седмица. Иде ми да купувам само китайски гуменки за по десет лева, поне да хвърлям без угризения smile3511

# 189
  • София
Повечето намаления бяха до 30.08, знаете ли дали сега са по-големи или въобще няма намаления. Става въпрос за Бершка, Зара, Калиопе и т.н.
Aз от посещението в мола на Цариградско миналата седмица останах с впчеталение, че вече няма никакви намаления по тези магазини.
Търсех мъжки дънки, та понаобиколих и Тера-та и Кенвело и навсякъде имаше нови колекции. Нищо намалено нямаше и в ХМ, или поне аз не видях такова. Wink

# 190
Пффф... H&M пък направиха най-най-мизерното намаление!  ooooh! На най-големите боклуци, които и без пари да ми ги дадат, пак няма да си ги взема!  Crossing Arms

# 191
Днес в Русенския мол все още имаше намаление на доста места. Кенвело имат до 50%, Фокс Кидс и те май така, Уайкики също още имат намаление, като вече новата стока е доста поизместила намалената. Още магазини на известни марки имаха намаления, но понеже не пазарувам от тях и не обърнах внимание.

Аз минах главно заради Карфур, понеже исках да купя долно чаршафче с ластик за детското легло, та и те още имат намаление, но така и не са посмъкнали още малко цените  Tired Миналото лято мисля на края на намалението цените бяха още по ниски.

Имаше също олио по 2,65 ако някой го интересува

# 192
  • София, България
Пффф... H&M пък направиха най-най-мизерното намаление!  ooooh! На най-големите боклуци, които и без пари да ми ги дадат, пак няма да си ги взема!  Crossing Arms

newsm10

# 193
  • SOFIA

smile3501

# 194
Момичета включвам се само да ви кажа,че Геокс на Витошка и в Сердика са магазини на различни собственици ,от тези в мола на Цариградско и Сити центъра и има много голяма разлика в цените в полза на първите!

Общи условия

Активация на акаунт