Намаления 2012

• 109 306
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
50% намаление има в Геокс в Сердика център; много хубави обувки има за деца повечето за около 50-60 лв. ;при тези цени се чудя кой ще пазарува от КиК, качеството е несравнимо за мен; и другото определени модели останали по 1-2 бройки много намалени само за да ги изчистят; имаше едни маратонки за 39 лв ама 22 номер, а малката ми е за 23 вече есенно та умрях от яд
Не се подвеждайте, нищо интересно няма в Геокс, съжалявам, че се блъсках в задръстванията днес и не отидох направо в аутлета, както си мислех. Само летни модели, сандали, и затворени летни маратонки, няма нищо есенно, 2-3 модела зимни...... Ки К, може да са им малко кофти калъпите, но поне целите обувки са от ест. кожа и от вътре и от вън, което за Геокс не може да се каже.
Само си загубих времето днес, да ходя до МОЛ  "Сердика", пиша за да спестя на другите нерви, време и разходки, че със задръстванията по телевизионната кула си е неприятно.

# 196
От facebooka на The Mall публикуваха това: Възползвайте се от голямото намаление в Andrews/, което е в сила от 04.09. до 13.09. 2012 г

# 197
  • София
Имате ли спомен миналата есен дали имаше намаление в Кенвело? Питам за това "Купи за 200, плати 100".

# 198
  • София
Знаете ли дали в Капаска има все още намаления  newsm78

# 199
Имате ли спомен миналата есен дали имаше намаление в Кенвело? Питам за това "Купи за 200, плати 100".

Те в момента мисля са с намаление ДО 50%
Иначе нямам спомен за миналогодишното как беше.

# 200
Едно записче от мен, засега  Whistling

# 201
В Fox Kids в SCC има обявени интересни намаления. Вътре обаче има основно дрехи за деца до 2г. За по-големи беше доста празно, направо са изпразнили магазина  newsm78
Иначе други намаления там не видях. В OVS редяха нова колекция на такива цени, че...  Shocked Shocked Shocked В M&S влязох за да отбележа, че потничетата които чакам за 6лири струват 35лв тук, а бодита за 10 лири тук са 59лв Simple Smile Поразгледах и останалото, но цените са поне два до три пъти над оригиналните в сайта и не си струва да се пазарува изобщо оттам. Кенвело също някакви парцали имаше.

# 202
50% намаление има в Геокс в Сердика център; много хубави обувки има за деца повечето за около 50-60 лв. ;при тези цени се чудя кой ще пазарува от КиК, качеството е несравнимо за мен; и другото определени модели останали по 1-2 бройки много намалени само за да ги изчистят; имаше едни маратонки за 39 лв ама 22 номер, а малката ми е за 23 вече есенно та умрях от яд
Не се подвеждайте, нищо интересно няма в Геокс, съжалявам, че се блъсках в задръстванията днес и не отидох направо в аутлета, както си мислех. Само летни модели, сандали, и затворени летни маратонки, няма нищо есенно, 2-3 модела зимни...... Ки К, може да са им малко кофти калъпите, но поне целите обувки са от ест. кожа и от вътре и от вън, което за Геокс не може да се каже.

Само си загубих времето днес, да ходя до МОЛ  "Сердика", пиша за да спестя на другите нерви, време и разходки, че със задръстванията по телевизионната кула си е неприятно.

маратонката ако не е пролетно-есенна обувка, не знам какво е Sunglasses и какво значи летни маратонки?
иначе за естествената кожа не си права мисля, досега повече от 20 чифта имаме общо всички вкъщи и няма нищо изкуствено Peace

# 203
# 204

маратонката ако не е пролетно-есенна обувка, не знам какво е Sunglasses и какво значи летни маратонки?
иначе за естествената кожа не си права мисля, досега повече от 20 чифта имаме общо всички вкъщи и няма нищо изкуствено Peace
Значи от плат и на дупки, не стават за есенните дъждове. Есенните модели са от кожа, не плат и нямат дупки.
Питах за потвърждение продавачките, да, летни модели са, не стават за идващият сезон.
Загуба на време е разходката до Геокса. Купих КиК от аутлета, ест. кожа от вън и от вътре за 42лв. Добро попадение. Гоекс не винаги са кожа, каквото и да ми говорят за дишащите материи Mr. Green

# 205
Еми то дишаща материя не е еквивалентно на естествена кожа, така или иначе Simple SmilePeace А и от кожа до кожа има разлика и тя идва от обработката на кожата. Така че качеството на обувките зависи от много неща.

# 206
Моделите намалени в момента в Геокса са летни, не дишащи есенни Wink, както казах питах продавачките специално.
Лично аз, си държа на ест. кожа, знам за различните видове обработки, имам приятели с обувен бизнес, и са ми разказвали това онова.

# 207
  • в ябълковата градина
Аз няма да добия впечатления за качеството на обувките Геокс, защото по-намусени и нелюбезни
продавачки от тези в магазина в Мола на Цариградско не съм срещала.
Даже бих ги изхвърлила на момента, ако съм им шеф.
Водят класацията ми и вече го заобикалям.

# 208
Записвам се да следя намаленията.

# 209
Момичета включвам се само да ви кажа,че Геокс на Витошка и в Сердика са магазини на различни собственици ,от тези в мола на Цариградско и Сити центъра и има много голяма разлика в цените в полза на първите!

мерси за инфото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт