Намаления 2012

• 109 156
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ядосвам се понеже чакам това намаление, за да купя нещо качествено на детето си, което по принцип не мога да си позволя на нормална цена. Как няма да ме е яд, като тези хора ни смятат масово за шарани.

# 511
Ядосвам се понеже чакам това намаление, за да купя нещо качествено на детето си, което по принцип не мога да си позволя на нормална цена. Как няма да ме е яд, като тези хора ни смятат масово за шарани.
Шаран е който им ги купува тия неща. Аз не ги купувам, докато не ги намалят, ама реално. Защото знам как яке от 120 лв накрая пада на 24 лв.

# 512
Еми за ядосване си е тази практика. Ако не ги следиш редовно цените, отиваш уж да си напазаруваш намалени неща и гледаш намалението е 50% - от 22 лв на 11 лв. Обаче идва новия сезон и се оказва, че същия този продукт е 16 лв. без намалението. Значи цената от 22 лв е била умишлено напомпана специално за "специалната" цена. Еми, тъпо е  Close

# 513
значи чакаме от 22 не на 11, а на 5  Peace

# 514
значи чакаме от 22 не на 11, а на 5  Peace

а ако не дочакаме ... ще останем без  Tired

# 515
  • Berlin
Е, не може само да ходиш и да следиш цени тук и там ... Нали затова хората разчитат на тези "намаления" все пак.

# 516
Еми за ядосване си е тази практика. Ако не ги следиш редовно цените, отиваш уж да си напазаруваш намалени неща и гледаш намалението е 50% - от 22 лв на 11 лв. Обаче идва новия сезон и се оказва, че същия този продукт е 16 лв. без намалението. Значи цената от 22 лв е била умишлено напомпана специално за "специалната" цена. Еми, тъпо е  Close

Абсолютно. Тъпо е и аз побеснявам, защото точно за Коледа няма как да изчакам да януари и февруари да купувам играчки и подаръци. И те го знаят много добре, затова за разлика от целия цивилизован свят при нас си има традиционно Коледно Увеличение.

# 517
за това изразът "за бога братя не купувайте" е много икономически смислен.  Joy Joy колкото и безумен да ни се струваше навремето.
Щом едно нещо се купува на една цена, значи то ще се продава на тази цена. Това е.

# 518
20% намаление в онлайн магазина на Капаска

# 519
35% off в MUAstore.co.uk + free shiping

# 520
  • София
И аз днес се нервирах лекичко...
Имах работа в Галакси център и реших да надникна в Спридер. И ааа - изненада, при това приятна! Плакат: 60%  намаление на всички дрехи: мъжки, дамски и детски. Отивам аз в детския сектор - хмъхъ, брей май нещо не схващам. Виждам една дама от персонала и любезно питам дали аз недовиждам нещо или няма намаление. Отговаря ми се, че има намаление на един щендер (разбирайте на около 20-ина парцалчета). На въпроса ми защо на входа е написано, че намалението е на всички дрехи, мадамата небрежно ми отговоря, че е допусната грешка.  Mr. Green

# 521
  • I want it all and I want it now.
В НМ беше същото  Mr. Green Намаление на няколко парцал-чета на отделен щендер.  Mr. Green Това преди няколко седмици. Аз чакам в Хиполенд  Peace За съжаление по чуждестранните сайтове излиза най евтино.  Peace

# 522
Мацки,
последните 2 случая си плачат за КЗП, ако ви се занимава, пуснете по един сигнал.

# 523
  • Berlin
За H&M май пишеше, че е на някои неща, не за всичко. Peace

# 524
Здравейте,
Да ви попитам знаете ли някъде на "Пиротска" да има магазин на H&M с намалени стоки, че дъщеря ми (12 год.) чула нещо такова, но като я знам каква е блейка нищо чудно да е разбрала нещо криво.  Питам защото се е наточила сега в събота да ходим там на пазар и ако е фалш ще си изгубя времето а пък ми е ценно.
Между другото ако някой може да ми препоръча мол (в the mall - не харесвам нищо), магазин,...  където да отидем и да напазаруваме дрехи за девойка на почти 12 години (160см, 42кг.) на по-достъпни цени моля да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт