Намаления 2012

• 109 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
може би е някой магазин с преоценени стоки или нещо такова...

# 526
Здравейте,
Да ви попитам знаете ли някъде на "Пиротска" да има магазин на H&M с намалени стоки, че дъщеря ми (12 год.) чула нещо такова, но като я знам каква е блейка нищо чудно да е разбрала нещо криво.  Питам защото се е наточила сега в събота да ходим там на пазар и ако е фалш ще си изгубя времето а пък ми е ценно.
Между другото ако някой може да ми препоръча мол (в the mall - не харесвам нищо), магазин,...  където да отидем и да напазаруваме дрехи за девойка на почти 12 години (160см, 42кг.) на по-достъпни цени моля да сподели!
Laughingсъщият проблем. И моята кокошчица , нищо не и хваща окото. Заболяха ме 2 дена КРАКАТА ДА ОБИКАЛЯМЕ ЗА ЯКЕ И НИЩО НЕ ХАРЕСВА.

# 527
  • софия
Здравейте,
Да ви попитам знаете ли някъде на "Пиротска" да има магазин на H&M с намалени стоки, че дъщеря ми (12 год.) чула нещо такова, но като я знам каква е блейка нищо чудно да е разбрала нещо криво.  Питам защото се е наточила сега в събота да ходим там на пазар и ако е фалш ще си изгубя времето а пък ми е ценно.
Между другото ако някой може да ми препоръча мол (в the mall - не харесвам нищо), магазин,...  където да отидем и да напазаруваме дрехи за девойка на почти 12 години (160см, 42кг.) на по-достъпни цени моля да сподели!
Не знам да има такъв магазин, а доста често минавам от там. На Пиротска, в малкия ЦУМ, има един голям щанд с ишлемета. Но цените не са ниски. Нормални са. Възможно е да има и неща на HM, предвид това, че се шият и в Бг, а собственикът знае фабриките и ходи и зарежда от тях.

# 528
къде е точно този щанд с ишлемета? аз също бях чула за него и специално за това преди 2 седмици и нщо подобно не видяш  newsm78

# 529
къде е точно този щанд с ишлемета? аз също бях чула за него и специално за това преди 2 седмици и нщо подобно не видяш  newsm78
Аз в събота влязох, но също нищо интересно не видях . Rolling Eyes

# 530
  • София
Здравейте,
Мисля, че аутлета на Теранова е там, но H&M магазин няма  Peace.

# 531
Да , има  магазин Теранова. На долният му етаж е аутлет , с бесни цени  Laughing

# 532
Да , има  магазин Теранова. На долният му етаж е аутлет , с бесни цени  Laughing
Например?

# 533
Например?
Е, сега -например .......Ризи -намалени на 20 лв......пуловери на 20 лв....(миналата година бяха намалени същите на 10) и още такива Потници по 10-15 , от онези обикновените, без принт. До колкото си спомням от лятото, цената им беше същата.

# 534
демек само табелата му АУТЛЕТ  Joy Joy Joy

# 535
 Laughing горе иначе на първият етаж си е новата стока. Якето по 100 -на лева , клинове по за 30 Долнище пижама за 29 (ако не бъркам) Laughing, нямам думи. Лятото слизахме долу в "аутлета" и имаше доста дрешляци за по 3-5 лв потници и тениски. Но сега обстановката е съвсем друга

# 536

Аутлета на Теранова не беше ли на Витошка?

# 537

Аутлета на Теранова не беше ли на Витошка?

Аз последно като минавах през Витошка ,правеха  ремонт Simple Smile)

Този магазин на Пиротска е един магазин с преоценени стоки (според мен)-Има на HM,Esprit,JackJones,Zara,Only,Vero Moda -като цяло има и сполучливи дрехи на що годе нормални цени Simple Smile) Дънки между 15 и 25,тениски по 10-15,блузки и пуловерчета за по 15-20 лв Simple Smile) Намира се в участъка на Пиротска между Христо Ботев и Опълченска(там където минават трамваите) Аз лично не съм особено впечатлена,на едно добро намаление по моловете може да се сдобием с по-читави дрехи на същите цени Simple Smile) Само търпение и наблюдение му е цаката Simple Smile)

# 538
Аз се отказвам от Карфур  Crossing Arms ще си чакам Уайкикито. Днес минах да погледна какво е прословутото намаление от До 50% и установих че прословутите слипчета са намалени от 16,29лв на 15,89лв  ooooh!. Извинявам се ако съм досадна, но просто понеже доста ги дебнах лятото и само на тях им знам цената как варира, та ги давам вече за пример само, че съм запасена иначе

# 539
Благодаря за отговорите, така като чета май само ще се разкараме. А как мразя да отивам там, някой може и да ми се смее ама не съм ходила в този район от около 6-7 години.
Моловете като замисъл направо са ми паснали с моето виждане за пазар, отиваш паркираш си и накупуваш всичко което ти трябва и си заминаваш - без губене на време, мръзненепо улиците, но не знам защо нищо не ми хваща окото, да не говорим че често виждам стоки дето може да си ги купиш в кварталното магазинче на 1/3 цена (т.е. цена/качество нещо не ми харесва).
Досега колкото пъти съм обикаляла из най-близкия ми мол, все съм си изгубила времето, а като тръгнем с дъщеря ми е ужас, тя пък нищо не харесва или се хваща за някакъв абсолютен парцал... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт