Намаления 2012

• 109 047
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Много изгодни обувки от естествена кожа,намалени по 30-40 лв, български, супер удобни,в едно малко магазинче на Витошка преди Патрирха, до Палмерс в този район.

# 61
да следя темата  bouquet

# 62
  • София
И аз тук, утре смятаме да отскочим до Бургас за малко шопинг, някой с актуална информация за Бургас Плаза? Simple Smile

# 63
  • Kyustendil
Аз вчера се върнах от моренце и на връщане минахме през Бургас Плаза. След като прочетох тук за хубави намаления в LC Waikiki, и благодарение на момичета, които ме упътиха /за което съм им безкрайно благодарна/, си направих сериозен шопинг. Имаше много интересни неща и добре намалени. Купих зимно яке за племенницата ми за 26.90 лв., жилетка за 15.90 лв. За малкият ми син блузки с дълъг ръкав от 7.90, 12.90, пуловер за 14.90 и др. Аз намазах едни сандали намалени на 16.90. Имаше интересни дамски роклички, туники и др. В мъжкото имаше голямо разнообразие от къси панталони и имаше номера. В мола имаше страшно много хора, но в други магазини не съм влизала, защото бързахме да си тръгваме, та попаднахме в едни задръствания....
И не на последно място и от мен едно огромно благодаря за новата тема!!! Аз я следя редовно и благодарение на ВАС мили момичета, които пишете тук си накупих доста хубави неща.
 newsm20

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 23:56 от emilina

# 64
  • Бургас
И аз тук, утре смятаме да отскочим до Бургас за малко шопинг, някой с актуална информация за Бургас Плаза? Simple Smile

В "стария" МОЛ единствено намаленията на LC Waikiki си заслужават.  Peace

# 65
  • София
Благодаря ви, момичета Simple Smile Аз точно заради Waikiki съм се засилила натам, нали в София си нямаме, а съм им фен.

2-3 дни след като "сефтосахме" мол Галерия му пропадна тавана, пък и не ми хареса като атмосфера, така че ще го пропуснем.

# 66
  • София
Благодаря ви, момичета Simple Smile Аз точно заради Waikiki съм се засилила натам, нали в София си нямаме, а съм им фен.

2-3 дни след като "сефтосахме" мол Галерия му пропадна тавана, пък и не ми хареса като атмосфера, така че ще го пропуснем.

Waikiki няма ли и в Пловдив?

И в новите МОЛ-ове в София няма ли да има Waikiki?

# 67
Waikiki има в МОЛ Галерия в Пловдив. Simple Smile

# 68
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.blitz.bg/news/article/150432

вместо един гол запис...

# 69
И в новите МОЛ-ове в София няма ли да има Waikiki?

Здравеите и от мен,
в статията на Капитал от 20 юли: http://www.capital.bg/biznes/imoti/2012/07/20/1870048_vsiaka_mar … _da_si_znae_mola/
Има следния цитат: "Най-интересно ново име е британската марка Debenhams, чиито пръв и засега единствен обект ще е в Bulgaria Mall. Другите са New Look и първият софийски обект на LC Waikiki. "
Така, че ще има LC Waikiki, но чак като отвори в края на ноември Bulgaria Mall на бул. България.

# 70
  • София, България
http://www.ikea.bg/DefaultLM.aspx?page=Offers_IKEA

а това е от икеа

# 71
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Да сте срещали намалени анцузи за деца над 10г ? Благодаря.

# 72
  • Бургас
Само запис и от мен.

# 73
  • София
Just...a woman, в момента живея в Лозенец, така че Бургас ми е доста по-близо от Пловдив Mr. Green

Иначе нямам търпение да си имаме и ние Waikiki, това е един от малкото магазини в които като вляза си харесвам от първият път доста неща. Доколкото знам мол България отваря врати ноември.
Като се имат предвид и мола на Черни връх който е два пъти и половина голям колкото България, и този до Икеа, и един по-малък който строят на малкото НДК... ще има да си обикаааааляме Flutter

От обиколката ми днес - Парфоа до 70% на изостанали бройки, в Калиопе също до 70%, взех си едно много нежно и тъничко пуловерче за 10лв, в Ню Йоркър май също беше до 70%, и стари артикули с нови цени като нова колекция Mr. Green , харесах си черни изчистени пантофки, от които имаше 36, 40 и 42 Shocked За мен нямаше Crossing Arms
В Карфур още има намаление за къмпинг и градина, както и на дрехите, гледах само дамското, хванаха ми очите цветни дънки по около 15лв, но все обрани номерата.
Спорт депо и Интерспорт са до 50%, в Waikiki също си има намаление, пообрано е вече, но си взех разкошна копринена риза-кимоно в цвят горчица и един широк колан.

Рапорт даден Laughing

# 74
  • София
Момичета, а някакво намаление на детски играчки очертава ли се скоро? Че есента сме на серия от рождени дни и обичам да се подготвя отрано.

Общи условия

Активация на акаунт